Mai multă tehnică

mai multe reduceri!

La procurarea a 5 unități de echipament incorporabil pentru bucătărie
reducerea 10% Descarcă catalog cu preturi 2023

NOI VOM AJUTA

SĂ CREAȚI PERSONAL MOBILA DUMNEAVOASTRĂ

SERVICII DE TĂIERE, ADIȚIONARE,
MAȘINĂ-UNEALTĂ CU COMANDA NUMERICA ȘI MULTE ALTELE

REFERINȚE

  • Eugen Smochină, Chișinău
    Recent am comandat in compania ARAMA R un dulap cu usi glisant si am rămas profund mulțumit de calitatea acestuia. Intr-adevăr e calitate și încă și la un preț rezonabil care comparativ cu preturile pieții de mobila este cu mult mai mic. Ceea ce bucură sufletul și neapărat generează dorința de a reveni aici pentru a mai face comanda de mobila.
  • Cu stimă Olga Cotorobai, compania «Next-project»
    Noi am beneficiat de serviciile companiei de mobilă ARAMA R, solicitind designul de interior al oficiului și apoi făcînd comanda de mobilă pentru oficiu, inclusiv și mobila moale care a fost preconizată în antreul oficiului. Vreau să menționez ca am fost întîmpinată cu căldură de managerii și designerii companiei, după care am cunoscut și persoanele care au montat mobila. Nivelul educațional și comportamentul personalului erau perfecte – ceea ce în Moldova mai rar găsești. Erau atenți la detalii și respectau preferințele mele. În rezultat am avut parte de o frumoasă mobilă de birou și un confortabil colțar moale. Sincere mulțumiri pentru calitate și cît mai mulți clienți buni!
  • Angela Olaru, Bălți
    De la o simplă dorință de a da comanda de un colțar pentru bucătărie am ajuns la necesitatea de a procura și mobila de bucătărie )))) Este hazliu faptul, dar după ce am dat comanda de un colțar pentru bucătărie în firma ARAMA R, și după ce am adus și am montat colțarul în bucătărie am ajuns la concluzie că e extraordinar și pe fundalul bucătăriei noastre vechi pare a fi o cioară albă. În fine ne-am întors la ARAMA pentru a face comanda de mobila pentru bucatarie care s-ar potrivi perfect colțarului. Acum bucătăria noastră este impecabilă. Mersi mult colectivului ARAMA pentru mobila de calitate care ne-a inspirat la frumusețe în casă.