Designul Interior

Design interior în Chișinău

(De asemenea, elaboram proiecte si pe teritoriul Romaniei.)

Ce ar putea crea in incapere  o atmosfera confortabila? Desigur, un interior conceput in mod correct, care va permite sa va relaxati dupa o zi de munca grea, fara sa va oboseasca cu abundenta decorurilor sale. Intruchiparea visurilor arhitecturale si perceptia estetica combina in sine un armonios design de interior. In Chisinau, precum si in alte orase, in prezent,  cu usurinta puteti apela la serviciile unul studiou de design, care in mod profesional poate conferi functionalitate spatiului Dumneavoastra, realizind perfect ideile si preferintele voastre.

“Arama R” este una dintre putinele companii, care acorda servicii de design, fara a recurge la suportul angajatilor unor companiilor straine: realizeaza design proiecte, produce mobila la comanda si comercializeaza diverse elemente de decor. De asemenea, compania noastra detine un magazin specializat, care comercializeaza gresie si faianta spaniola de cea mai inalta calitate , direct de la producator (“ROCA”  Spania), la cele mai accesibile preturi. Colectiile de teracota in Chisinau sunt prezentate in gama larga, in regim online,  pe paginile site-ului  http://roca-ceramica.md

PENTRU INCEPUT

Inainte de a recurge la un design de interior, trebuie sa  precizati in mod clar cele mai importante momente:

  • Functionalitatea spatiului. “In ce scop va fi folosit spatiul?” precum si “ cine va trai in incapere?” – acestea sunt principalele intrebari la care trebuie sa raspundeti cu fermitate.
  • Stil si culoare. Existenta unei varietati de stiluri va permite sa alegeti cea mai potrivita optiune. Experimentele cu idei inovatoare si multiple inovatii nu vor fi de prisos.
  • Dimensiuni. Zonele functionale trebuie sa fie armonios amplasate in spatiu. Spre exemplu, o camera mica nu trebuie sa fie decorata cu un candelabru imens, iar mobila necesita a fi concisa si solida. Si invers, pentru amenajarea incaperilor spatioase nu se recomanda de a fi utilizata mobila de proportii mici.
  • Design si proiectarea interiorului. Aici este important de a recurege la serviciile unui specialist. Impreuna cu designerul aveti posibilitatea sa reflectati gustul, creind interior creativ, inimitabil, la maxim functional si profesionist.

Va doriti o casa frumoasa si functionala, dar nu dispuneti de timp liber si cunostinte necesare pentru a realiza un proiect de desing? Nu ezitati sa va adresati la designerii profesionisti ARAMA SRL. Echipa de specialisti care se ocupa de design de interior in Chisinau, vor proiecta pentru Dumneavoastra mobila unica, de cea mai inalta calitate, precum, si vă vor completa casa cu diverse accesorii stilate de interior. Va ramine doar sa aprobati proiectul si sa va bucurati de rezultatul final. Aveti incredere in noi- frumusetea si confortul va sunt ferm garantate!

Serviciului nostru pentru designul interior include urmatoarele etape:

Masurarea
spatiilor
Schitarea
ideilor
Reorganizarea
spatiului
Alegerea stilului si decorului
Vizualizarea 3d
a interiorului
Selectarea
materialelor
Executarea
schitelor
Supraveghere
DE autor