Mobila pentru dormitor

Producem și comercializăm dormitoare în Chișinău

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Vestita Audrey Meadows  cîndva a remarcat că, un dormitor are neapărat nevoie de un pat, restul fiind doar o extravaganță.

Justa afirmație a ajuns să fie vestită, dar în același timp criticată de majoritatea designerilor de talie mondială. Argumentul principal fiind, că odihna noastră de bază este petrecută în dormitor, și, deci anume mobila de dormitor este cea care ar trebui să ne ofere o maximă relaxare și încărcare cu energie în urma unei zile de muncă istovitoare.

Anume din aceste considerente mobila la comanda pentru dormitor, nu reprezintă acea extravaganță de care zicea celebra actriță, ci o necesitate, căci fiind integrată complex în amenajarea locuinței, ea trebuie neapărat să reflecte stilul inedit și personalitatea proprietarului acesteia.

În dependență de dimensiunile camerei de odihnă ale Dumneavoastră,  dormitorul este posibil de a fi mobilat fie doar cu un singur pat în stil clasic (în cazul unei camere cu spațiu restrîns), fie cu un original set de mobila pentru dormitor care ar putea conține: însăși patul, dulat și o comodă  ( dacă e vorba de un spațiu mai generos).

De cele mai multe ori, garanția unui somn liniștit este reprezentată de un dormitor confortabil! Restul particularităților ce îl definesc fiind:

  • mărimea acestuia, 
  • materialele calitative ale saltelei
  • și culoarea stofei

Anume din aceste considerente care exercită un impact mare asupra acestei camerei pentru odihnă este primordialul motiv pentru care alegerea atentă a modelului de mobila pentru dormitor și proiectarea interiorului acestuia.

Designul camerei - dormitor este un pas destul de  important în urma căruia este necesar de obținut în primul rînd, confort ,și, în cel din urmă, stil laconic. De aceea în alegerea pieselor de interior puteți opta pentru un simplul pat de tip clasic, pat tapitat, sau o canapea cu somiera. Aici, de asemenea pot fi incluse o gamă specială de modele și culori (în funcție de preferințe), oglinzi în forme originale ori sticlă. Producătorul  de mobila in Chisinau ”ARAMA R ” este mereu alături de Dumneavoastră pentru întreaga perioadă de design, fabricare si montare dormitoare chisinau.