Dulapuri cupe (usi glisante)

Producem și vindem DULAPURI CUPE CU USI GLISANTE IN CHISINAU

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Ati initiat un proiect de design al camerei sau intregului apartament, si la moment nu gasiti solutia optima in vederea crearii atmosferei de confort si spirit practic? Atunci e cazul sa optati pentru un dulap cupe la comanda. E modern, sigur, practic, compact si multifunctional. 

Modele de dulapuri cupe sau asa numitele dulapuri cu usi glisante au aparut pe piata Moldovei nu atit de mult timp in urma, dar au reusit sa cucereasca publicul prin simpletea si in acelasi timp stilul sau inedit. Un dulap cupe reprezinta in primul rind – spatiu si caracter compact.

Avantajul principal la dulapuri cupe facute la comanda se considera mecanismul acestora, pe care aluneca usa cu role. Asemenea constructie este pe gustul proprietarilor de apartamente cu coridoare înguste, numeroase cheiuri și colțuri. Mai mult decit atit, chiar si cei care nu se confruntă cu această problema, si isi pot permite mobila de dimensiuni mai mari, de multe ori aleg anume dulapuri cu usi glisante, pur și simplu, din cauza aspectului modern și estetic al acestora. Indiferent de spatiu si destinatia incaperii, puteti cu usurinta sa optati pentru dulapuri cupe la comanda in Chisinau. Ne aflam pe adresa str. Columna 170 si va asteptam cu drag, pentru a transpune in realitate cele mai sofisticate vise si preferinte.

Compania  «ARAMA R» va pune la dispozitie o gamă largă de materiale, din care pot fi confectionate dulapuri cupe. Pretul final al mobilei la comanda variaza in funcție de dimensiune, nivelul configurației și calitatea materialului.

Modele de dulapuri cupe ieftine pot fi confectionate din plite PAL melaminat. Variantele exclusive cu accesorii sofisticate pot fi confectionate din lemn natural, ornate cu vitralii, oglinzi si lampi luminiscente.

Fabrica de mobila  «ARAMA R» va pune la dispozitie dulapuri cupe la comanda in Chisinau, cu posibilitatea livrarii si instalarii acestora pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Pretul final trebuie neaparat discutat cu designerul care va conduce proiectul Dumneavoastra. E necesar sa tineti cont ca pretul unui dulap cu usi glisante poate varia in functie de material, dimensiuni, accesorii cu care va fi dotat acesta. De aceea initial, la solicitarea pretului noi va putem oferi un pret orientativ per metru patrat. Dupa efectuarea masurilor necesare, designerul nostru vă va comunica prețul final al confecției. De asemenea vă reamintim că dulapul cupe poate fi cît incorporat, atît și ca dulap de aparte.

Modele de dulapuri cupe incorporate se potrivesc perfect spațiilor inguste sau incaperilor de proporții mici. Specificul acestor dulapuri este modul in care acestea se confectionează – asemenea modele nu dispun de peretele din spate și pereții laterali. Dulapul se fixează in podea și pereții laterali. Un avantaj evident al dulapului incorporat – este instalarea acestuia in oricare zonă, chiar și cea mai incomodă și inutilă, la etaje de tip mansardă, în nișe, coridoare și intrări inguste etc. Ca de obicei, modelele incorporate se comandă cu oglinzi sau vitralii, pentru a reda spațiu incăperii mici.

Făcînd comanda de dulap cupe la fabrica de mobilă «ARAMA R», aveți posibilitatea de a subjuga complet spatiul, redîndu-i frumusețe, stil și rafinament.