Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

CANAPELE ÎN MOLDOVA
CANAPELE ÎN MOLDOVA

CANAPELE ÎN MOLDOVA

În fiecare locuință, canapeaua își are propriul loc de onoare. Indiferent dacă este vorba de o sufragerie sau de o cameră pentru copii – în orice cameră canapeaua servește drept loc în care te poți așeza, odihni și relaxa.

Anume de aceea, atunci când alegem o canapea în Moldova, studiem atât de atent caracteristicile de exploatare ale acesteia. La urma urmei, această piesă de mobilier nu ar trebui să fie doar confortabilă pentru dormit, ci și să se plieze comod și, de asemenea, să "servească" timp de mulți ani proprietarului său.

 Varietate de modele

Fabrica „ARAMA R” produce canapele de diferite modele. Printre acestea se vor găsi modele de colț, din piele, pentru copii și altele.

De exemplu, canapelele de colț sunt foarte populare astăzi, deoarece pot fi cu amplasare pe stânga sau pe dreapta, precum și demontabile. Acest lucru vă permite să plasați un astfel de model oriunde în cameră sau să îi schimbați locația, la necesitate.

Locul de onoare printre diversele tipuri este ocupat de canapelele din piele. Și acest lucru nu e de mirare, deoarece pielea este un material practic și durabil, care vorbește despre suficiența financiară și materială, dar și statutul de succes al proprietarului său. Canapelele din piele pot fi duble, triple și de colț. Materia primă pentru producerea lor este lemnul de fag, arin și mesteacăn. Canapelele din piele se deosebesc printr-o varietate de modele, culori și stiluri.

O canapea pentru copii înlocuiește adesea un pat din cauza suprafeței reduse a camerei copiilor. O opțiune ideală este un fotoliu-pat. Această versiune de mobilier este concepută a servi, pe timp de noapte, drept loc de dormit, iar ziua se transformă într-o canapea, eliberând spațiu liber în cameră. Fotoliul-pat are de obicei o nișă pentru lenjerie, ceea ce este foarte convenabil și practic.

Mecanism pentru toate gusturile

Atunci când alegeți canapele în Moldova, trebuie să aveți o închipuire clară referitor la scopul achiziționării mobilierului moale. În mod convențional, acesta este împărțit în modele pentru oaspeți (modele rar folosite) și canapele-paturi în sensul deplin al cuvântului, folosite pentru somnul zilnic.

Opțiunile pentru oaspeți au de obicei un aspect original, neobișnuit. Este comodă folosirea acestui mobilier pentru odihnă în poziție șezând. Se folosesc mecanisme ușoare de pliere. Din această categorie fac parte mecanismele spartacus, patul pliant franțuzesc, dionysus sau sedaflex.

Un alt grup de modele include canapele mai „avansate”; atunci când sunt depliate, acestea creează un loc de dormit confortabil pentru un somn constant. Astfel de mecanisme sunt de obicei ușor de utilizat, formează o suprafață rigidă și uniformă. Mecanismele puma și delfin (folosite în versiunile colțar), telescop, ribalto, carte, euro-carte si tick-tack sunt ideale pentru modelele de canapele-paturi.

UMPLUTURA UNEI CANAPELE

Pentru umplerea interioară a canapelelor se folosesc două elemente moi principale: perne din spumă poliuretanică (cauciuc spumă) și un bloc cu arc. În majoritatea modelelor, este folosit cauciucul spumos, deoarece el are o rezistență suficient de mare, nu este afectat de lumina soarelui și mucegai și este un material ieftin. Utilizarea unui bloc cu arcuri nu este posibilă în toate modelele, ci doar în canapele tip carte și versiuni alternative ale acestui tip de canapele.

Dacă nu știți cum să cumpărați o canapea de înaltă calitate, durabilă și elegantă în Moldova, vă rugăm să ne contactați pe noi – fabrica de mobilă „ARAMAR A”. La noi veți putea alege o canapea finită sau veți putea contracta mobilier la comandă. Designerii noștri vor ține cont de toate dorințele dumneavoastră și vă vor oferi o gamă uriașă de accesorii și țesături de finisaj pentru orice gust. Noi vom crea pentru dvs. mobila de vis, care, fără îndoială, va pune în evidență gustul delicat și rafinamentul interiorului dvs.