Mobila locuinte

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Particularitățile interiorului ne pot spune multe lucruri interesante despre gazda casei. Primul lucru la care atragem atenție, intrînd în încăpere este mobilierul din interior. Grație alegerii corecte a mobilierului puteți crea în cameră un design unic, confortabil, cald, un cămin familiar.

Prezența sau absența mobilierului influențează asupra întregii atmosfere din cameră. Locuința mereu trebuie să arate amenajată, locul unde e foarte plăcut să te afli. De aceea, gazda depune foarte mult efort și cheltuie mult timp pentru căutarea mobilierului potrivit pentru casă. Și pentru fiecare local se alege o anumită garnitură de mobilier potrivită – pentru dormitor, bucătărie, salon. În dependență de  destinația camerei se alege garnitura din dulapuri culisante, noptiere, paturi, garnituri finisate, mobilierul pentru casă este un component principal al unui cămin confortabil.

Puteți comanda seturi de mobilier, conducîndu-vă de împărțirea spațiului în zone funcționale. În general, mobilierul trebuie să fie multifuncțional, ca să vă fie ușor să-l folosiți. Dacă vorbim numai despre dormitor, camera pentru copii sau  bucătărie, atunci, în acest caz, o cerință necesară  pentru un mobilier modern, va fi aspectul exterior plăcut.

Mobilier  pentru casă – simbolul confortului și a prosperității familiare!

În general, orice mobilier trebuie să corespundă criteriilor proprii ale stilului și funcționalității gazdelor. Însă, nu trebuie să uităm de oportunitatea utilizării mobilierului în încăperile speciale. Doar există mobilier pentru casă și oficiu, propriu și de stat. În casă prioritatea i se oferă mobilierului și accesoriilor moi, care creează fondul necesar al designului. Pentru casă trebuie să alegeți mobilier mai estetic, plăcut, să nu fie de volum mare. Pentru comparație, pentru oficii se potrivește mai mult mobilierul unghiular, cu linii precise.

Mobilierul pentru casă presupune o trecere moale, progresivă de linii, stilul «atenuat», aici se permit figuri mai aprinse. Cu ce e mai bine să începem amenajarea  locuinței? Cu alegerea unui obiect central de mobilier, de exemplu, cu canapeaua. Grație varietății de stiluri și modele de mobilă moale, puteți alege canapea extensibilă, canapea colț, canapea pliantă, care poate cu ușurință să se transforme într-un loc de dormit pentru oaspeții Dvs. Camera pentru copii este o cameră deosebită. Aici aveți mai multă alegere pentru combinația obiectelor de tip și stil diferit. Pentru bucătărie e mai bine să alegeți seturile mobiliere finisate. Se recomandă ca mobila pentru dormitor  să fie de nuanțe mai discrete. Selecția minuțioasă de mobilier pentru casă nu este o problemă. Însă, putem să fim de acord cu faptul că este, în general, o ocupație plăcută, o libertate a creativității.

BUCĂTARII PE COLȚ LA COMANDĂ ÎN CHIȘINĂU

Firma „ARAMA” vă oferă posibilitatea de a comanda, în Chișinău, bucătării pe colț din cele incluse în cataloage de produse finite, sau bucătării elaborate în mod individual, urmând doleanțele dumneavoastră.

MOBILĂ DE BUCĂTĂRIE

Interiorul bucătăriei este creat din mobilier, tehnică de uz casnic și idei creative. În rest vor servi accesoriile. Mobilă de bucătărie are menire specială,

BUCĂTĂRII LA COMANDĂ

Originalitatea pentru orice interior se creează cu ajutorul mobilierului frumos și îngrijit. În orice încăpere trebuie să se simte o abordare profesionistă a designului.