Mobila Frizerii

Oferim mobilier pentru Frizerii la comandă în Chișinău

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobilier la comandă și oglinzi pentru salonul de coafură.

Se crede că să fii mereu bine îngrijită și atrăgătoare este o dorință exclusiv feminină, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Bărbații moderni în ziua de azi la fel își dau staruința să nu rămână în urmă față de sexul femenin și să petreacă mult timp pentru înghijirea aspectului exterior. Ambii primesc o bună dispoziție după ce au vizitat salonul de frumusete. Dar pentru ca anume în acest salon clienții sa aibă dotința să se întoarcă,  atmosfera trebuie să fie plăcută. Interiorul bine ales, echipamentele specializate, mobilierul de calitate pentru saloanele de înfrumusețare și personalul de înaltă calitate- elementele de bază care vor aduce mare succes în afacerile de coafură.

Echipamente pentru salonul nu frumusețe.

 Alegem echipamentul.

Volumul echipamentului necesar depinde de amploarea spațiilor și de lista serviciilor furnizate.

Mobila pentru salonul de frumusete. Include:

  • Canapiauna pentru clienti: de comoditatea lor depinde ca clientul să aștepte în confort atît timp cît lucrează masterul, de aceea este mai bine de ales canapele moi, pufoase etc.
  • Canapele pentru copii: acestea sunt scaunele înalte cu un lift hidraulic, care sunt fabricate din materiale plastice ecologice. Astfel de modele au adeseaore culori aprinse și sunt asemănătoare cu jucării mari.
  • Scaunul masterului: lucrul masterului nu este mereu din picioare. De exemplu vopsirea părului frizerul poate face asta stid asezat pe scaun, de aceea el este mai ușor să aibă un scaun, care își regulează înălțimea și cu roți.
  • Locul de lucru. Include:
  • Loc de muncă: constă într-un complex de elemente - o oglindă cu iluminare din spate, o masă confortabilă și dulapuri cu multe rafturi. Culoarea și stilul lor nu trebuie să iasă în evidență din interiorul general;
  • Frizerii pentru coafura: indispensabili pentru dimensiunile modeste ale cabinei. În rafturile lor, este ușor să găzduiți unelte și accesorii pentru coafură.
  • Alte accesorii necesare:
  • Lavoarul: Cu el este atât de ușor să spălați părul clientului. Un element de neschimbat care lucrează. Element indispensabil de lucru pentru spălare, vopsire.
  • Susuar: mult mai delicată și mai rapidă decât uscătorul de păr produce uscarea părului. Aceste dispozitive sunt foarte ușoare, funcționale, majoritatea au un taimer.

Evident, echiparea cu echipamente profesionale a oricărui salon de înfrumusețare sau a salonului de coafură le face vizibile și atractive pentru clienți. Prin urmare, nu uitați că alegerea acestui echipament este influențată de nivelul localului. În cazul în care aceasta este o clasă economică este mai bine să alegeți mobilierul pentru coafor mai ușor, iar pentru locuri de elită trebuie de ales mobilă de înaltă calitate, cu aspect solid și funcționalitate maximă. Astfel, un simplu coafor și un salon scump vor putea să-și găsească audiența consumatorilor și să o crească în timp.