Set dormotor Emily

{modal /images/phocagallery/spalinia/pat_classic2.jpg|title=Set dormotor Emily}Set dormotor Emily{/modal} {modal /images/phocagallery/spalinia/pat_classic3.jpg|title=Set dormotor Emily}Set dormotor Emily{/modal} {modal /images/phocagallery/spalinia/emily_stolic_l.jpg|title=Set dormotor Emily}Set dormotor Emily{/modal}

dormotor md

Toată lumea are nevoie de un spațiu personal, cel mai des acest spațiu este dormitorul său. Anume această cameră ne oferă sentimentul de confort, securitate și plus la toate ne crează un sentiment de încredere că acesta este un spațiu individual unde nimănui străin nu i se permite să intre. Acest lucru este realizat de persoanele care și-au stilat singuri camera și au ales culorile acesteia. Chiar și mobilierul pentru dormitor ales în Chișinău poate să spună multe despre proprietarii săi și caracterul acestora. Despre cum să alegiți stilul Dumneavoastră și ce stiluri de dormitoare existente vă va ajuta acest articol.

Stilurile de dormitoare din punct de vedere psihologic

Fiecare om este unic în felul său de aceea și stilul dormitoarelor este total diferit. Stilurile ca clasic, hi-tech, province, japonez sunt cunoscute de mult timp, fiecare dintre aceste stiluri are caracteristicile ale unice care se diferențiază, despre ele se spune foarte mult. Însă nu toți cunosc că alegerea stilului pentru viitorul dormitor trebuie să asculte părerea designelor dar și vederea psihică personală. Doar în acest ”tandem” va fi posibil să se realizeze combințiile ideale a interiorului cu psihicul unei persoane.

Deci, maestrul-sanguin. Pentru astfel de persoane se recomandă culori luminoase și dormitoare cu un spațiu foarte mare. Spre exemplu se poate de folosit culoare galbenă sau portocalie(orange).

 Creșterea vizuală a spațiului este ușor de realizat cu ajutorul oglinzelor. Dulapul încorporat va face camera funcțională, dar nu aglomerată. Acestui rol perfect se va potrivi stilul clasic. 

Pentru colerici este necesar un loc pentru relaxare. Culoarile ca verde sau albastru sunt considerate culori calme de aceea va fi un avantaj dacă ele vor predomina în interierul din dormitor. Astfel de linii de calm se reflectă în stilul țărănesc. 

În dormitoarele melancolice trebuie să se simtă securitate dintre lumea exterioară. Cu această problemă, perfect se va descurca mobila pentru dormitoare din Chișinău în nuanțe de culoare bej sau roz. Numeroase obiecte din mediul înconjurător normalizează și lumea interioară. Stilul baroco este cea mai bună variată pentru astfel de tipuri de persoane. 

Proprietățile flegmatice a dormitorului se caracterizează printr-o diligență în interior. Sur, albastru, maro sunt nuanțele cel mai optimale pentru ei, cel mai des întîlnite în stil eco.

Indiferent de aspentrul psihologic, este important să menționăm despre perdele. Ele finalizează și accentuiază anumite nuanțe.

Cîteva reguli pentru dormitoare.

  • Cumpărați perdele strinse pentru ferestre în cazul în care razele solare de dimineață nu vă aduc bucurie
  • Nu proiectați dormitorul lîngă camerele, unde poate fi gălăgie pînă la o oră tîrzie, deoarece somnul este o componentă valoroasă
  • Instalați un pat, astfel încît acesta să aibă acces din trei părți.
  • Nu uitați de conformitatea designului dormitorului md cu intreg interiorul casei

Aceasta nu este lista întreagă cu sfaturi. Dacă veți respecta cel puțin aceste opțiuni veți alege cu succes stilul și mobilierul pentru dormitor în Chișinău dorit. Adăugînd anumite elemente preferate , veți reflecta cu ușurință caracterul Dumneavoastră și îl veți face unic și special.