Mobila cabinet

Producem la comandă cabinete pentru casă în Chișinău

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Majoritatea dintre noi se straduie cît mai curind să ajungă acasă după a o zi de muncă dificilă, căci aici îți poți reveni și primi maxima relaxare. Însă, există oameni, care nu sunt predispuși să întrerupă activitatea chiar și acasă, pentru ei importă fiecare clipă și oră de lucru.

Anume datorită acestor persoane harnice a apărut termenul de cabinet de lucru la domiciliu. Biroul la domiciliu oferă oportunitate stăpînului său să plonjeze în atmosfera de lucru și servește drept o locație perfectă pentru întîlniri neoficiale. Toți acești factori de comoditate se datorează unui singur accesoriu – mobila pentru cabinet lucru la domiciliu. Ea conferă spațiului confort și siguranță, creează atmosfera și predispune la lucru efectiv.

Accesoriile unui cabinet de lucru la domiciliu

Deseori interiorul unui cabinet de lucru la domiciliu – este combinația dintre strictețe și stil clasic. Însă, niciodată nu e cazul să vă conformați la normele prestabilite, pentru că domeniul de activitate al fiecarei persoane este divers, fiind necesar a fi abordat în mod individual. Prin urmare, designul interiorului biroului cît și întrebarea referitoare la alegerea modelului de mobila pentru birou aparține în totalitate doar stăpînului acestuia.

Deci, care sunt elementele de bază care trebuie să persiste în spațiul unui cabinet de lucru?

Desigur aici trebuie să fie o masă de lucru cu o multitudine de rafturi și sertare destinate pentru accesorii de birotică. Un al doilea element însemnat este fotoliul din piele, menit să creeze o ședere confortabilă de lungă durată și să predispună la lucru productiv. Este la fel de important să atrageți atenția la iluminarea în birou, și anume lumina care se reflectă pe masa de lucru. În caz că este posibil, aranjați masa în apropierea unei ferestre iar pentru activități serale -  folosiți o lampă de masă. Existența unor rafturi din DSP (PAL) sau lemn natural, nu doar vor decora biroul, dar și vă vor ajuta să mențineți în ordine documente și dosarele, precum și distincțiile și cadourile primite din partea partenerilor de afaceri.

 Cum să alegi modelul de mobilă pentru birou

Posesorii birourilor la domiciliu deseori întîmpină dificultăți legate de alegerea modelului de mobilă pentru cabinetul de lucru căci la comandă în Chișinău ele se fac foarte rar. Pentru a da de un producător capabil să execute mobila la comanda cu design modern și din materiale calitative este necesar de consultat portofoliul companiei și de ținut cont de următoarele momente:

  • Dacă aveți dubii referitor alegerea stilului potrivit biroului Dumneavoastră, puteți să optați pentru cel clasic. Strictețea liniilor și geometria formelor niciodată nuși vor pierde din valoare și vor fi mereu în vogă.
  • Atunci cînd alegeți modelul de mobilă la comandă – atrageți atenția la materialele din carea aceasta va fi confecționată. Se recomandă să optați pentru stejar, nuc, cires sau fag. Folosindu-vă de-a lungul anilor de un astfel  mobilier nu vă veți întîlni cu dificultăți de uzură rapidă, astfel se justifică costul ridicat al materiei prime și a însăși mobilei pe care o procurați.
  • Alegeți cu atenție culoarea mobilei, ea trebuie să fie monotonă, de culori pastelate, menită să creeze atmosferă de confort și relaxare. Este cunoscut faptul că culorile reci sunt potrivite pentru activitatea care necesită atenție și concentrare iar pentru o atmosferă creativă sunt destinate nuanțele calde. Este permisă utilizarea în mobilier a culorilor luminoase, saturate, cum ar fi galben, care stimulează activitatea creierului. Restricții, ca atare, nu există, și, astfel, este posibil de a alege culorile care sunt pe placul stăpînului.