Mobilier de Bar

Producem mobilier pentru baruri la comandă în Chișinău și România.

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

În timpul proiectării interiorul oricărei încăperi designerii iau în considerare fiecare element.  Scaunele de bar nu fac o excepție. Această piesă a mobilierului oferă oaspeților sentimentul de confort și relaxare.  De aceea cînd alegeți mobilierul este important să atrageți  atenția la confortul lor.  La fel trebuie să corespundă și designul interiorului. 

Mobilier de bar: tipurile lor

Mobilier de bar, ca regulă, se clasifică în funcție de următoarele caracteristici:

  • După stil.
  • După materialul din care este creat.
  • După caracteristicile de design.
  • După domeniu de aplicare.

 După stil se deosebesc:

Clasice. Sunt create în asemănarea probelor care au fost înainte. Majoritatea acestor modele sunt create din lemn cu scaunul din piele artificială. Este posibilă execuția din metal cu imitația lemnului. Pentru scaunele mai scumpe se foloseste specii cunoscute si piele naturală.

Moderne.  Acestea sunt modele din astfel de stiluri, ca high-tech, modern, avangard. Pentru fabricarea lor se poate de fososit atit plastic cit si lemn, de asemenea și piele în variație diferită. Scaunele impletite de asemenea sunt reprezentanții acestei serii. Scaunele de bar moderne cu caracter original: ele pot fi din blana, sub formă de inimă,  mîini și multe altel lucruri pe care designerii le crează.

Componentele structurale, acestea sunt înălțimea și cantitatea picioarelor. După înălțime, scaunele de bar pot fi joase și înalte. În ceea ce privește picioarele, poate fi un singur picior cu o bază bine stabilită, patru picioare sau doua picioare cu o ramă. Nu mai puțin sunt populare acele  modele care se rotesc și cele unde este posibil de a se regula înălțimea. 

Atunci cînd cumpărați scaunele pentru cateringă, principalul factor determinat este  încăperea, unde ele vor fi instalate și folosite. Experții recomandă că în primul rînd trebuie  de cumpărat  barul și numai după asta se poate de procurat scaunele.  Doar înălțimea standartă a scaunelor este nu mai puțin de 30 cm, în caz contrar scaunul nu se va potrivi cu barul.

Vorbind despre tejghea bar, acesta fiind unul din elementul principal  în oarecare cafenea sau bar. El este cel  care dă barmănul  propriul său spațiu funcțional, unde este interzis accesul vizitatorilor. Pe lîngă faptul că fiecare bară este creată dintr-un modul frontal și din spate, care oferă barmănului dispozitive utile cum ar fi, ca chiuveta,  mașină pentru cafea, răcitor, mașină de spalat veselă,  de asemenea, au și nivelul superior. El se fixează pe pod și reprezintă un raft, destinat pentru suport de pahare. Această construcție este infrumusețată cu lumina de fundal luminoasă pentru a reda în interior o atmosferă unică.

În compania mobiliară ”ARAMA R”  puteți dobîndi  scaunele pentru bar și tejghea bar de diferite culori și nuanțe. Obiecte de lux, simple și elegante-toate aceste modele sunt reprezentate pe site-ul nostru, de asemenea este posibil de creat la comandă. 

Asortimentul nostru este larg, Dumneavoastră vă rămîne doar de ales și de creat comanda.