Mobila hol (antreu)

Producem și vindem mobilă pentru hol în Moldova.

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Datorită interiorului din antreu, putem judeca despre stil în care este realizat întregul apartament. Deși designul unui antreu poate fi radical diferit de alte încăperi ale casei, totușianume el crează senzația de finisare a interiorului. Mobila pentru antreuri trebuie să fie laconică și clasică pe de o parte, și funcțională pe de altă parte.

Antreul deseori servește ca spațiu ce reflectă în totalitate spiritul casei și stilul întregului interior, el este cel care întîmpină oaspeții și îi urează un bun venit. Mobila pentru antreu confecționată în proporții mari poate crea desgust musafirilor și incomoditate de deplsare în spațiu,precum și minimaliza luminozitatea încăperii.

Antreul poate fi îngustat vizual datorită absenței unor onglinzi stilate, prezenței tapetelor în nuanțe închise și rafturilor în abundență. Totuși atmosfera pozitivă și corectă al acestui spațiu ospitalier este creată de mobila pentru antreu, neapărat făcută la comandă în conformitate cu parametrii exacți ai încăperii. În prezent este destul de răspîndită moda de a procura seturi de mobila pentru antreu, care conțin toate elementele de design necesare pentru crearea unei simbioze de stil și eleganță.

Mobilier pentru antreu – este cea ce prima întîmpină musafirii

Un antreu de proporții este visul oricărui locuitor al orașului Chișinău. Însă, din păcate, destul de multe apartamente din capitală nu dispun de asemenea spații. De aceea tot mai des întîlnim clienți în cautarea unui model de mobilă pentru antreu – cît mai compactă și mai laconică. Spațiul unui antreu trebuie să fie laconic iar obiectele aranjate la locul potrivit. Tapetele sunt bine convenite în nuanțe pastelate, ceea ce conferă încăperii luminozitate și senzație de spațiu suficient.

 Culoarea modelului de mobila pentru coridor trebuie aleasă cu atenție, preferința fiind oferită nuanțelor deschide și expresive. Încercați să evitați tot felul de textile – acest material nu este practic și eficient a fi utilizat în asemenea încăpere. Din mobila necesară pentru antreu puteti comanda: dulap cu cuiere sau vestiar, oglinda, dulap pentru haine de exterior cu umerare și rafturi, pantofar (sau rafturi pentru pantofi), masă pentru obiecte mici și suport pentru umbrele.

 În ceea ce priveste materia prima din care poate fi confecționat un mobilier pentru antreu – e cazul să optați pentru mobila din pal melaminat (DSP Egger si Kronopol), eco MDF vopsit sau mobila cu fatade din furnir (spon).

 Vă invităm cu drag să vizitați showroom-ul nostru aflat pe strada Columna 170 în incinta oficiului nostru central ( Fabrica de mobila la comanda ARAMA R). Vă asigurăm, la noi puteți găsi mobila pentru antreu de cea mai înaltă calitate, la preț rezonabil și un design unic.