Delicatețe în Nuanțe

Informații despre proiect

Pentru acest proiect, am creat special mobilă care combină eleganța și funcționalitatea. Am ales cu grijă materiale de cea mai înaltă calitate, precum Lemn natural și piatra artificiala Avant Quartz de la DuPont. Am acordat atenție detaliilor subtile, de exemplu, bucătăria este completată cu tehnică încorporată Franke. Garderoba este echipată cu fațade din profil de lemn și sticlă tonifiată, iar în videoclip puteți vedea cât de confortabilă este iluminarea încorporată, care nu obosește ochii. Aceasta ne-a permis să creăm piese unice, care se încadrează armonios în spațiul modern și sofisticat. Mobila noastră la comandă în Chișinău adaugă nu doar estetică, ci și confort și practicitate în fiecare colț al acestui proiect.
  • Uși frontale lemn arțar
  • Corp din PAL
  • Feronerie Hettich
  • Tehnica încorporată Franke
  • Proiectarea mobilierului
  • Fabricarea mobilierului
  • Montarea mobilierului
  • Fațade din MDF furniruit cu frezare în stil clasic

Rezultatul proiectului

Noul nostru proiect de creație a mobilei pentru zona de bucătărie, living, baie, dressing și un dulap încorporat a fost finalizat cu un real succes! Această experiență captivantă a fost îmbogățită de un val de creativitate și pricepere. Fiecare detaliu, de la mânerele sofisticate ale ușilor, până la elementele discrete ale dulapului încorporat, a fost realizat cu meticulozitate și atenție la calitate.

Suntem cu mândrie de modul în care am traversat cu succes fiecare etapă a acestui proiect, datorită eforturilor echipei noastre experimentate și a planificării atente. Prin acest proces, am creat piese de mobilier și uși care nu doar îndeplinesc cele mai înalte standarde de design și funcționalitate, ci adaugă și o notă subtilă de eleganță în spațiul interior.

Avem încredere că rezultatele muncii noastre vor stârni satisfacția clienților pe termen lung. Piesele de mobilier și ușile pe care le-am creat nu doar emană rafinament și stil, dar sunt și elemente practice și durabile în fiecare locuință. Îi mulțumim pe această cale tuturor celor implicați în acest proiect și așteptăm cu nerăbdare noi provocări și oportunități în viitor!

Alte proiecte