Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

DORMITOARE LA COMANDĂ ÎN CHIȘINĂU
DORMITOARE LA COMANDĂ ÎN CHIȘINĂU

DORMITOARE LA COMANDĂ ÎN CHIȘINĂU

Odinioară, se credea că un dormitor este o cameră destinată în exclusivitate pentru dormit. Totuși, astăzi, amenajând această cameră cu diverse elemente de mobilier, dormitorul poate fi transformat într-un spațiu multifuncțional.

Prin instalarea unui panou TV încorporat, puteți privi televizorul înainte de somn. Datorită unei oglinzi și unei comode, sexul frumos va putea să se înfrumusețeze în orice moment, iar cu noptierele cu lampadare veți putea citi, pe timp de seară, o carte dintre cele preferate. Compania noastră oferă confecționare de mobilier pentru dormitor la comanda în Chișinău după proiecte individuale. Avantajele unei astfel de achiziții de mobilier sunt evidente: prin această modalitate nu numai veți economisi spațiu liber în cameră, dar și vă veți putea crea propriul dormitor ideal.

Varietate de mobilier pentru dormitor

Fără doar și poate, interiorul general al dormitorului este creat nu numai de mobilier, ci și de perdele, tablouri, culoarea pereților și multe altele. Totuși, elementele principale ale mobilierului pentru dormitor sunt:

Un pat. Probabil, cea mai importantă piesă de mobilier într-un dormitor. De acesta depinde calitatea somnului, starea de spirit și bunăstarea generală a unui om. Poate fi un model din lemn natural, precum și PAL, plăci de fibre sau MDF. Paturile dreptunghiulare și în formă de cerc pot avea diferite tipuri de tăblii, cu saltele cu arcuri și fără arcuri incluse. Deosebit de solicitate sunt paturile cu mecanism de ridicare și sertar pentru lenjerie.

Noptierele. Sunt un supliment frumos și o continuare a oricărui set de dormitor. Acestea pot avea formă pătrată sau dreptunghiulară, cu sau fără roți, simple sau cu inserții. Principalul lucru este ca această piesă de mobilier să fie în armonie de stil cu patul dvs.

Masa de toaletă și un puf la ea. Nicio femeie nu se poate lipsi de acest atribut. La urma urmei, la o astfel de masă este atât de convenabil să te machiezi și să te pui în ordine. Elementul poate fi completat cu numărul necesar de rafturi și sertare, în care ar putea fi păstrate tot felul de lucruri mărunte ale femeilor. Puful poate fi și multifuncțional, poate fi completat cu un capac basculant, păstrând în el diverse articole.

Comodă. Un element de mobilier practic și indispensabil, unde puteți așeza ordonat și pe rafturi lenjerie de pat, prosoape și multe altele. Comoda poate fi realizată în diverse stiluri: hi-tech, romantic și chiar stil antic. Este important să nu pierdeți combinația stilistică generală cu toate celelalte piese de mobilier din dormitor.

Alegând și făcând o comandă de mobilier pentru dormitorul dvs., nu trebuie să uitați că dormitorul este un loc în care ar trebui să vă fie comod să dormiți și confortabil pentru aflare. Prin urmare, nu trebuie să umblați după culori aprinse și interior „sofisticat”, acest lucru poate crea un „efect respingător”.

Firma noastră produce mobila de dormitor la comanda în Chișinău nu un singur an. Noi vom crea mobilier pentru dvs. în orice schemă de culori și orice gabarite. Garanțiile noastre sunt calitatea înaltă și fiabilitatea în exploatare. Sunați-ne și vă vom ajuta să vă organizați dormitorul așa cum l-ați visat, ținând cont de toate dorințele și chiar de mofturile pe care le-ați avea.