Project - Baroc în Chișinău

Image

Informații despre proiect

Proiectul nostru de mobilier luxos în stil baroc cuprinde mobilier pentru o vilă, inclusiv bucătăria, dormitorul, camera pentru copii, livingul și baia. Toată mobila este fabricată din lemn masiv și MDF placat cu furnir, oferind nu doar o estetică elegantă, ci și durabilitate pe termen lung. Blatul și spătarul din bucătărie sunt realizate din piatră artificială Corian, aducând un aer modern și sofisticat în acest spațiu. Aparatura încorporată Franke completează funcționalitatea și se integrează armonios în designul general. Ușile interioare din lemn sunt create în același stil cu mobilierul, menținând o estetică unitară în întreaga vilă. Mobilierul tapitat și scaunele au fost proiectate special pentru a se potrivi stilului general al mobilierului și designului interior. Acest proiect conferă vilei dumneavoastră eleganță și lux, subliniind stilul dumneavoastră distinct.

Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste produse sau să vă planificați proiectul de design interior, vă invităm să explorați paginile noastre pentru mai multe detalii: Pentru piatra acrilică Corian, vizitați aici. Mobilierul de bucătărie poate fi găsit aici. Camerele pentru copii sunt detaliate aici. Informații despre mobilierul pentru dormitor sunt disponibile aici. Pentru mobilierul de baie, vă invităm să vizitați această pagină. Barul și mobila de living pot fi găsite aici. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă transformați casa într-un spațiu elegant și funcțional, adaptat stilului dumneavoastră unic!
  • Uși frontale din Lemn arțar
  • Corp din PAL
  • Feronerie Hettich
  • Tehnică încorporabilă Franke
  • Proiectarea mobilierului
  • Fabricarea mobilierului
  • Montarea mobilierului
  • Uși de interior - Lemn

Rezultatul proiectului

Rezultatul final al proiectului nostru de mobilier în stil baroc este o vilă ce strălucește prin eleganță și funcționalitate. Bucătăria, dormitorul, camera pentru copii, livingul și baia, toate reflectă o combinație unică de rafinament și durabilitate. Folosirea lemnului masiv și a MDF-ului placat cu furnir conferă mobilierului nu numai frumusețe, ci și o rezistență de lungă durată.

În bucătărie, blatul și spătarul din piatră artificială Corian aduc o notă contemporană și sofisticată. Tehnologia Franke, discret integrată, adaugă funcționalitate și se încadrează perfect în designul general.

Ușile interioare din lemn păstrează unitatea de stil în întreaga vilă, completând estetica mobilierului. Mobilierul tapitat și scaunele au fost meticulos proiectate pentru a se potrivi cu armonie întregului ansamblu mobilier și a designului interior. Acest proiect conferă vilei un aer de eleganță și lux, accentuând stilul unic al locuinței dumneavoastră.

Image

Alte proiecte