MOBILA LA COMANDA IN CHISINAU

VIS REALIZAT: MOBILĂ LA COMANDA ÎN CHIȘINĂU LA PREȚ DE PRODUCĂTOR

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Vis realizat: mobilă la comanda în Chișinău la preț de producător

Ați procurat o locuință nouă și sunteți în căutarea unui design de mobila la comanda sau pur și simplu vă doriți o schimbare a interiorului existent și sunteți în căutarea unui producător de mobila la comanda în Chișinău?

Compania ARAMA-R are o varietate de soluții și idei inovative menite de a se conforma solicitărilor Dumneavoastră în vederea elaborării unui proiect modern cu mobilier la comandă  realizat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate (în ceea ce privește finisajul, accesoriile, materia primă și procesul de producere), la preturi atractive – direct de la producător.

Vă propunem executarea la comanda a modelelor de mobila din MDF Chisinau (panouri mdf  sau mdf vopsit) și PAL melaminat, destinate pentru locuințe, oficii (birouti maari și mici) și spații comerciale (mobila pentru magazine, mobila pentru bănci, mobila pentru farmacii etc).

Cu ajutorul designerilor și proiectanților noștri aveți oportunitatea de a beneficia de proiect individual realizat în conformitate cu parametrii încăperilor și destinația acestora, unde vor fi luate în calcul toate denivelările sau particularitățile existente, care ulterior vor fi mascate cu mobila de calitate: dulap cupe cu uși glisante, mobila pentru dormitor, mobila pentru antreu, mobila pentru living, mobilă de bucătărie sau mobila copii. Lucrăm cu proiecte de orice complexitate, realizăm mobila în Chișinău, pentru locuitorii capitalei, cât și pentru suburbii, raioane ale Moldovei și în străinătate. Suntem deschiși pentru parteneriat în străinătate în vederea elaborării proiectelor cu mobila calitativa la comanda. 

Oricare proiect de mobila la comanda in Chisinau debutează cu ideea și preferințele clientului, după care designerii noștri elaborează conceptul de bază care ulterior este supus perfecționării și adaptării acestuia tuturor standardelor și normelor de domeniu, trece prin secția tehnologică, secția producere și secția asamblare, ajungînd la etapa realizării desăvîrșite în incinta locuinței/biroului Dumneavoastră.

Fabrica de mobila ARAMA din Chișinău, desfășoară întregul proces de producere, ținînd neapărat cont de necesitățile și preferințele clienților săi. Prin urmare, beneficiați de toate aspectele favorabile prezente în acest proces: realizarea designului, compartimentare interioară (alegerea celui mai practic și eco-friendly material), selectarea culorilor și modelelor, decorarea mobilei cu accesorii etc.

În decurs de un deceniu și jumătate de experiență în domeniul producerii mobilei de calitate în Moldova, ARAMA-R a reușit să realizeze proiecte de mobila la comanda pentru persoane fizice (mobila pentru locuință) și persoane juridice (mobila pentru magazine, mobila pentru supermarket, mobila pentru market, mobila pentru farmacii, mobila pentru restaurante, mobila pentru cabinete medicale, sedii de companii, mobila pentru bănci etc) de orice complexitate și să se conformeze cu orice buget pus la dispoziție. Deținem un portofoliu bogat de lucrări realizate cu succes pe cel mai inovativ echimapent.

Menționăm de asemenea faptul, că pentru clienții din Chișinău, montarea mobilierului si transportul acestuia sunt gratuite. Executarea lucrărilor de montare în afara Chișinăului, se fac contra plată (pentru transport, se va percepe o taxa adițională în funcție de distanța parcursă de echipa de asamblatori).

Mobila la comanda presupune posibilitatea de alegerea a accesoriilor, materialelor si finisajelor de cea mai înaltă calitate ce Vă oferă o garanție a confortului, siguranței, trăiniciei și caracterului unic al produsului finit și proiectului realizat.

Pentru toate modelele de mobila la comanda executată de compania  ARAMA – bucatarii cu zona de lucru din piatra artificială Dupont și Montelli sau piatră naturală, living-uri, mobila pentru copii, canapea cu fotolii, dormitoare, dulapuri cupe (dulap cu usi glisante) – sunt folosite doar cele mai calitative accesorii, care, la rîndul său vor reprezenta inima mobilierului Dumneavoastră. Fiți atenți - oricare deviere de la standardul de calitate este menită de a influența asupra aspectului exterior și proprietăților practice ale mobilierului, scurtându-i considerabil perioada de exploatare. 

Sunteți adeptul calității? Alegeți cea mai desăvârșită interpretare a conceptului mobila la comandă in Chisinau? Atunci, nu ezitați sa ne contactați! 

Vă putem ajuta cu concepte creative și moderne de design, suntem gata de a vă demonstra experiența noastră de a vă materializa proiectul în care Vă regăsiți și la care ați visat atît de mult.

Pe lîngă serviciul de transport, asigurăm măsurători și o modernă și stilată proiectare 3D. 

Vă asteptam cu drag în incinta oricărui accesibil pentru Dumneavoastră magazin de mobila Arama din Chisinau (showroom Columna 170, showroom Arama în incinta CC Jumbo).