Mobila restaurante (cafenele)

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Fiecare vizitator, venind intr-o cafenea sau restaurant contează să se distreze și sa se odihneacă intr-o atmosferă confortabilă. De aceea proprietarul localului este oblicata să depună efortul maxim, pentru a oferi oaspetilor cel mai înalt nivel de confort. Pe lîngă planul de afaceri competent, locație bună și un meniu variat, un atribut important mai este și mobila pentru restaurant si cafenele. Corecta alegere a mobilei oferă oaspeților să se simtă confortabil, ceea ce înseamnă că afacerea va aștepta succesul.

 Criteriile de bază pentru alegerea mobilei

Apropiindu-te de cumpărarea mobile pentru restaurant, este important ca ea să fie confortabilă, pe un timp îndelungat și nu prea scumpă. Coincidența cu tematica și atmosfera încăperii nu este mai puțin importantă. Fiecare din acești parametric trebuie să se compare unul cu altul, acest lucru va permite să obțină un bun rezultat la final.

În procesul alegerii, experții recomandă să se bazeze pe așa criterii ca:

  •  Universal. Alest lucru este deosebit de important, atunci cînd există terase de vară. Aspectul exterior a mobilei trebuie perfect să se potrivească în interior, atît la aer liber cît și în interior. În plus acestă opțiune poate fi considerată economică, deoarece cumpărarea a două seturi în scopuri diferite nu are sens.
  •  Deservire simplă și fără pretenții: Cumpărînd mobilier de lux și scump pentru restaurante și cafenele, va trebui să fie reparată cu curățată. Acestea fiind costuri inutile, care pentru proprietar nu sunt pentru nimic. De aceea țesăturile pentru tapițerie trebuie alese modeste și mai rezistente la uzură.
  • Corespondența cu tematic: Pe lîngă calitate, este nevoie să aveți grijă ca tematica restauranului și a cefenelei să corespundă cu mobila. Unde va avea loc anumite serate merită de acordat mare atenție confortului și nivelului de servicii. În cazul ca sunt tineri  mai mult practicitate. Pentru cumplurile îndrăgostite este nevoi de romantică maximă.
  • Focalizare primară asupra utilizării comerciale: Adesori proprietarul instituțiilor publice în scopul economiei cumpără mobilă casnică în loc de specializată. Aceasta fiind o greșeală, deoarece  mobilierul pentru casă este proiectat pentru o utilizare modernă, este mai puțin durabil și rezistent la uzură. După cîțiva ani de utilizare intensivă, mobila va fi nevoit de schimbat
  •  Adecvarea prețurilor: Variabilitatea și impermanența sunt unele din caracteristicile principale  în afacerile cu restaurantele. De aceea  proprietarul trebuie mereu sa fie pregătit pentru a-și adapta strategiile afacerilor. Acest lucru necesită o planificare foarte experimentată pentru bugetul Dumneavoastră și o prudență pentru cheltuieli. Cumpărăturile mereu trebuie să fie justificate. Deoarece în cazul dacă va fi necesar de schimbat conceptul sau actualizarea designului interiorului, foarte scump, odată ce mobilierul pentru restaurane și cafenele se va transforma în fonduri ”înghețate” care este puțin probabil de restabilit.

După cum sa observat alegerea mobilierului pentru restaurane nu este doar o achiziție, și o artă specifică. De aceea, majoritatea proprietarilor, care au încredere în gusturile designurilor, încredințează acest lucru designurilor de înaltă calitate, care folosesc viziunea, abilitățile și gusturile sale,  care ar putea transforma o cameră simplă într-o încăpere modernă și stilată în oraș.