Despre mobila

Oricare orăşean visează, probabil, să ajungă a avea un apartament confortabil, totuşi actuala realitate a vieţii noastre este de așa natură încât majoritatea absolută sunt nevoiţi să se înghesuie în apartamente de gabarite mici, de tip garsonieră.

De regulă, la baza alegerii unui pat stă o percepție personală a confortului. Dormitorul este locul în care fiecare piesă de mobilier servește pentru relaxare.

Modelele moderne de paturi ne bucură printr-o varietate de culori, forme, stiluri. Putem alege un pat după lățime, înălțime, lungime, finisaje decorative și elemente de design suplimentare.

Alegerea mobilierului de bucătărie și selectarea acestuia anume pentru propria casă sau apartament este o sarcină deloc ușoară. Este greu să găsești o bucătărie finită, de dimensiuni adecvate, deseori aceasta costă destul de scump, plus la toate integrarea sa în interiorul general al casei se poate dovedi o sarcină dificilă.

 Astăzi, la fel ca şi acum mulți ani în urmă, ușile din lemn natural rămân a fi cel mai bine vândute pe piața mobilei. Rezistența înaltă, aspectul unic și calităţile ecologice remarcabile sunt principalele criterii care formează cererea, atât în rândul cumpărătorilor, cât și cel al producătorilor. Printre acestea se numără ușile de frasin sau de arțar în Chișinău– ele sunt deosebit de apreciate de amatorii de frumos pentru eleganţa și calitățile lor utile. Anume de aceea, acest material se găsește atât de des în interior nu numai sub formă de uși, ci și mobilier, scări și alte elemente frumoase.

Atunci când vine vorba despre designul interior al casei, fiecare dintre noi se străduiește să-l facă individual și special. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul mobilierului de design personalizat sau prin montarea unor uși interioare originale. Apropo, acestea au parte de o atenție deosebită într-un interior modern, deoarece generează cu uşurinţă în încăpere o stare de dispoziţie ce întruneşte în mod ideal stilul și gustul stăpânilor. În prezent, nu este nicio dificultate să procuri aceste elemente de construcţie, ele fiind oferite de fiecare magazin-online de uşi din Chișinău.

Mai mulţi dintre noi apreciază drept ceva prozaic scaunul ca piesă de mobilier, aşa de parcă acesta ar fi un obiect simplu care servește drept loc de șezut, fără a purta vreo încărcătură stilistică pentru interior. Dar, de fapt, această piesă de mobilier poate fi o completare excelentă pentru orice idee de design. Ne-o demonstrează în permanenţă designerii cu experiență, care ne îndrumă cum și de unde să cumpărăm scaune în Chișinău astfel încât acestea să creeze confort și să decoreze interiorul prin aspectul lor timp de mai mulţi ani.

Care este elementul ce uneşte sufrageria, dormitorul, camera pentru copii și chiar antreul? Bineînţeles, prezența mobilierului tapițat. Avându-l, este ușor să-ţi asiguri în aceste camere confortul necesar și să-ţi organizezi un spațiu confortabil. În Moldova, mobila moale modern este reprezentat de o varietate largă de modele, culori și configurații. Prin urmare, amenajarea interiorului acestor camere nu va provoca îndoieli și dificultăți, ci va inspira noi idei și concepte.

Făcând comandă de mobila moale în salonul ARAMA din Chisinau, clienții pot fi siguri de corectitudinea alegerii efectuate. Aspectul estetic este o calitate importantă al oricărui mobilier. Dar aceasta nu este singura cerință pentru a crea un interior confortabil și frumos. Mobila tapițată trebui să fie produsă din materiale de calitate, cu folosirea mecanismelor de transformare fiabile și a unui cadru solid. Astfel de modele pot fi găsite în showroom-ul nostru.

Într-un apartament stilat, unul dintre cele mai importante elemente ale anturajului, desigur că îl are mobilierul. Dacă după regulile Feng-Shui-ului înțelegem că pentru o atmosferă plăcută alegem masa rotundă sau ovală, și o canapea cât mai confortabilă, atunci ce facem cu scaunele, cum le alegem corect? Acestea joacă un rol la fel de important ca și celelalte piese de mobilă, în aspectul final al întregului apartament. Adevărații maeștri în domeniul Feng Shui ne sugerează să alegem scaunele cu o deosebită precauție.

Oamenii au nevoie de scaune încă din cele mai vechi timpuri, și cred că nu există scaune cu o ,,longevitate,, mai mare decât cele de lemn. Aceste modele sunt actuale până în prezent, și cererea lor pe piață nu va dispărea niciodată. 

În zilele noastre, dezvoltarea tehnologiilor moderne este într-o continuă ascensiune. Mobilierul nu este o excepție! Varietatea tipurilor și modelelor de mobilier este uimitoare: o gamă largă de nuanțe a tapițeriei, fațadelor și a furniturii. Un sortiment bogat îl puteți găsi în magazinul nostru online de mobilă în Moldova. Iată și câteva particularități importante care dau dovadă de o mobilă calitativă:

Furnirul natural

Frumusețea și rezistența la umiditate ale modelelor căptușite cu furnir din soiuri scumpe de arbori, sunt comparate cu masivul lemnului. Această placă fină de lemn este aplicată pe baza oricărui material, prin presare la cald în vacuum. Apoi suprafețele rulate sunt acoperite cu smalț de înaltă calitate, furnirul natural păstrează complet textura și culoarea lemnului. Lemnul cel mai des utilizat la fabricarea ușilor din furnir natural:

Să alegi mobila potrivită locuinței tale, nu este atât de ușor pe cât pare. În afară de culoare, stil, formă, preț și preferințe personale, fiecare element de mobilier trebuie să fie în concordanță cu interiorul camerei. Fiecare articol nu doar îndeplinește funcția sa de bază - (de exemplu, dulapul este locul de păstrare a rufelor, dulapul din bucătărie- locul pentru păstrarea veselei, și așa mai departe) dar, de asemenea, servește ca o înfrumusețare a locuinței.

Ușile interioare sunt niște elemente importante, chiar esențiale ale interiorului unui apartament de locuit. Aceste elemente indispensabile pentru fiecare cameră, pun accent pe bunul gust al proprietarului, adăuga completitudine în tot decorul casei, și dacă sunt alese după anumite criterii, se privesc armonios în ansamblu. Există numeroase criterii după care ar trebui să vă conduceți alegând uși de interior în Moldova.

Compania „ARAMA R” vă propune mobilă incorporată la comanda și dulap la comandă, care pot fi comandate atât în combinație cu restul serviciilor companiei noastre, fie separat. Mobila personalizată încorporată în parametrii apartamentului vă permite să profitați la maximum de spațiul disponibil. Mobila poate fi integrată în diverse deschideri, nișe și colțuri - astfel, ergonomia încăperii poate fi îmbunătățită semnificativ. Configurația fiecărei piese de mobila este proiectată cu mare atenție de către tehnologii și designerii noștri, drept urmare clientul primește produsul final calitativ, funcțional și compact.

Prin ce se caracterizează calitatea mobilierului pe care îl oferim?

Decorul casei în mare măsură depinde de mobilierul pe care proprietarul casei ar trebui să îl aleagă cu o atenție deosebită, așa că vă sugerăm să cercetați bine toate amănuntele înainte de a efectua cumpărătura, deoarece în final, mobilierul trebuie să ofere camerelor o atmosferă minunată, un aspect frumos și desigur comoditate, ci nu să devină doar o grămadă de prost gust. Site-ul nostru vă va ajuta să alegeți atât mobilier de lux cât și mobilier la preț accesibil cu proprietăți practice unice, care vă vor cuceri de la prima vedere prin designul său unic.

Pentru fiecare din noi, casa este principala zonă de confort unde ne grăbim după sfârșitul zilei de muncă dificile. Acasă, suntem doriți de comunicarea cu cei apropiați și desigur de odihnă, înconjurați de prieteni și oameni dragi. Un interior al apartamentului mobilat corect îmbunătățește atmosfera, și armonia în familie, încărcând-o cu energie pozitivă și plăcută. Uneori ritmul rapid al vieții și rutina zilnică nu ne permite să luăm întotdeauna o abordare responsabilă în ceea ce privește schimbarea aspectului locuinței.

În orice apartament, principalul element al designului și comodității este considerat setul de mobila, care poate cpnferi un plus de eleganșă și stil încăperii. Fiecare cameră este neapărat dotată cu un obiect de mobilă, ceea ce pune în valoare gustul și individualitatea stăpânilor. Prin urmare, subiectul „Cum să alegi mobila tapitata in Chisinau?” trebuie cercetat cu atenție, pentru ca mai apoi confortul, durabilitatea, și alte caracteristici importante să fie garantate în decursul următorilor ani de exploatare.

În Chișinău, materialele folosite pentru crearea fațadei mobilierului joacă un rol important în aspectul final, și în funcționalitatea acestuia. Designerii moderni sunt conștienți de această subtilitate, creând proiecte unice, atât în ceea ce privește seturile individuale de mobilier, cât și în domeniul designului interior general. Chiar și cel mai simplu obiect din cameră, precum un dulap, poate deveni o adevărată operă de artă, un exemplu unic de stil, și o nuanță a unei rafinețe a gusturilor stăpânilor.

MDF reprezintă o placă de lemn, un material ecologic, la fabricarea careia nu se utilizează diverse rășini dăunătoare,ci o substanță numită lignină. În ceea ce privește caracteristicile tehnice,acest material se poziționează pe o treaptă superioară lemnului natural, deoarece este perfect prelucrat,și aproape ,,indiferent,, la influența de umiditate.

La renovarea apartamentului Dumneavoastră probabil vă confruntați des cu problema alegerii unui model perfect de mobila. Dar dacă decizia este luată și sunteți convinși că alegerea perfectă sunt fatade lucioase in Chisinau - atunci ar trebui neapărat să vă informați dacă toate tipurile de luciu sunt asemănătoare, și care sunt criteriile ce le deosebesc?

Scaunele ocupă întotdeauna un loc de frunte în incinta oricărei locuinței, jucând un rol semnificativ în crearea spiritului de confort și stil. În magazinele și la producerea ARAMA R puteți găsi o gamă largă de scaune, însă pentru care model anume ar trebui să optați? Indiferent de spațiul pentru care intenționați să cumpărați scaune, e cazul să alegeți mobila in Chisinau de înaltă calitate și înalt confort, care se va combina perfect cu stilul locuinței și va satisface pe deplin cerințele proprietarilor în ceea ce privește stilul și confortul.

În Chișinău- o ușă de interior nu trebuie aleasă bazându-se doar pe designul camerei, aceasta trebuie să fie funcțională și, în același timp, să aibă un preț adecvat.

Caracteristicile ușii de interior, precum și prețul acesteia depind în mare măsură de materialul din care este confecționată aceasta.

Aspectul apartamentului depinde în mare măsură de mobilier. Mobila este un răsfăț scump de aceea trebuie aleasă cu precauție, căci nu toți își pot permite să o schimbe la fel de des precum hainele din garderobă, nu ar trebui să vă grăbiți cumpărând cele mai scumpe canapele sau dulapuri care cu părere de rău pot fi nepractice. Compania noastră din Chișinău -vă propune nu doar un sortiment vast de produse, ci și sfaturi utile despre cum să alegeți mobilierul pentru apartamentul Dvs.

Compania Arama R vă va ajuta să conferiți locuințeiun plus de confort și eleganță. Sarcina echipei noastre este fabricarea oricăror modele de mobile la comanda după dimensiuni, material și design ales de clienți în conformitate cu propriile solicitări. Compania noastră oferă o garanție a calității și respectării absolute a preferințelor clientului.

Livingul reprezintă oglinda casei, anume aici găzdașii își primesc musafirii. O astfel de încăpere trebuie să fie confortabilă și să coincidă cu toate normele necesare pentru odihnă și plăcere. O importanță deosebită o are mobila pentru salon, piesele combinate corect și cu gust, vor adăuga nu doar un aspect deosebit, dar vor oferi și o plăcere în timpul utilizării.

Viața de astăzi în societate e atît de rapidă,încît fiecare dintre noi uneori dorește  pur și simplu să se odihnească în liniște și pace.Și unde este cel mai bine de a restabili puterile și a scăpa de stres?Desigur că acasă,într-un dormitor confortabil și comod,

 Dotarea unui interior modern și confortabil cu mobila la comanda in Chisinau nu este întotdeauna un lucru ușor. În ciuda varietății de propuneri din partea producătorilor autohtoni și celor din străinătate, alegerea unui model de

Arhitectura moderna diferă de mărimile nestandarte a deschiderilor ușilor de interior și intrarea în încăpere. Ușile la comanda de mărimi nestandarte  au parametri individuali și forma pînzei. De asemenea conceptul de nestandart include un design unic și soluții constructive. Instalarea unor astfel de produse permite realizarea unui stil unic și a unei abordări moderne de amenajarea spațiului.

Fiecare om dorește să-și creeze casa nu doar confortabilă și frumoasă, dar și unică de felul său, Fiecare locuință are propriul său suflet, caracter, stil, pe care mulți o poți spune despre stăpîn, și de asemenea accentuiază stilul său. Designul creat, gama de culori aleasă, și desigur interierul subliniază gusturile, preferințele și statutul proprietarului casei. Mobila MD la comandă va ajuta la creare unui interior unic al oricărei camera, iar pentru camerele cu dimensiuni și forme nestandarte este cea mai ideală variantă

Care este camera principală în casă? Dormitorul, bucătăria sau camera de baie?  Mulți fără ezitare vor răspunde că bucătăria, deoarece aici este locul unde mereu poți să mănînci ceva delicios. Dar pentu a pregăti această masă, omul are nevoie de putere și energie. Iar corpul omului e restabiliște în dormitor și în timpul somnului. Plus la toate, dormitorul este o insulă a spațiului personal unde poți rămîne singur cu tine, de a te relaxa și a aduce gîndurile în ordine.

Fiecare dorește să aibă în casa sa un design original și modern. Camera de zi în Chișinău nu este o excepție. În această cameră petrecem mult timp, spre exemplu aici poți să întîlnești oaspeții, să sărbătorești anumite evenimente și să organizezi mese liniștite în sînul familiei. De aceea pentru a amenaja această cameră avem nevoie de idei noi și tendințe moderne.

În timpul decorării camerei de oaspeți sau bucătăriei revoltă imaginația și neconvenționalitatea combinării elementelor este destul de acceptabilă, ceea ce nu se poate de spus despre dormitor. Acest loc în casă este invariabil destinat odihnei și somnului, prin urmare, în ea nu ar trebui să fie agresiune, doar confort și liniște. Pentru a crea un astfel de mediu este nevoie de cîteva elemente, cea mai importantă fiind mobilierul pentru dormitor.

Nimic nu înfrumusețează mai frumos casă ca mobila. Nici podeaua scumpă, nici tapetele moderne nu pot oferă încăperii comoditate, aspect frumos. Un desing original pentru păreți, un dormitor frumos și un fotoliu comodă în Moldova – acestea sunt lucrurile principale a interiorului oricărei cămeri, unde, fără îndoială vei dori să te odihnești și să te relaxez cu familia. În majoritatea cazurilor în trecut canapelele se cumpărau în set cu patul, ce garantau conbinația de culori, de stil și factura tapițăriei.

Au trecut acele vremuri ,cînd era posibilitata de a cumpăra bucătării în Chișinău,pur și simplu intrînd într-un magazin de mobilă.Astăzi,setul standart de mobilă nu mai este popular,le înlocuiește mobila modernă,făcuta la comandă,bucătării în Chișinău prețurile cărora pot să varieze de la minime pînă la preturi VIP.Astfel de variante pot permite să aduca la viață diferite alegeri de mobila la toate locurile care va doriti.

În lumea modernă bucătăria de mult a încetat să fie o simplă locație pentru gătirea bucatelor și mîncarea lor. Astăzi această încăpere este ceva mai mult,aici membrii familiei, prietenii si cei apropiați se intilnesc pentru a petrece timpul impreuna.. De aceea inventînd interiorul pentru bucătărie, este obligatoriu de înțeles bine ce își dorește proprietara casei și toată familia ei.

O casa cu doua etaje neapărat trebuie să conțină scară, fie că este vorba de o scară din lemn masiv sau scara din lemn pe structura de beton. Scări din lemn sau din metal inox, scări din fier forjat sau scări spirală – există o diversitate de modele de scări care pot fi comandate în Chișinău. Însă înainte de a face alegerea – este necesar de a ține cont de unele momente destul de importante.

În timpul amenajării apartamentului sau casei, oameni deseori se întîlnesc cu o întrebare. Ce ușă să aleagă  pentru intrare. Vizitînd nu doar un singur un salon sau magazin este evident că diversitatea modelelor de uși este enormă. Aceasta în primul rînd are o legătură  cu unicitatea materialului. Astăzi cele mai populare uși exterior sunt considerate ușile din lemn din Chișinău. Ele nu au o greutate mare  și mărimile lor sunt diferite. Rareori pretul va face sa va pune pe gînduri, însa acesta poate fi uitat ușor în momentul cind vedeti aspectul luxos a usilor

Datorită minimizării vizuale al spațiului și creării obstacolelor de deplasare dintr-o cameră în alta, modelele tradiționale de uși cu deschidere obișnuită încep să își piardă popularitatea în Chisinau și întreaga Moldova. Pe prim plan apar uși de lemn culisante, care ocupă mai puțin spațiu ( atît de prețios în ziua de astăzi) și arată mult mai elegant și nobil. Este probabil cea mai optimă soluție pentru apartamente cu spațiu redus.

Cum credeţi, care obiect de interior este cel mai trainic? Tapete? Nici într-un caz, ele pot fi încleiate de repetate ori. Ferestre termopan? - ele de asemenea pot fi schimbate. Pe cînd dacă vom atrage atenția la uși de interior, ne vom da seama că anume ele trăiesc cu noi o veșnicie fără a fi schimbate zeci de ani la rînd. Alegerea unei uși din lemn în Chisinau este o veritabilă delemă.

Decorarea camerei de baie necesită anumite capacități, pentru că în acest spațiu lucrul este efectuat în conformitate cu anumite reguli de economisire a spațiului din cauza comunicațiilor din sistemul de alimentare cu apă și canalizare, precum și unele restricții în folosirea materiei prime. Pentru baie sunt folosite materiale speciale, rezistente la grad sporit de umiditate.

Mobila pentru bucatarii reprezintă o parte integrantă și indispensabilă a lumii contemporane. Principalul obiectiv al unei mobile de bucatarie este crearea comoditatii necesare în procesul de pregătire a bucatelor, asigurarea conditiilor de amenjarea a bucatariei cu toate accesoriile necesare, precum si crearea atmosferei confortabile pentru cina de familie și cofee brake-uri.

Mobila la comanda trebuie sa posede durabilitate!

Mobila buna trebuie sa fie nu doar stilata si luxurianta – ea trebuie sa va serveasca pentru o perioada lunga de timp. Calitate impecabila – este acel factor, la care este necesar de atras atentia in primul rind. 

Deseori visăm la o locuință confortabilă, în care fiecare obiect va putea dărui senzații de căldură și bucurie. Unde nu va irita culoarea pereților, iar liniștea și va contribui la odihnă și relaxare. Noul design de interior al cărui imagini putem admira pe paginile multor site-uri din internet de multe ori reprezintă ceea ce căutăm cu disperare de mult timp.

Frizeria este locul, în care se creează frumusețea chipului uman și a exteriorului și, uneori, acest lucru îți ia foarte mult timp.

De aceea, mobila pentru frizerie sau salon de frumusețe trebuie să fie comodă pentru clienți și multifuncțională pentru maeștri.

 

Astăzi articolele concernului «Du pont», confecționate în exclusivitate din piatra artificială se bucură de o popularitate deosebită, nu doar în rîndurile arhitecți și designerilor, ci și la clienții de rînd dornici de a-și renova locuința desinestătător.

Bine ați venit pe pagina oficială de internet a companiei « Arama R» - a cărei activitate de bază constă în proiectarea designului și fabricarea mobilierului de calitate pentru orice gust și buget.

În locuința fiecărui dintre noi – centrul de comuniunii este bucătăria. Anume aici noi ne adunăm cu înreaga familie și tot aici primim oaspeții dragi. La bucătărie noi petrecem o mare parte a timpului liber, ceea ce ar însemna că ea trebuie să fie neapărat confortabilă și rațională.

Dormitorul servește drept o locație ideală pentru somn și odihnă, el este «sufletul» oricărei locuințe. Anume acolo noi ne recuperăm puterile pentru fiecare următoare zi, ceea ce înseamnă că această cameră trebuie să genereze o maximă comoditate.

Cea mai importantă cameră în oricare apartament este  sala. Anume aici, de cele mai dese ori se adună întreaga familie pentru a petrece serile, vizionând televizorul sau întâmpinînd oaspeții

Majoritatea companiilor moderne, care se ocupă de confecționarea unei stilate mobile la comanda in Chisinau, își bucură clienții prin originalitatea designului și înaltele calități ale caracteristicilor varietății produselor de mobilier.

În prezent, un interior modern este imposibil de imaginat fără mobila moale (capitonata), căci, anume o canapea moale și confortabilă sau un fotoliu, conferă locuinței noastre maxim confort și relaxare pe cinste.

Astăzi este imposibil să ne imaginăm vreun apartament din oraș sau o vilă în afara orașului fără un eventual antreu, căci anume cu el începe oricare locuință

Camera pentru copii prezintă o lume excepțională, este teritoriul în care bebelușul Dvs va crește și se va dezvolta.

Camera de baie este un loc în casa fiecăruia dintre noi unde începem ziua, facem duș și obținem un impuls de energie dis-de-dimineață.

 În prezent, mobila cu pat rabatabil este capabila de a rezolva problema lipsei de spațiu suplimentar, destinat pentru fotoliu de relaxare,noptiere, lucruri de birou sau alte minuțiozități estetice.

În acest articol dorim să facem o mică comparație, punînd la dispoziția Dumneavoastră două variante de confecționare a unui pat rabatabil.

O afacere de prosper este întreținută într-o ambianță primitoare, expresivă, plăcută din punct de vedere estetic, cu multă lumină și confort. Mai mult decît atît, felul în care amenajat oficiul Dumneavoastră este o adevărată carte de vizită, menită de a Vă pune în valoare, de a Vă reprezenta în fața viitorilor și potențialilor clienți și parteneri de afacere.

Crearea unei spațioase, confortabile și stilate locuinte deseori implica necesitatea de selectare a unor elemente decorative, cît și a unor piese de mobilă care s-ar potrivi optim structurii și esteticului funcțional al casei. În ceea ce privește mobila moale, și în special canapele și fotolii, care în prezent definesc  centrul de interes și confort al încăperii, este necesar de reținut cîteva aspecte importante.

 Posesorul casei sau al apartamentului rezolvă mai multe probleme concomitent atunci cînd se gîndește la achiziționarea unui mobilier nou. În primul rînd, trebuie să cumpărați doar atributele necesare de mobilier, și, respectiv, este foarte important să puteți alege corect mobilierul.

Canapelele de colț au devenit, în mai multe încăperi, întruchiparea confortului și a stilului. Anume acest detaliu al interiorului ne captează atenția, grație posibilității sale de transformare inedită.

Alegerea patului se bazează, de obicei, pe percepția personală de confort. Dormitorul este locul unde fiecare articol de mobilier servește pentru relaxare.