Mobila spitale (laborator)

Oferim mobilier la comandă pentru laborator în Chișinău

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Sănătatea umană, desigur, este de nepretuit, deoarece o populație sănătoasă - este cheia pentru dezvoltarea cu succes a fiecărei țări. De aceea medicinei i se acordă o atenție specială și sunt investiții o bună parte din bugetul statului. Se inventează cele mai noi vaccine si medicamente. Se construiesc policlinici moderne și centre de reabilitare, se modernizeaza sanatoriile. Și în toate acestea confortul și serviciul se pune pe primul loc, deoarece de asta depinde sănătatea. 

Mobila modernă pentru spitale constă dintr-un șir de obiecte: mesele, banchetele, rafturile. Precum și paturile, dulapurile, canapelele și multe altele. Toate acestea trebuie să corespundă standartelor și normelor de igienă.

Fabricarea și clasificarea mobilei pentru spitale 

Orice instituție medicala presupune nu cele mai obișnuite condiții de păstrare. Aceasta e curățenia sterilă în încăperi, și acțiunea intensă asupra mobilerului. Din aceste motive, acest mobilier trebuie fabricat din materiale dure și sigure hipoalergic cu folosirea furniturii de înaltă calitate.

Pentru aceasta deseori se foloseste DSP cu acoperire deosebita din plastic, și de asemenea LSDP și oțel inoxidabil.Vorbind despre mobila pentru laboratoare, pentru producerea ei  optimal se consideră metalul polimeric, care este deosebit de rezistent la contactul cu soluțiile de acizi, baze și solvenți organici, ceea ce este deosebit de important pentru un mobilier de acest gen. Pentru umplerea părților moi se utilizeaza pielea artificial și diverse materiale. Deseori în mobila pentru spitale se întilnesc elemente din sticlă, fiind fabricate din sticla de înaltă rezistență. Folosirea sticlei permite marirea vizuală a încăperii, și în același rînd ea se consideră un material foarte bun din punct de vedere a igienei. Ce tine de colturile ascuțite sau suprafetele fragede, acestea nu vor fi întilnite în spitale sau policlinici pentru că sînt interzise conform normelor sanitare .

Vorbind despre diferențierea mobilei în medicină, ele pot fi clasificate în

  • mobilă pentru palate 
  • mobilă pentru laboratoare 
  • mobilă pentru recepții sau camerele personalului;
  • mobilă pentru sala de procesuri ;

 Cum sa alegi mobila pentru instituții medicale 

La alegerea mobilei pentru instituțiile medicale cel mai important este de acordat atenție detaliilor, la prima vedere părînd ca sînt nesemnificative și lipsite de importanță. Materialul din care este alcătuită construcția trebuie să ofere o suprafață dreapta și netedî, iar uniturile și elementele metalice bine prelucrate. Cereți  consultarea de la vinzator despre materialele folosite și caracteristicile  lui, pentru ca mobila nu se oxideze, sa nu fie supra scaderii igienii în timpul exploatării  în același timp să fie rezistentă la razele ultraviolente si bacterii. Nu trebuie de uitat și de aspectul vizual. Curata, modernă și la nivel sofisticat creează o atmonsferă relaxantă în instituție. Acest lucru va ajuta la stabilirea unei comunicări de încredere cu medicul dumneavoastră și de a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră .