Mobila Recepție

Producem recepții la comandă în Moldova și România.

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.


Mobila pentru recepție prezintă o importanța deosebita pentru oricare companie. Fiind clasificată drept imagine a firmei, mobila din holul biroului este cea care contactează prima cu clientul intrat în sediu. Iată de ce la elaborarea designului oficiului trebuie de atras o atenție speciala aspectului estetic și funcțional al mobilei de secretariat.

Prima impresie contează

Nu faceți economie pe mobila pentru recepție, în caz contrar clienții și partenerii Dumneavoastră vor rămîne cu impresii nu prea plăcute în urma vizitei biroului. Materialele trebuie să fie calitative, posedînd aspect de lux și bunăstare. Nuanța de culori se alege calmă, pastelată: maro, gri, crem, stejar.

Cel mai des, la confecționarea mobilei pentru recepție este folosit PAL melaminat (dsp) sau MDF vopsit, articole din fier și oțel inox, sticla, iluminare led de diverse culori, precum și diverse plăci din sticlă și plastic.

În afară de ergonomie și funcționalitate, mobila pentru recepții trebuie să fie la maxim confortabilă și durabilă, fiind primul punct de contact cu clienții, deseori ea este folosită la maxim, și, drept urmare uzată printre primele în birou. Iată de ce, calitatea materiei prime aici contează. Cu cît este mai calitativ materialul – cu atît este mai durabil.

Compania ARAMA R vă oferă consultații gratuite cu privire la prețul designului și confecționării mobilei pentu birou, seretariat, receptie. La comandarea întregului set de mobila de birou, designul 3D se oferă gratuit. Fiți siguri – la noi veți obține mobila recepție secretariat la cele mai înalte standarde de calitate.