Servicii

usligi

Oferim spre vinzare MDF sponat (furniruit) si  fatade Descarcă Pricelist,  PAL melaminat

Price list nou pentru panouri MDF lucioase si mat.

Accesorii din lemn Descarcă Pricelist

Dispunem de piatră artificială de la vestitul concern american DUPONT, Dumneavoastră îl puteți cumpăra în face comanda o tablă de masă din această piatră. Descarcă Pricelist

Spectrul de servicii oferite din materialele PAL si MDF sponat (furniruit) oferit de compania noastră este destul de larg:

  • tăiere înalt calitativă a PAL-ului în funcție de dimensiunile necesare pentru Dumneavoastră;
  • bordura PAL – ului melaminat;
  • aditivul găurilor pentru furnitură;
  • masini CNC cu comanda numerică (tăiere și frezare contururi lor drepte și curbe)

Servicii Descarcă Pricelist

Toate lucrările sunt efectuate prin utilizarea echipamentului industrial de înaltă precizie, cu respectarea tuturor dimensiunilor și în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, suntem bucuroși de a Vă oferi servicii de placaj și vopsire a detaliilor din lemn, MDF si MDF sponat (furnir).Descarcă Pricelist

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru, în care sunt prezentate spre vînzare lacuri și vopsele de marcă italiană SIRCA.

Lacuri și vopsea pentru lemn
Lacuri și vopsea pentru lemn

Lacuri și vopsea pentru lemn

Orice obiecte din lemn utilizata se usează cu timpul atît la exterior  cît și  în interior. Formarea mucegaiului, ciupercilor, răni provocate de insecte nu numai agravează aspectul lor, dar activează și procesele de distrungere a structurii. Din acest motiv există vopsele și lacuri pentru lemn, cu ajutorul cărora ușor puteți proteja lemnul de diverse daune și să-i oferiți un aspect neobișnuit la exterior. Cu toate acestea, înainte de a procura un lac simplu pentru lemn, este necesar de a ține cont de specificația obiectului sau supratața lui, care urmează a fi prelucrată. Numai atunci va fi posibil să obțineți o suprafață ideală, ca rezultatul cel mai bun al muncii Dumneavoastră.

lac și vopsea pentru MDF
lac și vopsea pentru MDF

lac și vopsea pentru MDF

Lucrările din panourile de MDF se găsesc foarte des în ziua de astăzi. În special la fabricarea mobilei. Mobilă pentru oficiu și casă, echipament comercial, uși, fațade -  aceasta ne fiind lista întreaga unde se folosește MDF. Popularitatea acestui material constă în densitatea lui medie și ecologică a caracteristicilor reale. Iar lacurile și vopselele pentru MDF oferă materiale suplimentare de acoperire, oferind psibilitatea de a crea o varietate de efecte decorative. Aceasta poate fi o suprafață lucioasă, perlată sau mată-mătăsoasă, care va ajuta la montarea perfectă a produselor finite în interior.

Lacurile și vopselele pentru mobilierul din Chișinău
Lacurile și vopselele pentru mobilierul din Chișinău

Lacurile și vopselele pentru mobilierul din Chișinău

Ați zgîriat din greșeală mobilierul procurat recent și nu știți cum să reparați aspectul fațadei? În rezolvarea acestei probleme vă va ajuta lacuri și vopsele specializate și create pentru mobilier. În Moldova sunt o mulțime, de aceea prelucrarea mobilei poate fi realizată de fiecare persoană. Înainte de a începe a lucra cu aceste produse este nevoie de a vă informa despre caracteristicile lor și desigur instrucțiunea lor pentru a vă pregăti din timp de procesul apricării acestora.