Comanda mobila la fabrica ARAMA R

Compania ARAMA R - pune la dispozitia clientilor săi mobila la comandă, bucătării, dulapuri cupeu, dormitoare precum si mult alt mobilier fabricat la comanda individuală cu livrare și instalare in Chisinau si in toata Moldova. 

Site-ul ARAMA R a fost creat special pentru clienții companiei, cît pentru cei loiali, atît și pentru noi veniți, în scop de a familiariza cu principalele activități practicate: producerea mibilei la comandă, proiectarea designului de interior, tehnica incorporabilă pentru bucătării, precum și teracota spaniolă ROCA.  Însă, luînd în vedere faptul, că fabricarea mobilei la comandă este meseria de baza a companiei, de la care a și fost începută activitatea - venim cu intenția de a vă oferi toată gama de produse și servicii ce țin de domeniul mobilier. În afară de aceasta, noi dispunem de magazine de mobila personale, în care sunt expuse lucrările noastre precum: mobila moale (tapitata), sufragerii, dormitoare, mobila pentru copii, mese, scaune, fotolii și multe altele. La noi veți putea găsi mobilierul menit de a vă satisface preferințele legate de confort, estetic, preț și calitate. 

Deci, dacă sunteți în căutarea unui mobilier pentru oficiu (sau așa numitul birou), restaurant, club, mobilier pentru apartament sau casă, precum și oricare altă locație - vă poftim cu drag în incinta oficiului nostru, unde consultanții experimentați vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită gusturilor, preferințelor și posibilităților Dumneavoastră. 

CU NOI ESTE EXTREM DE ACCESIBIL ȘI COMOD

 Calitatea mobilierului produs de fabrica ARAMA R vorbește de la sine. Noi dispunem de o uzină mare, dotată cu cel mai performant echipament, la care activează specialiști de categorie superioară cu o bogată experiență de lucru, bagaj de idei inovatoare și soluții eficace. Pe noi ne recomandă clienții, și asta e cea mai bună remunerare a efortului nostru! Gama vastă de servicii oferite de noi, vă va economisi timpul care ar putea fi pierdut în zadar în căutarea tuturor celor necesare pentru casa nouă. 

La fabrica ARAMA R puteți găsi mobila pentru copii, dulapuri cu uși glisante, dormitoare la comandă individuală, mobila tapițată sau așa zis capitonată, mobilier pentru salon, mobila pentru hol și coridor, scaune si mese,mobila din DSP (PAL laminat) sau lemn natural. Noi dispunem de toate cele necesare cu prețuri direct de la producător!

SISTEM DE REDUCERI PENTRU CLIENȚII LOIALI!

Mobila produsă de ARAMA R este considerabil mai ieftină decît cea adusă din Italia, România, Polonia, Germania și alte țări europene - vestite prin calitate înaltă și materiale ecologice. Noi vă garantăm articole de mobilă analogice la calitate dar mult mai accesibile la preț. Realizăm cît ideile proprii, atît și conceptele clienților noștri. Fiți de acord - atunci cînd procuri mobila la comanda direct de la producător în Moldova e cu mult mai avantajos decît să achiți supraplusurile comercianților, costurile și taxele de import. 

Pentru clienți cu comenzi în proporții mari sau cei ce deja au beneficiat de servicii și produse ARAMA R funcționează un sistem de reduceri. Pentru detalii - apelați managerul companiei tel (+373) 22 211 508

NU DISPUNEȚI DE TIMP? VENIM NOI LA DOMICILIU!

Indiferent de faptul unde vă aflați - în Chisinau sau în suburbie, suntem gata de a vă vizita pentru a discuta detaliile eventualei comenzi, a lua dimensiunile mobilei, oferi recomandări și/sau a crea schița viitorului design de interior.

COMANDA BUCĂTĂRII, MOBILA MOALE SAU DORMITOARE ÎNTR-UN CLICK!

Prin intermediul paginii web personalizate ARAMA.md, puteți face comandă de mobilă cu design individual, direct de la producător într-un singur click. Pentru acest lucru e de ajuns să ne scrieți în chat sau în forma feedback din rubrica contacte. 

 

Stimați cumpărători, Vă așteptăm cu drag în incinta showroom-ului nostru aflat pe strada Columna 170 ( teritoriul Tracom). 

Pentru oricare eventuale întrebări ne puteți contacta la numerele (+373) 22 211 508,   (+373) 22 211 509