Project - Magia lemnului

Image

Informații despre proiect

Rezolvările noastre de mobila de bucătărie pentru acest apartament primitor au transformat fiecare încăpere, oferind stil, funcționalitate și confort.

În living și bucătărie, am creat nu doar un spațiu de lucru, ci și un loc în care gătitul devine o adevărată plăcere. Suprafețele moderne din piatră acrilică Corian și echipamentele integrate de înaltă calitate Franke adaugă un farmec modern și funcționalitate acestor încăperi.

Dormitorul a devenit un adevărat refugiu, unde vă puteți relaxa și odihni după o zi lungă. Soluțiile noastre de mobilier pentru dormitor îmbină eleganța și funcționalitatea, creând un spațiu ideal pentru odihnă.

În zona de living și bucătărie, am folosit panouri de lemn pe pereți pentru a crea o atmosferă specială de confort și căldură naturală. Aceste panouri completează designul general, conferind interiorului un caracter distinct și făcând șederea în această zonă și mai plăcută.

În baie, mobilierul și accesorii sunt proiectate pentru a optimiza spațiul și pentru a aduce o notă de șarm modern și confort băii.

Dulapurile și vestiarele din acest apartament oferă mult spațiu pentru depozitare și organizare. Am luat în considerare fiecare detaliu pentru a le face practice și frumoase.

Ușile interioare se potrivesc designului și stilului general al apartamentului, asigurând o tranziție curată și estetică între încăperi.

Acest proiect de mobilier pentru apartament reprezintă arta combinării stilului cu funcționalitatea, făcând din această locuință un loc uimitor și confortabil pentru viață.

  • Uși frontale MDF
  • Corp din PAL
  • Feronerie Hettich
  • Tehnică încorporabilă Franke
  • Proiectarea mobilierului
  • Fabricarea mobilierului
  • Montarea mobilierului
  • Uși de interior - Lemn

Rezultatele proiectului

Finalizând acest proiect, am creat un spațiu unic care îmbină stilul cu funcționalitatea. Soluțiile noastre de mobilier au transformat fiecare încăpere: bucătăria, dormitorul, camera de zi, băile, dulapurile și ușile dintre camere. Am folosit materiale moderne, tehnică integrată și am acordat atenție fiecărei detalii pentru a conferi fiecărei încăperi funcționalitate și stil. Rezultatul nu este doar un apartament obișnuit, ci un loc primitor în care confortul și frumusețea merg mână în mână.
Image

Alte proiecte