Garderoba (Mobilier Dressing)

Producem dressing-uri la comandă în Chișinău

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Garderoba by ARAMA-R:  O gamă largă de garderobe, cuiere, pantofare la comandă.

Planificarea unui apartament modern necesită neapărata dispunere de o camera de garderoba. Amenajarea iscusita a unei astfel de odăi va oferi posibilitate de a elibera camerele încărcate cu dulapuri și comode mari, eficientizînd spațiul în corespundere cu cele mai recente tendințe ale designului contemporan.

Fabrica de mobila la comanda ”ARAMA R” Vă pune la dispoziție o colecție vastă de mobilier pentru amenajarea propriu ziselor garderobe, și anume :  mobila în versiunea camere de garderoba,  cuiere, precum și pantofare la maxim practice, confecționate într-un design stilat și inovator. În acest fel, Dumneavoastră Veți avea posibilitatea de a beneficia de un confort inedit și un interior elegant, conferit de piese de mobilier de o superioară și desăvîrșită calitate. 

Camerele de garderoba la comandă ajută nu doar la planificarea spațiului în conformitate cu fixele mărimi și caracteristici ale încăperii, ci și prin intermediul unor adiționale accesorii de mobila, permit plasarea în interiorul garderobei a unei maxime cantități de lucruri personale. 

Cît privește designul, Vă recomandăm să utilizați uși cupeu cu oglinzi mari, care vor servi în calitate de intrare în camera de garderoba. Un astfel design Vă va permite să amplificați în mod vizual spațiul încăperii, spre exemplu a unui dormitor sau coridor de tipaj îngust.

În showroom-ul companiei noastre Veți avea ocazia de a descoperi gama largă de garderobe, pantofare, cît și cuiere ce vor conferi atît personalitate și splendoare casei Dumneavoastră, cît și vor ajuta să economisiți suficient spațiu pentru alte obiecte și activități casnice.