SCAUNE SI MESE

PRODUCEM SCAUNE SI MESE IN CHISINAU

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

 Principalele obiecte de interior fără de care nu poate fi presupus nici un spațiu locativ sau oficiu sunt considerate mese si scaune, car epot fi facute la comanda la fabrica de mobila specializata in domeniu sau cumpărate în varianta finită. În ambele cazuri, în procesul alegerii este necesar de a menține stilul interiorului și de a-l pune în evidență. Prin urmare nu masa sau scaunul comandat redau tonul atmosferic, ci designul în concordanță cu obiectele de mobilă alese pentru acel spațiu.

Doriți confort- alegeți scaune și fotolii moi, doriți strictețe - optați pentru mese și scaune din lemn natural în stil clasic. Este absolut evident și clar.

MESE SI SCAUNE LA COMANDA - MOMENTE ESENȚIALE ÎN ALEGERE

Organizînd un spațiu pentru living, sufragerie sau oficiu nu uitați să țineți cont de cîteva momente importante. Aceste obiecte de interior sunt achiziționate pentru operioadă de durată, ceea ce ar însemna că alegerea trebuie făcută rațional și chibzuit. Optați pentru serviciile unui designer sau dacă e cazul să procurați desinestătător - analizați destinația spațiului, nuanțele de culori ce predomină în încăpere și bugetul alocat, și doar apoi faceți comandă de masa sau scaune.

Dacă e vorba de bucătărie sau sufrageri spațioasă - alegeți varianta de masă mare din lemn natural și scaune cu șezut moale și spetează tare ( de lemn). Stofa folosită pentru tapițarea (confecționarea) scaunului trebuie să fie practică - piele naturală, artificială, etc. Scaunele poziționate în jurul mesei trebuie să fie în volum rezonabil, fără a lăsa mult spațiu liber sau a grămădi unul peste altul.

Daca bucataria este mica, e cazul sa optati pentru masa dreptunghiulara și scaune pliante. O astfel de masa poate adaposti un numar mai mare de persoane. De asemenea, in cazul unei bucatarii mici, este optim de a folosi un model de masa care se desface sau asa numita masa demontabila, care, la necesitate poate fi marita in citeva clipe. Varianta cu masa transformer intotdeauna poate salva in momente cind asteptati un numar mare de oaspeti. O asemenea constructie usor se transforma in masa mare care in varianta strinsa ocupa un loc minim.

Pentru a facilita alegerea unui model oprim de scaun sau masă la comandă, venim cu un pic de teorie. Și anume, vă prezentăm tipurile de scaune pentru bucatarie și/sau living , in functie de obiectivele care trebuie să fie îndeplinite de acestea:

  • Din punct de vedere constructiv: facem la comandă scaune fixe sau pliante;
  • Picioarele scaunelor pot fi din lemn sau metal;
  • Din punct de vedere a confortul oferit: propunem scaune cu sezut din burete si/sau cu spatar din burete;
  • Materialul cu care se acoperă: scaun tapitat cu stofa, imitatie de piele, catifea, PVC, scaun cu sezut si spatar din polipropilena, metal sau plastic;
  • Din punct de vedere a stilului: scaun clasic sau modern.

Marimea unei mese de bucatarie, ca de obicei, depinde de forma si suprafata camerei de bucatarie. Modelul de masa cu mecanism extensibil este perfect adaptat pentru bucatarii spatioase, care sunt folosite si ca sufragerie.

In ceea ce priveste modelele de scaune, atunci este cazul de remarcat că oricare scaun trebuie să fie proiectat în mod corespunzator cu cerințele anatomice. Atunci va fi comod să petreceți mai mult timp pe scaun fără a aduce daune organismului. Avînd în vedere faptul, că amplasarea scaunelor este în bucătărie, acestea nu ar trebui sa fie grele și nici într-un caz masive, astfel încat ele să poată fi îșor mutate din loc în altul sau ridicate la necesitate.

Care ar fi varianta oprima pentru bucătărie?

Pentru ca masa sau scaunul cumpărat să poată păstra stilul interiorul și să se privească armonios în spațiul bucătăriei Dumneavoastră este necesar de ținut cont de următoarele recomandări:

Suprafața modelului de masă pentru care optați trebuie să fie executată în nuanțe deschise, reflectînd lumina, ceea ce va permite să măriți vizual spațiul.

Masa cu suprafață mată este mult mai practică, avînd termen de uzură mai mare, deoarece pe ea sunt mai puțin vizibile micile tăieturi și zgîrîieturi.

Picioare metalice simple sunt mult mai stabile și mai confortabile, decât un modelele de picioare largi și grele.

Ideal s-ar potrivi în spațiul unei bucătării modelele de scaune si canapele din piele artificiala, acest material nu doar este ușor de curățat, ci și arată mereu perfect.

Furnitura metalică montată pe picioarele meselor și scaunelor va permite să le mutați dintr-un loc în altul fără efort, la oricare necesitate.

În incinta fabricii de mobila la ARAMA R puteți comanda mese si scaune în Chișinău și cu livrare în toată Moldova la prețuri optime, direct de la producător. Delectați-i pe cei dragi cu confort inedit și calitate înaltă.

 

Masa de lemn in Chisinau
Masa de lemn in Chisinau

Masă în sufragerie D-1100

Diametru: 1100mm
Inaltime: 750m

Lemn + piatra

MASUTA DE CAFEA CLASIC (LEMN)
MASUTA DE CAFEA CLASIC (LEMN)

MASUTA DE CAFEA CLASIC (LEMN)

Lungime: 1000 mm-
Latime: 600 mm
Inaltime: 485 mm

mdf sponat diferite colori

Раскладной стол в классическом стиле дерево
Раскладной стол в классическом стиле дерево

MASA PLIANTA IN STIL CLASICA (LEMN)

Lungime: 2000 mm-2600mm
Latime: 1000 mm
Inaltime: 800 mm

mdf sponat diferite colori

MASA PLIANTA
MASA PLIANTA in Moldova

MASA PLIANTA IN STIL Clasica

Lungime: 2000 mm-2500mm
Latime: 1030 mm
Inaltime: 780 mm

mdf sponat diferite colori

Masa blat piatra artificiala
Masa blat piatra artificiala

Masă în sufragerie

Lungime: 2000mm
Latime: 700 mm
Inaltime: 800m

Lemn + piatra

MASA PLIANTA
MASA PLIANTA in Moldova

MASA PLIANTA IN STIL Clasica la comanda

Lungime: 1300 mm-1750mm
Latime: 900 mm
Inaltime: 780 mm

mdf sponat diferite colori

Masuta pentru antreu
Masuta pentru antreu

Masuta pentru antreu

Lungime: 1200mm
Latime: 550 mm
Inaltime: 880 mm

mdf sponat diferite colori

Masa blat piatra artificiala
Masa blat piatra artificiala

Masa blat piatra artificiala

Lungime: 1780mm
Latime: 930 mm
Inaltime: 770 mm

mdf sponat diferite colori

Masa blat piatra artificiala
Masa blat piatra artificiala

Masuta de cofea

Lungime: 700mm
Latime: 700 mm
Inaltime: 360m

Lemn + piatra