Mobila farmacii

Oferim mobilier la comandă pentru farmacii

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

În  ziua de azi practic pe fiecare strada din oraș este amplasată cîte o farmacie . Numărul lor crește an de an . Ele pot fi mici asemănătoare cu chioscurile, mari ca magazinele, sau o rețea mare de farmacii. Fiecare din ele au stilul lor, atît interior cît și exterior, de la aspectul acestuia depinde numărul de cumpărători.  Rolul principal în crearea interiorului îl are desigur mobila pentru farmacie. Cu ajutorul ei se poate ușor de creat un interior comod si practic, care va permite nu doar păstrarea medicamentelor dar și ușurarea cautării rapidă. 

Farmacia și mobila, cerințele față de ea 

Mobila de acest gen trebuie să fie sigură , funcțională  și la un nivel înalt de securitate. Plus la asta nu trebuie de uitat de calitățile principale, aspect vizual estetic si unicitatea. La urma urmei, echipamentele farmacie pot fi făcute la comandă și, prin urmare, folosite numai în scopuri specifice. În ceea ce privește normele sanitare și de igienă și cerințele farmaceutice, acestea sunt în mod clar reglementate de legislația în vigoare .

Printre ele : 

  • Zona de depozitare a medicamentelor tebuie să fie efectuata în strictă conformitate cu proprietățile toxicologice și chimice;
  • Păstrarea unui grup special de medicamente, care fluxul este controlat de către stat (psihotrope și stupefiante);
  • Disponibilitatea spațiului necesar pentru a aranja întreaga gamă de instrumente, medicamente și alte produse, a căror vânzare în farmacii nu este interzisă.
  • Respectarea strictă a condițiilor de depozitare și vânzare a medicamentelor.

Respectarea cerințelor de siguranță, o parte importantă a funcționării oricarei farmacii. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare în etapa de fabricație a mobilierului.  Ergonomia , simplitatea și accesul rapid la un anumit raft sau poliță este foarte important, doarece prelucrarea sanitară i se oferă o atenție specială. Având în vedere că unitățile farmaceutice sunt clasificate ca fiind comerciale, nu trebuie de uitat despre caracterul lor estetic. Designul modern , stilul individual în proiectarea salii va contribui la atragerea unui număr mare de cumparatori și va crea o imagine pozitivă.

Farmacia modernă de astăzi 

Farmaciile cu interiorul standart de culoare sură albă și cu miros de spital sînt deja în trecut. Unitățile farmaceutice de astăzi – un designe diferit, culoare luminoasă, un asortiment larg de preparate  și desigur un farmacist zîmbitor. Acestea pot fi - farmacie obișnuită de tip cu polițe, unde sînt amplasate vitrinele farmaceutice pentru farmacii, care permit la vizualizarea la sute de denumiri a medicamentelor,  sau famacie cu autodeservire, unde pe perimetrul sălii sînt amplasate o mulțime de rafturi deschise, astfel cumpărătorul se poate informa de medicamentele dorite.

În ambele cazuri este important ca mobilierul  din farmacie să posede un stil bine pronunțat, sa fie în armonie cu designul interiorului și pe dinafară să se evidențieze printre magazine, panouri si banere publicitare.