Scari din lemn

Producem la comandă scări din lemn în Chișinău și România

În cele mai multe cazuri, sunt preferate casele cu două sau trei etaje, ori cu un singur etaj și mansardă. Iar pentru o deplasare confortabilă de la un etaj la altul , este nevoie de o scara, care va asigura acest lucru. Desigur, puteți confecționa desinestătător scari din lemn în Chișinău, sau mai degrabă să le comandați direct de la producător, căci nu e un lucru simplu și necesită abilități și cunoștințe sofisticate.

Din ce soiuri de lemn poate fi confecționată scara

Fag. Acest lemn posedă nuante gri sau rosu-galben deschis. Se deosebește prin preț redus, sensibilitate deosebită către fluctuațiile de umiditate, poate schimba dimensiunile ( se mărește), astfel încât scara de fag este binevenită într-o încăpere bine încălzită.  

Stejar. Posedă un desen frumos în nuanța galben deschis. Datorită rezistenței și durabilității sale avansate, prețul unei scări din stejar este cel mai înalt în acest segment.

Pin. Nu este supus unor influențe externe, se caracterizează printr-o culoare si textura netedă. Costul redus la scările din lemn de pin definește popularitatea sa pe piață.

Lariţă. Acest soi de lemn se distinge printr-o culoare închisă, cu nuanțe de galben sau auriu, precum și persistența unor dungi de culoare bej. Larița este iIncredibil de puternică, nu se teme de putregai sau umezeală. Costul de piață al unei scari din larita este unul mediu.

Arțar. Posedă o durabilitate înaltă. Arțarul nu are pori, ceea ce rezultă că el nu absoarbe umezeala. Acest lucru permite producerea scărilor din lemn de arțar nu doar pentru interior, ci și pentru exterior. Însă prețul unei scări din artar este destul de avansat din motiv că aceasta trebuie să fie prelucrată înainte de exploatare cu componente speciale.

Frasin. Acest soi de lemn este caracterizat de nuanțe deschise și structura fibroasa. Este ușor în prelucrare, iar indicii săi de durabilitate întrec chiar și stejarul. 

Avantajele unei scări de lemn

Orice n-ai zice, dar o scara din lemn intotdeauna va arata mai frumos, decit scarile din oricare alt material. În afară de frumusețea exterioară, scările de lemn au o serie de avantaje, precum:

  • Siguranța și puritatea ecologică: scara se produce în exclusivitate din lemn natural, crescut de natură;
  • Termen lung de exploatare: datorită durabilității sale, scara de lemn va servi multor generații, păstrîndu-și calitățile primare;
  • Îngrijire minimă. Scara de lemn poate căpăta un aspect nou prin aplicarea unui chit și lac pe suprafața acesteia;
  • Accesibilitate: fiecare soi de lemn își are prețul său, cît înalt, atît și redus. Ne rămîne doar să facem alegerea potrivită solicitărilor personale ;
  • Naturalețe. Lemnul este un material ”viu”, menit de a acționa pozitiv asupra stării de spirit ale oamenilor;
  • Aspect exterior: la dorință, o scară de lemn poate fi confecționată conform unui anumi t design, respectînd un oarecare stil al încăperii. Puteti comanda scari drepte sau in spirala, vopsite cu lac sau vopsea pentru lemn. La dispoziție vă stau o sumedenie de soluții.

Apreciați calitatea, confortul și durabilitatea? Atunci e cazul să alegeți scări de lemn de la producătorul din Chisinau – compania ARAMA R. Acestea vă vor servi mulți ani, și vă vor delecta prin calitatea și designul său exclusiv!