Care material se consideră a fi cel mai reușit pentru confecționare unor usi ? La sigur este lemnul. Usa din lemn arată foarte sigur și mereu modern, ea reprezintă principalul decor al casei, punînd în maxima valoare gustul și avuția proprietarilor săi. În prezent este foarte ușor să cumperi o usa de lemn, o puteți comanda în incinta oricărei companii sau pe internet de la un agent ce activează ilegal, însă puține firme vă pot oferi garanția pentru calitatea produsului confecționat. Doriți ca usa Dumneavoastră să nu-și piardă farmecul inițial, să fie calitativă și la un preț rezonabil? Atunci abordați  cu mare precauție și responsabilitate întrebarea legată de alegerea unei usi cît în ceea ce privește aspectul exterior, atît și calitățile sale tehnice, făcînd alegerea în favoarea unui producător sigur.

 

Cum se alege o usa interior

După cum cunoaștem, un design atractiv nu întotdeauna ne poate garanta o usa de înaltă calitate. Este important  și procesul de confecționare a acesteia în simbioză cu materialele și furnitura utilizată. Prin urmare, alegînd o usa, este necesar de acordat a maximă atenție următoarelor parametri:

 • Material. Cel mai sigur și durabil material este considerat a fi stejarul. Respecînd condițiile necesare și avînd maxima grijă față de articolele din stejar, acestea din urmă pot servi chiar și cîteva secole. De aceea stejarul este cel mai des utilizat la fabricarea ușilor de exterior.
 • Suprafața. Ea trebuie să fie perfect netedă, fără fisuri și denivelări. Acest lucru este ușor de verificat, de ajuns să puneți mîna pe suprafața ușii. De asemenea, trebuie să fie verificată persistența lacului – după o prelucrare slabă și necalitativă lacul se distruge chiar și cu puțin efort.
 • Aspect exterior. Examinînd usa, este important să atrageți atenția la textura  și culoarea acesteia, care trebuie să fie neapărat păstrate. Aspectul trebuie să fie integru și uniform.
 • Geometria. Măsurînd prin diagonală distanța între colțuri, diferența între rezultatele primite nu trebuie să depășească 1mm. În caz contrar, ușa se va transforma într-un paralelogram și își va pierde funcționalitatea ulterioară.
 • Sticlă. În cazul în care usa pe care o alegeți este dotată cu sticlă, este necesar să alegeți siguranța fixării acesteia.  Sticla nu trebuie să posede pete sau dungi, să sune sau să tremure.

Compania ARAMA R oferă o gamă completă de servicii, cum ar fi luarea măsurilor, livrarea și instalarea ușilor din lemn. Pe site-ul nostru veti gasi o varietate de modele de usi din materiale naturale. Puteti comanda cele mai bune usi din lemn in Chisinau chiar acum - suna-ne, vă vom îndeplini comanda cît mai curînd posibil.

Făcînd alegerea în favoarea ușilor noastre – beneficiați de 100% lemn natural, în care se combină perfect estetica materialelor și materia primă pur ecologică.

 

UȘI DE INTERIOR LA COMANDĂ ÎN CHIȘINĂU

 

Cu ajutorul site-ului companiei ARAMA R puteți afla cu ușurință cum și unde este posobil de dat comandă uși de interior în Chișinău. Poziționîndu-se ca producator de mobila si usi in Moldova, compania ARAMA R oferă clienților săi o gamă vastă de servicii de cel mai înalt nivel. Noi nu stăm pe loc și mereu ne străduim să perfecționăm cunoștințele și aptitudinile dobîndite pe parcursul multor ani de activitate. 

Care modele de uși de interior pot fi comandate la fabrica ARAMA R? 

Ținînd cont de noie tendințe ale modei, precum și preferințele regionale ale clienților din Moldova, ne-am pus scopul de a lărgi asortimentul propus de uși la comandă, pentru ca fiecare din voi să poată alege ușa pe plac și conform stilului locuinței sale. Prin urmare la noi puteți da comandă de:

 • Uși de interior din furnir sau spon
 • Uși de interior din ecoșpon sau ecofurnir
 • Uși de interior glisante / pliante  / gofre
 • Uși de interior din sticlă
 • Uși de interior din mdf vopsit
 • Uși de interior din lemn natural
 • Portaluri și intrări de tip arcă

Dacă iubiți să economisiți bani, atunci suntem bucuroși să vă oferim câteva modele finite (cu mărimi prestabilite) aflate în vînzare în showroom-ul nostru, menționăm că modelele finite seaflă la reducere iar parametrii acestora nu pot fi modificați. O ușă confecșionată după mărimile dumneavoastră va fi considerată ca model la comandă.

Care sunt avantajele unei eventuale colaborări cu ARAMA R?

 1. Noi producem uși de interior în Chisinau si pentru toți clienții din Moldova, precum și pentru vecinii din Romania si Ucraina.
 2. Noi livrăm și instalam uși de interior confecționate de fabrica noastră
 3. Noi oferim servicii de design personalizat de usi de interior

Suntem mereu gata să vă consultăm profesional cu privire la toate aspectele legate de produsele noastre, calculul costului produsului finit, plata comenzii, livrarea, instlarea etc. Nu ezitați să ne apelați la telefonul de contact (+373) 22 211 508