MOBILA PENTRU SALON "LIVING"

Vânzăm mobilier pentru sufragerie în Chișinău.

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Salonul reprezintă fața locuinței noastre și joacă un rol important în crearea atmosferei întegii locuințe. Anume livingul este menit să genereze ospitalitate și să dispună la comunicare familială, iată de ce , cel mai des, acest spațiu este folosit pentru întîmpinarea oaspeților. 

 De regulă, salonul se plasează în cea mai spațioasă și deschisă regiune a casei. Iar în apartamente cu suprafață mică salonul este capabil să combine în sine zona de dormit și sufrageria. Iată de ce, alegînd mobila pentru salon este foarte important să luați în considerație faptul, ce funcție va îndeplini această cameră în casă sau apartament.

Cea mai importantă parte a salonului

Fiecare salon trebuie să dispună de așa-numitul  "punct central", în jurul căruia se creează în continuare interiorul camerei. Acesta poate fi o măsuță sau dulap cu televizor, iar în jurul lor, de obicei, se situează canapele și fotolii. Ca o completare este posibil de ajusntat o garnitura de mobila cu rafturi și polițe originale. Existența unui cămin decorativ în incinta salonului poate deveni va servi un deliciu de design al spațiului, generîndu-i o atmosferă specială.

Materiale și tapițerie

Mobila pentru salon, în Chișinău, este confecționată de compania «ARAMA R», cu utilizarea unei varietăți de de materiale: începînd cu cele ieftine ( fără a dăuna calității produsului) și finisînd cu cele de lux. De exemplu, MDF cu acoperire sponată sau laminată  este varianta cea mai sigură și pur ecologică. Un mobilier mai scump se  produce din speciile naturale de lemn: stejar, pin, nuc ș. a.. La solicitarea clientului, mobila moale poate fi tapițată cu materiale naturale sau piele artificială. Pentru umplutură internă, în producție se utilizează poliuretan, puf sau păr de cal. Sticla cu rezistență înaltă, de diferite texturi și nuanțe, care se folosește pentru confecționarea blaturilor pentru măsuțe de reviste și mese de prînz, le vor face rezistente și trainice. 

Alegerea culorii și stilului

Fiecare din noi posedă propriile idei în privință la faptul, cum ar trebui să fie în realitate atmosfera familială și ce fel de atribute ale interiorului creează irepetabilul confort. Însă, pentru a face interiorul salonului mai stilat și mai armonios, este necesar de a lua în considerație unele particularități de alegere a culorilor și mobilierului pentru salon. Pentru mobila din salon vor fi mai potrivite nu doar nuanțele discrete, dar și o gama de culori aprinsă. Interiorul va deveni ideal în cazul, în care elementele vor fi selectate în concordanță cu culoarea de bază și vor reda spațiului un aspect integru. În ce privește rezolvarea stilistică a mobilei, atunci, fanteziei poate fi dat frîu liber. Ar fi oportun întruchiparea în salon a câtorva stiluri, spre exemplu, combinarea utilizării materialelor naturale a stilului eco cu formele netede și ornamentele africane ale stilului art deco.

Atunci cînd aranjați mobila în salon este foarte important ca, camera să posede aspect primitor, să poată povesti musafirilor despre ospitalitatea gazdelor. Puteți monta tablouri sau să  amplasați mărunțișurile care vă sunt dragi și care vor emana căldură celor din jur. Balansoarul vechi lângă cămin, de asemenea se va incadra ușor în interiorul salonului și va  predispune pentru odihnă și liniște...

Specialiștii fabricii de mobilier «ARAMA R», cu plăcere vă vor ajuta să alegeți mobila pentru salon în conformitate cu pereferințeke și gusturile Dumneavoastră, care va face din căminul familial un loc mult mai confortabil și cald. După dorință, este posibilă confecționarea mobilierului după o comandă individuală.