Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILIER PENTRU CAMERA DE BAIE FOTO (CHIȘINĂU)
MOBILIER PENTRU CAMERA DE BAIE FOTO (CHIȘINĂU)

MOBILIER PENTRU CAMERA DE BAIE FOTO (CHIȘINĂU)

Mobilierul pentru camera de baie oferă posibilitatea de a aranja într-un mod adecvat toate articolele pe rafturi și de a face interiorul confortabil și agreabil nu doar pentru stăpânul locuinței, ci și pentru oaspeți.

În prezent, calitatea mobilierului pentru camera de baie oferit de furnizori nu corespunde întotdeauna costului său. Daca vă doriți un produs demn, folosiți catalogul nostru online, în care este prezentat mobilierul pentru camera de baie foto (Chișinău) în cel mai larg sortiment. Designul exclusiv, gama largă de prețuri și gama de dimensiuni vă vor permite să vă creați baia de vis.

 Clasificarea seturilor de baie

Atunci când ai de ales un set de mobilier pentru camera de baie, mereu riști să rămâi debusolat: ce marcă să preferi, care nuanță se va potrivi cel mai bine etc. În mod convențional, toate seturile de mobilier pentru camera de baie pot fi clasificate după două caracteristici – tipul montării și dotarea.

Tipul montării. Dacă spațiul are o suprafață mare, atunci se poate alege orice set de mobilier, fiind potrivit și cel montabil pe perete, și cel de colț. Ultima variantă, de altfel, este optimă pentru camerele de baie în care îți dorești o economie de spațiu. Totuși, există și o alternativă – acestea sunt seturi încorporate sau suspendate.

Dotarea. Dulapul de tip noptieră, dulapul de perete și dulapul penar reprezintă varianta standard de mobilier pentru camera de baie, unde fiecare element are propria funcție. Astfel, dulapul de tip noptieră poate nu doar să „țină” o chiuvetă, în interiorul dulapului pot fi depozitate produsele chimice de uz casnic și produsele de curățare. În ceea ce privește dulapul de perete, mulți îl înlocuiesc astăzi cu o oglindă cu rafturi, totul depinde de preferințele proprietarilor. Penarul este considerat un loc pentru depozitarea articolelor mai mari, modelele cu coșuri de rufe încorporate sunt deosebit de populare în zilele noastre.

Oricare ar fi suprafața camerei de baie pe care o aveți și orice decor ați alege, mobilierul trebuie să corespundă următoarele caracteristici:

  • să aibă un stil comun cu toate elementele interiorului;
  • întreținerea sa trebuie să fie minimalizată;
  • să dispună de o protecție sigură anti-umezeală.

După ce ați hotărât asupra tipului de montare și a dotării mobilierului, nu va trebui decât să alegeți culoarea dorită. Dacă vă îndoiți de compatibilitatea unei anumite nuanțe vă invităm să folosiți serviciile profesioniștilor. Specialiștii noștri vă vor ajuta în alegerea culorilor și vă vor răspunde la toate întrebările. Pe paginile catalogului nostru veți găsi exact acel mobilier pentru camera de baie foto (Chișinău) pe care o căutați de atâta timp. Colaborarea cu noi înseamnă că ați făcut alegerea pentru confort, calitate și fiabilitate.