Mobila pentru business

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Există o multitudine de teorii elaborate, cu privire la ceea cum ar trebui să fie o mobila de afaceri (pentru business). Cu toate acestea, antreprenorii Moldova uita o caracteristică destul de importantă ce ține de marketing - și anume, amenajarea vitrinei, precum și a standurilor expoziționale. Pentru ca proiectarea și amenajarea unui magazin, bar, restaurant, hotel, a unei farmacii sau bănci să fie la cel mai înalt nivel, precum și pentru a atrage atenția potențialilor cumpărători este necesar de a gîndi  cu pricepere nu doar mobila pentru biznes, dar și accesoriile care completează perfect interiorul și îi conferă o anumită culoare.

Principalele criterii pe care le abordează fabrica de mobila din Chisinău "ARAMA R" sunt: 

  • design frumos și armonios
  • Detalii concise și laconice
  • calitate înaltă 
  • Disponibilitate
  • Ergonomie
  • Abordarea individuală
  • Experiența obținută de ani, care permite fabricarea mobilei pentru toate tipurile de afaceri, fără a pierde din stil și calitate.

Noi garantăm că fiecare obiect de mobilă, procurat în compania noastră, corespunde standardelor de calitate și celor mai moderne concepte tehnice și de design. Mobila noastră la comanda este un produs unic, care va mări vînzările Dumneavoastră și Vă va pune în valoare printre abundența concurenților existenți pe piață.

În Moldova este obișnuit de a crede că mobilierul pentru business este cu mult mai scump decît obișnuita mobila la comanda realizată pentru acasă ori birou. Cu toate acestea, ne grăbim să infirmăm acest stereotip. Apelînd la serviciile companiei noastre,Vă  Veți asigura că prețurile noastre pentru mobila sunt cele mai mici din oraș, fără a avea de suferit calitatea produsului fabricat.

În nișa producerii mobilei pentru afaceri în Chișinău, precum și pe întreg teritoriul al Republicii Moldova, suntem fără precedenți. Calitatea înaltă a produselor, designul unic, funcționalitatea și implimentarea tehnică a produselor dintotdeauna provocau admirația clienților, iar ei, la rândul său, cu mare plăcere apelează din nou la serviciile noastre. 

Colaborăm cu cele mai renumite branduri și centre de expoziții comerciale din țară, iar acest lucru înseamnă că am reușit să demonstrăm competență și am respectat termenii de executare a comenzii, ceea ce este foarte important pentru mediul de afaceri.

Abordarea individuală a fiecărui client în parte nu interferează cu procesul de producție, suntem capabili să realizăm oricare volum de producție, și, dacă este necesar, să  îndeplinim comanda în termenii stabiliți de client. 

Ne place să producem modele Non-Standard de mobilă pentru afaceri și echipament comercial la comanda. Nu ezitați să apelați la serviciile noastre  - împărtășiți-ne ideile Dumneavoastră cu privire la produsul dorit, iar noi, la rândul nostru suntem gata de a le realiza prin intermediul celor mai îndrăznețe și creative soluții de proiectare.

 

Mobila pentru oficiu la comanda

 

Mobila pentru birou (oficiu)

Pentru crearea unei ambianțe productive și inspirationale pentru spațiul de lucru al Dumneavoastră, compania ”ARAMA R”