Mobila hoteluri

Oferim mobilier la comandă pentru hoteluri în Moldova și România

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Unul dintre semnele de calitate a serviciilor prestate de hotel, este desigur mobilierul hotelului. Aceasta definește stilul încăperii și crează o bună dispoziție oaspeților, de aceea ea este obligată să-și combine un design excelent, practic și durabil. Cumparind mobilă pentru hoteluri in Chișinău, este important de înțeles că, indiferent de deosebirea mobilierul camerelor din diferite categorii, în hotel trebuie sa se păstreze un stil unic de interior. El fiind principalul factor în timpul amenajării camerelor. În dependență cît de stilată sau simplă este mobila în cămeri depinde nivelul hotelului. În ceea ce privește cerințele, atunci ele se aplică pentru mobilă, ne luînd în considerare clasa sa. Spre exemplu, toate elementele mobilei pentru hotel, trebuie să aibă putere excesivă, încît ele au foarte des contact cu tratamente chimice. Să fie deosebit de puternice, deoarece încărcarea din cauza fluxului mare de vizitatori la ei este cu mult mai semnificativ. Da, și zgîrieturile de pe mînerile rupte  puțin probabil vor crea o impresie pozitivă locatarilor.

De asta , alegînd mobila proprietarii afacerilor cu hoteluri trebuie cît mai serios să se ocupe de această întrebare, deoarece mobila de înaltă calitate se va menține pe o perioadă îndelungată și va economisi cheltuielile pentru reparație.

Tendințe de mobilier stilate de hotel pot avea oricare, de la clasic la modern. În ambele stiluri elementul de baza este dormitorul. El trebuie să fie de înaltă calitate, durabil și să aibă saltea ortopedică. Doar în acest caz oaspeții se vor simți confortabil și se vor odihni bine,  și posibil vor dori să mai revină în vizită.

Ca regulă, pe ambele părți a dormitorului se pun noptiere, pe care se poate de pus telefonul, o carte sau alte mărunțișuri. Prezența în cameră de cel puțin o masă( de scris sau de citit), va permite oaspeților cu mare plăcere să lucreze și să se folosească de notebook. Pe lîngă toate aceste lucruri obligatoriu trebuie să fie prezent un dulap pentru haine, în cazul în care există spațiu liber, puteți instala, de asemenea, o masă sub televizor.

În camerele business un interes special ar trebuie să arate zona de lucru. Ea trebuie să încludă o masă confortabilă cu sertare, scaun confortabil și o sursă de lumină suplimentară.

Ce poate face ca camera să pară mai casnică? Desigur că mobila potrivită pentru hoteluri în Chișinău. Formele ei ușoare și plăcute va vor reda spiritul duios de casă, și clienții Dumnevoastră vor reveni în hotel din nou și din nou.