Stil și rafinament

Informații despre proiect

În cadrul acestui proiect, am creat piese de mobilier speciale care îmbină eleganța cu funcționalitatea. Am ales cu mare atenție materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv piatra acrilică Corian de la DuPont și în mod deosebit, am folosit lemn natural de arțar pentru a crea fațadele. Aceasta a dat naștere unor piese unice, care se încadrează armonios în spațiul modern și sofisticat. Proiectul nostru a inclus realizarea de mobilier personalizat pentru bucătărie, birou, dormitor și baie, adaptat cerințelor fiecărui spațiu în parte.

Un aspect deosebit al acestui proiect este reprezentat de Tejghea de bar care separă zona de gătit de cea de servire a mesei, adăugând astfel un element distinctiv de rafinament și utilitate întregului design. În plus, am integrat cu grijă tehnica încorporată Franke în bucătărie, completând astfel funcționalitatea și estetica spațiului.

  • Uși frontale din Lemn arțar
  • Corp din PAL
  • Feronerie Hettich
  • Tehnică încorporată Franke
  • Proiectarea mobilierului
  • Fabricarea mobilierului
  • Montarea mobilierului
  • Uși de interior - Lemn

Rezultatul proiectului

În urma eforturilor susținute și abordării creative, proiectul nostru s-a încheiat cu rezultate impresionante. Am reușit să punem în practică o conceptie care îmbină rafinamentul cu funcționalitatea în fiecare detaliu. Am ales materiale cu cea mai mare grijă, inclusiv lemn natural de arțar pentru a crea fațadele. Aceste elemente de mobilier unice se încadrează armonios în spațiul modern și stilat. În cadrul proiectului am creat piese personalizate de mobilier pentru bucătărie, birou, dormitor și baie, luând în considerare nevoile și specificul fiecărei încăperi.

În mod special, bara de bar atrage atenția, fiind nu doar un element elegant, ci și un separator funcțional între zona de gătit și locul unde se servesc mesele. De asemenea, am integrat cu grijă tehnica Franke în bucătărie, adăugând astfel funcționalitate și estetică spațiului. Ne bucurăm să declarăm finalizarea cu succes a acestui proiect, care demonstrează cu mândrie combinația perfectă între stil și utilitate în fiecare detaliu creat.

Localizat în Chișinău, acest proiect de mobilier la comandă este reprezentativ pentru abilitatea noastră de a transforma ideile în realitate, adăugând valoare și rafinament spațiilor.

Alte proiecte