Armonie Neoclasică

Informații despre proiect

În cadrul acestui proiect unic, am creat elemente exclusive de mobilier în care se îmbină eleganța și funcționalitatea. Am ales cu atenție materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv piatra acrilică Corian de la DuPont. Aceste materiale au conferit caracter unic tuturor elementelor de interior, încadrându-se armonios în spațiul modern și sofisticat. Proiectul nostru a inclus crearea de soluții personalizate pentru bucătărie, camere pentru copii, dormitor și băi, ținând cont de particularitățile și nevoile fiecărui spațiu. Una dintre caracteristicile deosebite ale acestui proiect a fost barul care separă zona de gătit de cea de servit, conferind întregului design un rafinament și o funcționalitate aparte. De asemenea, am integrat cu grijă tehnologia Franke în bucătărie, completând astfel funcționalitatea și estetica întregului spațiu. Am acordat o atenție specială creării unei camere pentru copii incredibile. În această cameră veți găsi rafturi uimitoare în formă de mașinuțe, care adaugă joc și originalitate spațiului. Aceste rafturi neobișnuite nu numai că decorează creativ spațiul, dar oferă și un loc comod pentru depozitarea jucăriilor și cărților, inspirând copiii la aventuri și învățare. În mod special, a doua cameră pentru copii impresionează prin unicitatea sa. Aici am creat un pat sub forma unei case primitoare cu ferestre care servesc ca lămpi de noapte. Acest design unic nu numai că adaugă joc și originalitate interiorului, dar creează și o atmosferă magică pentru cei mici. Copiii se pot simți ca într-o poveste, confortabil așezați în propria lor casă cu lămpi de noapte incorporate, care adaugă o notă specială serilor. Proiectul nostru este arta transformării frumuseții și funcționalității în fiecare detaliu de interior. Ne străduim să creăm spații care aduc bucurie și satisfacție fiecărui client al nostru.
  • Uși frontale din Lemn arțar
  • Corp din PAL
  • Feronerie Hettich
  • Tehnică încorporată Franke
  • Proiectarea mobilierului
  • Fabricarea mobilierului
  • Montarea mobilierului
  • Uși de interior - Lemn

Rezultatul proiectului

În cadrul acestui proiect unic, am creat elemente de mobilier exclusive, îmbinând eleganța și funcționalitatea. Materialele de înaltă calitate, precum piatra acrilică Corian de la DuPont, au adus unicitate fiecărui element de interior. Proiectul a inclus soluții personalizate pentru bucătărie, camere pentru copii, dormitor și băi, adaptate nevoilor fiecărui spațiu.
O caracteristică deosebită a fost introducerea unei bări funcționale în bucătărie, conferind designului rafinament și funcționalitate aparte. Integrarea atentă a tehnologiei Franke a adăugat funcționalitate și estetică. Am acordat atenție specială camerei pentru copii, cu rafturi în formă de mașinuțe și o a doua cameră pentru copii, cu un pat sub forma unei case primitoare și ferestre care funcționează ca lămpi de noapte.
Feedback-ul pozitiv din partea clienților confirmă succesul acestui proiect și satisfacția acestora.

Alte proiecte