VÂNZARE PAL melaminat

Vândem PAL doar cu tăiere la Chișinău.

Unde putem procura PAL?
În Moldova, compania noastră realizează PALM al cîtorva producători europeni, așa cum sunt EGGER, KRONOSPAN ș. a. Puteți procura PAL dacă faceți comanda de croire. De asemenea, ARAMA R oferă servicii de mărginire (căptușeala părților frontale ale PAL-ului tăiat).

Tăierea ca și căptușeala cu margine ABS se efectuează cu ajutorul utilajului modern al renumitor producători europeni Altendorf și Brand. Puteți afla mai detaliat despre serviciile noastre, descărcînd lista de prețuri.

Sunați la numărul de telefon:  079959501 . Depozitul și atelierul de producție se află la Chișinău.

PAL melaminat (PALM)

Este o denumire scurtă a plăcii melaminate din așchii de lemn care se obține prin amestecarea rumegușului de lemn cu rășini, după ce din această masă se formează foi de o dimensiune mare cu grosime 6 – 40mm.

La etapa finală de producere, plăcile formate la temperatura aproximativ 180°, se acoperă cu hîrtie decorativă, pe care este aplicat desenul împreună cu rășini melamin – formaldehidice, astfel de acoperire se numește melamină..

Aceasta este rezistentă la acțiunea mai multor tipuri de produse și agenți care sunt utilizate în uz.

Decoruri posibile

Decorurile de suprafață ale acestor plăci sunt foarte diverse și sunt limitate doar de necesitățile pieții și de fantezia producătorului. Desigur, în cele mai multe cazuri, ele imită lemnul natural sau prelucrat, însă, în colecțiile moderne sunt utilizate culori simple și de lux.

PALM avantaje.

PALM se distinge favorabil de alte materiale cu un preț comparativ redus, cu diversitatea culorilor și decorurilor. De asemenea, acest material nu necesită instrumente costisitoare și profesioniste pentru asamblare, însă, croirea și prelucrarea corectă a PAL-ului, poate fi efectuată doar cu ajutorul utilajului special profesionist.

 

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.