Mobila baie

Producem la comandăîn Chișinău mobilier pentru baie

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Cît de confortabil şi frumos nu ar fi apartamentul în urma unei reparaţii, una dintre cele mai plăcute impresii despre ea rămîne în urma vizitei camerei de baie. Această încăpere, cît şi mobila pentru baie în Chişinău joacă un rol extrem de important. Căci în ritmul de viaţă cotidian, este foarte important să creezi un mediu cît mai confortabil, care ar putea economisi timp şi consuma un minim efort. Iată de ce, mobila pentru baie trebuie să fie la maxim ergonomică, dotată funcţional şi incorporată în mediul în care trebuie să ne servească ani de zile.

 Mobila, destinată să mărească spaţiul

 Multitudinea de stiluri şi mărimi de mobila pentru camera de baie ne oferă posibilitatea să alegem modelul pe plac şi buzunar. Chiar şi într-un bloc sanitar de proporţii mici este posibil de instalat o mobila de baie care funcţional ar putea omite orice obstacol, fiind tot atît de încăpătoare precum un dulap mare. Dispuneţi de încăperi cu colţuri mici fără de folos? Nu e o problema! Le vom gasi aplicare, instalind in ele dulapuri mici si stilate, destinate pentru diverse sticlute cu samponuri, creme etc.

 Prin intermediul unui dulap înalt sau a unui raft, este posibil de obtinut loc suplimetar, ocupând in același timp foarte puțin spatiu de podea. Organizarea spațiului interior al unui dulap de baie vă va permite sa încadrați in el diverse coșuri și containere pentru depozitarea hainelor.

 Sfaturi utile

 În ceea ce privește caracterul practic și comoditatea soluțiilor alese pentru design de interior in camera de baie, specialiștii recomandă să nu fie ignorate următoarele reguli:

  • Dacă în camera de baie este instalată podea caldă, înseamnă că mobila pentru baie trebuie neapărat să posede picioare, de altfel ea se va uza foarte rapid. Dulapul cu lavoar nu se recomandă a fi instalat foarte aproape de peretele lateral sau cada de bai. Asemenea reguli vor facilita procedura de curățenie și vor menține aspectul fresh pentru o durată mare de timp.
  • Dacă camera de baie este de proporții mici, destinată doar pentru o singură persoană, atunci se recomandă de a face la comandă un dulap de baie cu două uși și raft reglabil, pe care cu ușurință vor putea fi amplasate diverse accesorii sanitare și obiecte igienice.
  • Dacă o mică  cameră de baie este destinată pentru întreaga familie, atunci e cazul să optați pentru un dulap cu sertare și rafturi. Ar fi bine de asemenea de asortat acest dulap cu un coș pentru rufe. Sau chiar de a încorpora coșul în dulap.
  • Și cel mai important – indiferent de spațiul pe care îl posedă o cameră de baie, nici într-un caz nu încercați să-l ocupați din plin. Cu cît este mai mult spațiu, cu atît e mai comod! Aerul din camera de baie trebuie să circule fără restricții.

 După cum am menționat mai sus atunci cînd în camera de baie este necesar un design cu spirit confortabil și ergonom, nu ezitați să-l gîndiți minuțios și să apelați la servicii de design specializat.  În baza unui design veți putea comanda mobila de baie la cel mai avantajos preț în Chișinău. Apropo, clienții companiei Arama R beneficiază de design al mobilei gratuit, la comandarea unui set de mobila pentru camera de baie. 

 La noi veți găsi dulapuri pentru lavoar, dulapuri cu oglindă și rafturi, penar de baie și multe alte obiecte de mobila la comandă la cel mai avantajos preț pe piață!