Despre mobila

În Chișinău- o ușă de interior nu trebuie aleasă bazându-se doar pe designul camerei, aceasta trebuie să fie funcțională și, în același timp, să aibă un preț adecvat.

Caracteristicile ușii de interior, precum și prețul acesteia depind în mare măsură de materialul din care este confecționată aceasta.

Aspectul apartamentului depinde în mare măsură de mobilier. Mobila este un răsfăț scump de aceea trebuie aleasă cu precauție, căci nu toți își pot permite să o schimbe la fel de des precum hainele din garderobă, nu ar trebui să vă grăbiți cumpărând cele mai scumpe canapele sau dulapuri care cu părere de rău pot fi nepractice. Compania noastră din Chișinău -vă propune nu doar un sortiment vast de produse, ci și sfaturi utile despre cum să alegeți mobilierul pentru apartamentul Dvs.

Compania Arama R vă va ajuta să conferiți locuințeiun plus de confort și eleganță. Sarcina echipei noastre este fabricarea oricăror modele de mobile la comanda după dimensiuni, material și design ales de clienți în conformitate cu propriile solicitări. Compania noastră oferă o garanție a calității și respectării absolute a preferințelor clientului.

Livingul reprezintă oglinda casei, anume aici găzdașii își primesc musafirii. O astfel de încăpere trebuie să fie confortabilă și să coincidă cu toate normele necesare pentru odihnă și plăcere. O importanță deosebită o are mobila pentru salon, piesele combinate corect și cu gust, vor adăuga nu doar un aspect deosebit, dar vor oferi și o plăcere în timpul utilizării.

Viața de astăzi în societate e atît de rapidă,încît fiecare dintre noi uneori dorește  pur și simplu să se odihnească în liniște și pace.Și unde este cel mai bine de a restabili puterile și a scăpa de stres?Desigur că acasă,într-un dormitor confortabil și comod,

 Dotarea unui interior modern și confortabil cu mobila la comanda in Chisinau nu este întotdeauna un lucru ușor. În ciuda varietății de propuneri din partea producătorilor autohtoni și celor din străinătate, alegerea unui model de

Arhitectura moderna diferă de mărimile nestandarte a deschiderilor ușilor de interior și intrarea în încăpere. Ușile la comanda de mărimi nestandarte  au parametri individuali și forma pînzei. De asemenea conceptul de nestandart include un design unic și soluții constructive. Instalarea unor astfel de produse permite realizarea unui stil unic și a unei abordări moderne de amenajarea spațiului.

Fiecare om dorește să-și creeze casa nu doar confortabilă și frumoasă, dar și unică de felul său, Fiecare locuință are propriul său suflet, caracter, stil, pe care mulți o poți spune despre stăpîn, și de asemenea accentuiază stilul său. Designul creat, gama de culori aleasă, și desigur interierul subliniază gusturile, preferințele și statutul proprietarului casei. Mobila MD la comandă va ajuta la creare unui interior unic al oricărei camera, iar pentru camerele cu dimensiuni și forme nestandarte este cea mai ideală variantă

Care este camera principală în casă? Dormitorul, bucătăria sau camera de baie?  Mulți fără ezitare vor răspunde că bucătăria, deoarece aici este locul unde mereu poți să mănînci ceva delicios. Dar pentu a pregăti această masă, omul are nevoie de putere și energie. Iar corpul omului e restabiliște în dormitor și în timpul somnului. Plus la toate, dormitorul este o insulă a spațiului personal unde poți rămîne singur cu tine, de a te relaxa și a aduce gîndurile în ordine.

Fiecare dorește să aibă în casa sa un design original și modern. Camera de zi în Chișinău nu este o excepție. În această cameră petrecem mult timp, spre exemplu aici poți să întîlnești oaspeții, să sărbătorești anumite evenimente și să organizezi mese liniștite în sînul familiei. De aceea pentru a amenaja această cameră avem nevoie de idei noi și tendințe moderne.

În timpul decorării camerei de oaspeți sau bucătăriei revoltă imaginația și neconvenționalitatea combinării elementelor este destul de acceptabilă, ceea ce nu se poate de spus despre dormitor. Acest loc în casă este invariabil destinat odihnei și somnului, prin urmare, în ea nu ar trebui să fie agresiune, doar confort și liniște. Pentru a crea un astfel de mediu este nevoie de cîteva elemente, cea mai importantă fiind mobilierul pentru dormitor.

Nimic nu înfrumusețează mai frumos casă ca mobila. Nici podeaua scumpă, nici tapetele moderne nu pot oferă încăperii comoditate, aspect frumos. Un desing original pentru păreți, un dormitor frumos și un fotoliu comodă în Moldova – acestea sunt lucrurile principale a interiorului oricărei cămeri, unde, fără îndoială vei dori să te odihnești și să te relaxez cu familia. În majoritatea cazurilor în trecut canapelele se cumpărau în set cu patul, ce garantau conbinația de culori, de stil și factura tapițăriei.

Au trecut acele vremuri ,cînd era posibilitata de a cumpăra bucătării în Chișinău,pur și simplu intrînd într-un magazin de mobilă.Astăzi,setul standart de mobilă nu mai este popular,le înlocuiește mobila modernă,făcuta la comandă,bucătării în Chișinău prețurile cărora pot să varieze de la minime pînă la preturi VIP.Astfel de variante pot permite să aduca la viață diferite alegeri de mobila la toate locurile care va doriti.

În lumea modernă bucătăria de mult a încetat să fie o simplă locație pentru gătirea bucatelor și mîncarea lor. Astăzi această încăpere este ceva mai mult,aici membrii familiei, prietenii si cei apropiați se intilnesc pentru a petrece timpul impreuna.. De aceea inventînd interiorul pentru bucătărie, este obligatoriu de înțeles bine ce își dorește proprietara casei și toată familia ei.

O casa cu doua etaje neapărat trebuie să conțină scară, fie că este vorba de o scară din lemn masiv sau scara din lemn pe structura de beton. Scări din lemn sau din metal inox, scări din fier forjat sau scări spirală – există o diversitate de modele de scări care pot fi comandate în Chișinău. Însă înainte de a face alegerea – este necesar de a ține cont de unele momente destul de importante.

În timpul amenajării apartamentului sau casei, oameni deseori se întîlnesc cu o întrebare. Ce ușă să aleagă  pentru intrare. Vizitînd nu doar un singur un salon sau magazin este evident că diversitatea modelelor de uși este enormă. Aceasta în primul rînd are o legătură  cu unicitatea materialului. Astăzi cele mai populare uși exterior sunt considerate ușile din lemn din Chișinău. Ele nu au o greutate mare  și mărimile lor sunt diferite. Rareori pretul va face sa va pune pe gînduri, însa acesta poate fi uitat ușor în momentul cind vedeti aspectul luxos a usilor

Datorită minimizării vizuale al spațiului și creării obstacolelor de deplasare dintr-o cameră în alta, modelele tradiționale de uși cu deschidere obișnuită încep să își piardă popularitatea în Chisinau și întreaga Moldova. Pe prim plan apar uși de lemn culisante, care ocupă mai puțin spațiu ( atît de prețios în ziua de astăzi) și arată mult mai elegant și nobil. Este probabil cea mai optimă soluție pentru apartamente cu spațiu redus.

Cum credeţi, care obiect de interior este cel mai trainic? Tapete? Nici într-un caz, ele pot fi încleiate de repetate ori. Ferestre termopan? - ele de asemenea pot fi schimbate. Pe cînd dacă vom atrage atenția la uși de interior, ne vom da seama că anume ele trăiesc cu noi o veșnicie fără a fi schimbate zeci de ani la rînd. Alegerea unei uși din lemn în Chisinau este o veritabilă delemă.

Decorarea camerei de baie necesită anumite capacități, pentru că în acest spațiu lucrul este efectuat în conformitate cu anumite reguli de economisire a spațiului din cauza comunicațiilor din sistemul de alimentare cu apă și canalizare, precum și unele restricții în folosirea materiei prime. Pentru baie sunt folosite materiale speciale, rezistente la grad sporit de umiditate.

Mobila pentru bucatarii reprezintă o parte integrantă și indispensabilă a lumii contemporane. Principalul obiectiv al unei mobile de bucatarie este crearea comoditatii necesare în procesul de pregătire a bucatelor, asigurarea conditiilor de amenjarea a bucatariei cu toate accesoriile necesare, precum si crearea atmosferei confortabile pentru cina de familie și cofee brake-uri.

Mobila la comanda trebuie sa posede durabilitate!

Mobila buna trebuie sa fie nu doar stilata si luxurianta – ea trebuie sa va serveasca pentru o perioada lunga de timp. Calitate impecabila – este acel factor, la care este necesar de atras atentia in primul rind. 

Deseori visăm la o locuință confortabilă, în care fiecare obiect va putea dărui senzații de căldură și bucurie. Unde nu va irita culoarea pereților, iar liniștea și va contribui la odihnă și relaxare. Noul design de interior al cărui imagini putem admira pe paginile multor site-uri din internet de multe ori reprezintă ceea ce căutăm cu disperare de mult timp.

Frizeria este locul, în care se creează frumusețea chipului uman și a exteriorului și, uneori, acest lucru îți ia foarte mult timp.

De aceea, mobila pentru frizerie sau salon de frumusețe trebuie să fie comodă pentru clienți și multifuncțională pentru maeștri.

 

Astăzi articolele concernului «Du pont», confecționate în exclusivitate din piatra artificială se bucură de o popularitate deosebită, nu doar în rîndurile arhitecți și designerilor, ci și la clienții de rînd dornici de a-și renova locuința desinestătător.

Bine ați venit pe pagina oficială de internet a companiei « Arama R» - a cărei activitate de bază constă în proiectarea designului și fabricarea mobilierului de calitate pentru orice gust și buget.

În locuința fiecărui dintre noi – centrul de comuniunii este bucătăria. Anume aici noi ne adunăm cu înreaga familie și tot aici primim oaspeții dragi. La bucătărie noi petrecem o mare parte a timpului liber, ceea ce ar însemna că ea trebuie să fie neapărat confortabilă și rațională.

Dormitorul servește drept o locație ideală pentru somn și odihnă, el este «sufletul» oricărei locuințe. Anume acolo noi ne recuperăm puterile pentru fiecare următoare zi, ceea ce înseamnă că această cameră trebuie să genereze o maximă comoditate.

Cea mai importantă cameră în oricare apartament este  sala. Anume aici, de cele mai dese ori se adună întreaga familie pentru a petrece serile, vizionând televizorul sau întâmpinînd oaspeții

Majoritatea companiilor moderne, care se ocupă de confecționarea unei stilate mobile la comanda in Chisinau, își bucură clienții prin originalitatea designului și înaltele calități ale caracteristicilor varietății produselor de mobilier.

În prezent, un interior modern este imposibil de imaginat fără mobila moale (capitonata), căci, anume o canapea moale și confortabilă sau un fotoliu, conferă locuinței noastre maxim confort și relaxare pe cinste.