Noutati

Orarul de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă 2022-23

новый год

Stimaţi clienţi, colectivul companiei ARAMA vă felicită din inimă cu Anul nou şi sărbătorile sfinte de Crăciun!🎉🍾🍸🎄 Fie ca anul nou să vă aducă multă bucurie, noroc, zâmbete, căldură şi lumină în casă. Să aveti un an plin de culori, cu momente plăcute şi amintiri de ne uitat. 😍😍😍

⏰Vă aducem la cunoştinţă, că salonul nostru din CC Jambo în perioada sărbătorilor de iarnă va activa în regim normal, cu excepţia zilelor de 31.01.22- 01.01.23, 07.01.23- 08.01.23 când vor fi închise.

🛎️Fabrica şi Salonul Arama din Centru vor fi în vacanţă în perioada 31.12.22 - 01.01.23 si 7-8.01.23. 👉 Pe 9 ianuarie revenim la program normal.

Sărbători fericite!🎉

Reducere la mobila din Germania

. In leagatura cu schimbarea asortimentului vindem cu pret redus mobila originala din Germania.

De 8 martie noi ne odihnim și felicităm scumpele noastre femei

8 martie

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Colectivul companiei ARAMA R vă urează un 8 Martie cât mai frumos

 

8 martie - zi de odihna.

Seminar: Tehnologiile si inovatiile de prelucrare a pietrei artificiale

Vineri, la data de 3 iunie 2016, pe teritoriul fabricii de mobilă ARAMA R a fost organizat loc seminarul cu tematica ”Tehnologiile și inovațiile de prelucrare a pietrei artificiale”. Master class-ul a avut loc în două etape: teorie (2ore) și practică (4ore).
În cadrul seminarului, specialiștii industriei de mobilă au avut ocazia să cunoască inovațiile din procesul de prelucrare a pietrei artificiale Monteli și Corian, produse de marca de renume mondial DuPont.
De asemenea, o deosebită atenție a fost acordată unor astfel de teme practice precum, Tăierea materialului pe piesei de prelucrat Tehnologia de lipire Tehnologia de tăere cu freizer Tehnologia de șlefuire Lacune termo-compensare Aplicarea benzii adezive metalizate Reparația blaturilor de bucătărie Termofirming și multe altele
Seminarul teoretico-practic a fost condus de specialistul principal al companiei DuPont - Titov Pavel.

De 8 martie noi ne odihnim și felicităm scumpele noastre femei.

8 martie

O minunată zi de primăvară - este deja un cadou plăcut pentru oricare persoană. Însă, nouă ne este dublu plăcut să vă felicităm astăzi cu prilejul zilei internaționale a femeiei. Vă dorim prosperitate, fericire, succese în carieră și energie inepuizabilă pentru realizările de zi cu zi. Un 8 martie fericit alături de cei dragi!

 

8 martie - zi de odihna.

ARAMA.MD – mobilă la comandă cu prețuri de producător

mobila la comanda

Clienții noștri sunt mai presus de orice…

Începînd cu anul 2001 și pînă în prezent, compania noastră a reușit să realizeze proiecte de design și amenajare a spațiului locativ și comercial pentru un număr considerabil de clienți, printre care se numără nu doar persoane fizice, ci și juridice.

Portofoliu vast de care dispunem în prezent confirmă cu certitudine faptul că munca specialiștilor companiei ”ARAMA R” este apreciată la justa sa valoare. 

 Si acest lucru este posibil pentru că, în pofida oricăror circumstanțe și mai presus de orice, a fost și va rămîne consumatorul. Anume clienții noștri sunt cei ce dictează sensul de mers al activității ”ARAMA R”, vocea acestora fiind esența creșterii și avansării noastre continuă.

Tindem să oferim clienților noștri oportunitatea de a-și crea la comanda mobila de care au nevoie, neapărat ținînd cont nu doar de preferințele acestora, ci și de adaptarea producție realizate tuturor standardelor de calitate.

Compania ARAMA R SRL tinde a fi mereu în vârful noilor tendințe și inovații

Compania ARAMA R SRL tinde a fi mereu în vârful noilor tendințe și inovații. De mai bine de 11 ani, noi încercăm să aducem ceva nou pe piața Republicii Moldova. Perfecționînd în mod constant tehnologiile de producție și consolidînd cultura acesteia, am reușit să cîștigăm respectul și încrederea clienților noștri. Sperăm că anume din acest motiv, eforturile noastre au fost remarcate de către autoritățile autohtone. În diverse perioade de timp, am fost bucuroși să întîmpinăm în incinta companiei mulți lideri politici, atît de nivel orășănesc, cît și de nivel național.

Mobila ECO SI DESIGN INTERIOR IN CADRUL DAS INTERIOR SHOW

Suntem încîntați să vă comunicăm faptul, că compania noastră a luat parte în cadrul a 5-a ediții internaționale expoziționale de Mobila și Design interior DAS INTERIOR SHOW.

    Pe stend-ul nostru a fost prezentat conceptul recent de producere a mobilei ECO. De asemenea am familiarizat vizitatorii cu lucrări de creative în domeniul designului de interior. Și, desigur, am adus aminte de noul serviciu, pe care cu mare plăcere punem la dispoziția clienților noștri - tehnica incorporabilă pentru bucătării, produsă de concernul suedez FRANKE. Aducem sincere mulțumiri tuturor oaspeților care au vizitat expoziția noastră și cu drag Vă așteptăm în oficiul nostru!

Noul set de mobila - garnitura pentru copii «Anastasia»

Propunem spre atenția Dumneavoatsră un produs nou al companiei ARAMA R!

Este vorba de noul set de mobila pentru copii ce poartă numele «Anastasia».

  • Elementele mobilei sunt confecționate din cel mai calitativ MDF, precum și din lemn natural.
  • Mobila cu acoperire de multi-componenți este formată din straturi de grunt de vopsele și lacuri.
  • În Mobilier este folosită feroneria (furnitura) de marca austriacă GRASS.

De asemenea, în vânzare este disponibil setul de mobila de dormitor pentru adulți "Anastasia"..

Oricacre element al setului poate fi achiziționat separat. Vă așteptăm cu drag în incinta salonului nostru aflat pe adresa:.

Noul scaun de lemn Venera

stul venera1stul venera1

Propunem spre atenția Dumneavoastră un ulterior element inovator a producției noastre!

Extraordinarul scaun de lemn Venera

  • Toate elementele din lemn ale scaunului sunt realizate din frasin natural;
  • Acoperire multi-componentă a scaunului constă din straturi de vopsea grund și lac;
  • Partea moale a scaunului este realizată din poliuretan și stofă de lux.
Vă invităm să aflați mai multe detalii despre produsele noastre în incinta salonului, de asemenea puteți migra în catalogul nostru care conține mai multă informație despre scaune și mese produse și realizate de compania ARAMA R.

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre produsele noastre în incinta salonului, тde asemenea puteți migra în catalogul nostru care conține mai multă informație despre scaune și mese produse și realizate de compania ARAMA R.

Noi ne-am mutat!

 

Pentru locuitorii orașului Chișinău și Republicii Moldova, compania ARAMA SRL a deschis larg ușile noului salon cu suprafața de peste 1500 metri pătrați.

În prezent, compania ARAMA SRL produce mobilă de corp și mobilă moale pentru casă și oficiu, de la cea mai accesibilă pînă la cea de elită. Înnoind și perfecționând în mod continuu propriul asortiment, compania propune consumatorilor mobilă pentru antreu, bucătărie, dormitor, salon-sufragerie, mese pentru calculator, măsuţe pentru reviste, mese coafeză-toaletă, comode, noptiere, raft pentru TV, dulapuri, dulapuri cupe (cu uși glisante), o varietate de mobila moale din stofe, piele naturala sau piele artificiala.

De asemenea, organizația se ocupă de producerea echipamentului comercial și de birou la comanda (galantar, vitrine, tejghea, mese pentru oficiu, dulapuri pentru birou).

Pentru clienți sunt concepute servicii adiționale, precum: livrarea, montarea, vizita designerului direct la domiciliu. Printre altele, la procurarea mobilei, sunt propuse diverse variante de plată: cash, operații fără numerar, virament bancar, credit, eșalonarea plății.

Noul salon este bucuros de a Vă saluta pe adresa: or. Chișinău, str. Columna 170 (teritoriul uzinei TRACOM), schema pasajului Fiecare client va putea primi o consultație profesională și o asistență în alegerea mobilierului. Personalul companiei abordează în mod individual fiecare client, lund în considerație toate preferințele și necesitățile acestora.