Mobila pentru magazine

Producem mobilier la comandă pentru magazine în Chișinău.

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Domeniul de comerț este considerat un mediu cu o concurenta imensa. O marfa asemănătoare o puteți întîlni în zeci de magazine. Si pentru a cîstiga concurența, este necesar de a crea o atmonsfera plăcută  și codiții prielnice, astfel încît clientului să-i fie comod să facă cumpărături și să revină din nou în magazin. Mobila de comerț, aranjarea ei în magazin joacă un rol important, pentru ca cu ajutorul acestora marfa este aranjată și prezentată clienților. 

Utilajul de comerț – aspectele fabricării. 

Pentru fabricarea unor utilaje de comerț calitative sînt importante 3 constituenți. Procesul tehnologic bine depănat, mașinăriile moderne și sigure și accesoriile. Mobila pentru magazin poate fi fabricată din DSP, MDF, lemn sau sticlă.

Vorbind despre niște deosebiri excelente, utilajul de comerț din lemn are niște caracteristici mult mai sigure decît MDF-ul, ceea ce îi ridică costul. Însă asta nu împedică MDF- ul să cîștige o popularitate imensă pe piața serviciilor de construcții. Datorită folosirii unei pelicule speciale PVH și prelucrate în cămerii de vopsire, ușor poți primi un efect ”sub lemn” . 

Desigur multe utilaje sînt fabricate și din metal. Pentru taierea elementelor din etal se foloseste taierea cu laserul, pentru lucrul cu construcțiile metalice și pentru îndoierea lor se folosește aparatul de sudat.

Pentru a oferi metalului o culoare dorită, el se pune într-o camera specială, unde are loc pulverizarea unui praf cu ajutorul unui cuptor, încalzit pînă la 200 grade .  O asemenea metodă garantează  fixarea cît mai calitativă a culorii pe metal.

Sticla,cu siguranță este un material de neschimbat pentru fabricarea mobile de magazin. Vitrinele, rafturile, pavilioane – rareori pot fi întîlnite fără sticlă. Pentru taierea ei se folosește laserul sau mașinăria manuală. mai departe sticla, urmează procesul de călire, încleiere ( inclusiv ultravioleta ). Este posibila producerea construcțiilor cu elemente din sticlă curbată.

Unde puteți procura 

Compania ”Arama R”  este un producător de mobilă cu diverse formate. Noi fabricăm utile de comerț pentru magazine din diferita sfere de comerț. Poate fi și îmbrăcăminte, și optică, parfumerie si alte sfere. Vitrinele, rafturile, stilajurile – cu toate acestea puteți face cunostință pe pagina saitului nostru, unde sînt prezentate descrieri detaliate  a fiecarui model. În timpul fabricării produselor la comandă se iau în considerație toate nuanțele și preferințele clientului. În acest mod compania garantează o abordare individuală serioasă, calitativ și siguranța utilajului fabricat.