MOBILA CAMERA COPII

Producem mobilier la comandă pentru camere de copii în Chișinău.

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Ce prezintă mobila pentru cei mai exigenți clienți – copii?! Neapărat – ecologică, sigură și fiabilă. În plus, ea trebuie să fie realizată în culori expresive, design ultramodern și caracter inovator. Alegerea modelului de mobila pentru copii e de dorit a fi făcută alături de cei mici. Acest lucru vă va permite să luați în vedere preferințele copilului, căci în fine, anume el va deveni posesorul final al acestui mobilier și îl va folosi mulți ani înainte.

Prin multitudinea modelelor afișată pe site-ul nostru, Dumneavoastră neapărat veți putea comanda  mobila pentru copii în Chișinau sau cu livrare și înstalare pe tot teritoriul Republicii Moldova. Mobila noastră posedă prețuri  adecvate, și corespunde la 100% raportului preț/calitate.

În dependență de mobila aleasă pentru camera copiilor, depinde starea de spirit a acestora, căci practic doua treimi din zi, copilul petrece în camera sa.

Cerințele de bază referitor la mobila pentru copii

Atunci cînd faceți comandă de mobilă pentru copii este necesar de atras atenția asupra următoarelor momente:

  • Siguranță și fiabilitate. Mobila trebuie să posede forme rotungite, cu linii fine, fără colțuri și elemente ascuțite care ar putea trauma copilul. Furnitura și accesoriile trebuie să fie de o înaltă calitate, materia prima din materiale naturale, tapițeria (capitonaj) – moale și practică.
  • Confort. Copilul trebuie să poată deschide cu ușurință toate ușile de la dulap și sertarele, să aibă acces direct la rafturi.Patul trebuie să fie confecționat ținînd neapărat cont de proporțiile copilului (înălțimea). În ce privește confortul de bază – nu uitați de saltea ortopedică, cu toate că ea este mai dură decît predecesorii săi de pe piață, pe viitor aceasta va proteja coloana vertebrală a copilului.
  • Vîrsta copilului. Necesitățile unui nou născut diferă radical de cele ale unui școlar sau preșcolar. De aceea în procesul de alegere a unui set de mobilă pentru copii nu uitați să menționați în comandă vîrsta. Copilului ce frecventeaza școala sau grădinița (preșcolar) e necesar de comandat o masă de lucru de proporții școlare, pe cînd unui micuț de 1-3 ani îi va conveni o măsuță mică pentru joacă.
  • Parametrii camerei de copii. Într-o încăpere de mici proporții cu siguranță trebuie să persiste masa de lucru, dulapul și patul. Pe cînd dacă dispuneți de spațiu larg – puteți opta pentru elemente de mobilier mult mai complexe, cu rafturi, spații de joacă și alte atribute utile.

Mobila pentru copii trebuie să mîngîie privirea și să-și bucure stăpînii cu culori vii și stil expresiv. Fabrica de mobilă ARAMA R vine să vă propună mobila pentru camera de copii la comandă în Chișinău sau cu livrare pe întreg teritoriul al Republicii Moldova. Asortiment vast de materiale și accesrii, design personalizat, abordare profesionistă – toate acestea vă așteaptă pe strada Columna 170. Nu ezitați să ne contactați tel: +37379959552 !

 

Suntem mereu la dispoziția Dumnavoastră!