Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILIER MOALE PENTRU BIROU ÎN CHIȘINĂU
MOBILIER MOALE PENTRU BIROU ÎN CHIȘINĂU

MOBILIER MOALE PENTRU BIROU ÎN CHIȘINĂU – FUNCȚIONALITATE ȘI STIL

Mobilierul moale își are propriul loc cuvenit în interioarele birourilor. Canapelele și fotoliile din zonele de așteptare ale hotelurilor, băncilor, din zonele de recepție ale instituțiilor publice și private, chiar și în sălile de ședințe reprezintă nu numai niște articole confortabile pentru vizitatori, ci și elemente elegante ale anturajului.

Cerințele de bază pentru mobilierul de birou

Bineînțeles, mobilierul moale pentru birouri se distinge printr-o serie de calități aparte și trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • confort;
  • caracter practic al tapițeriei;
  • respectarea dimensiunilor și stilului camerei;
  • durabilitate;
  • umplutură de înaltă calitate;
  • rezistenta la impurități.

Opțiuni de mobilier de birou

Combinațiile reușite se pot obține prin procurarea de mobilier modular. Pentru încăperile mari, varianta optimă este modelarea de canapele și fotolii într-un singur stil de-a lungul liniei dominante. De exemplu, se va instala mobilier de aceeași formă, dar nuanțe de culoare diferite. Sau, dimpotrivă, se vor alege module într-o singură schemă de culori, dar cu deosebiri structurale. În acest ultim caz interiorul nu va ajunge să fie monoton și plictisitor.

Pentru sălile de așteptare capătă importanță confortul și moliciunea mobilierului, dar și durabilitatea acestuia. Spetezele  și cotierele confortabile sunt elemente indispensabile ale unui mobilier conceput pentru încăperile în care se petrec perioade îndelungate în așteptare șezând. În gări, aeroporturi, holuri de hotel, magazine, este binevenită o tapițerie din material modern de înaltă calitate – pielea ecologică, aceasta fiind foarte durabilă și rezistentă la detergenți. O astfel de tapițerie nu provoacă disconfort, deoarece este ușor ventilată. Prezența unei game variate de nuanțe coloristice face posibilă crearea de compoziții interesante.

În spațiile de birouri care sunt destinate pentru negocieri, întâlniri și întruniri oficiale, canapelele-colțar tapițate cu piele de calitate superioară cu inserții din lemn vor servi drept cea mai bună soluție, care va reprezenta un element unificator al întregului spațiu.

În birourile de lucru ale personalului decizional, mobilierul este instalat, de regulă, într-o zonă pentru odihnă scurtă sau pentru desfășurarea unor negocieri deosebit de confidențiale. Aici vor fi cel mai potrivite fotoliile adânci confortabile și canapelele mici cu cotiere moi. Culoarea este de preferință bej și verde atenuat.

În zonele de recepție, unde se așteaptă un flux destul de intens de vizitatori, se instalează canapele cu structura solidă, suficient de rigide (de latex sau poliuretan). Se va da preferință tapițeriei într-o culoare universală gri închis, rezistentă la curățare intensivă.

Încăperile destinate pentru a fi birouri vor corespunde unor condiții specifice după decorul și forma mobilierului tapițat, cel din urmă nefiind, totuși, doar un subiect de relaxare, ci și un element stilat al interiorului.

În showroom-ul firmei ARAMA R spre atenția dvs. este prezentat mobilier moale de birou în diverse variante de culoare și stil. Diapazonul de modele și prețuri vă va surprinde plăcut. La dispoziția clienților sunt oferite atât modele finite de mobilier moale (canapele, fotolii, canapele-colțar, pufuri, etc.), cât și posibilitatea de a utiliza serviciul „Comandă individuală de mobilier moale”, capabil să satisfacă toate preferințele clientului și se încadrează perfect în dimensiunile și designul încăperii.