Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

CUMPĂRĂM DULAP ÎN CHIȘINĂU
CUMPĂRĂM DULAP ÎN CHIȘINĂU

CUMPĂRĂM DULAP ÎN CHIȘINĂU – ESTE ATÂT DE SIMPLU DUPĂ CUM PARE LA PRIMA VEDERE?!

Este cam greu să-ți imaginezi fără dulap un apartament modern. Astăzi, la această categorie de piese de mobilier, cele mai preferate sunt opțiunile multifuncționale precum dulapurile-cupe. Un dulap-cupe se alege și pentru hol, și pentru dormitor, și pentru camera copiilor, și pentru antreu. Respectiv, atunci când alegeți un dulap, mereu vor exista nuanțe.

Nu este nevoie să convingi pe nimeni cât de necesar este să ai în casă un dulap comod și cu funcționalitate sporită. Chiar și într-un apartament mic, nu ai cum să te lași fără acest element al interiorului. Astăzi poți alege dulapuri-cupe pentru orice gust și buget. Cu ajutorul unui dulap obișnuit, se poate transforma semnificativ spațiul, se poate decora un interior și se poate împărți o camera în zone funcționale.

În compania „ARAMA R” puteți cumpăra un dulap-cupe de producție industrială sau executat la comandă. Un dulap este potrivit în aproape orice tip de cameră, indiferent de planul acesteia. Pentru ca dulapul să se încadreze organic în orice interior, o atenție aparte se va acorda stilului general în designul apartamentului. Dulapul-cupe poate fi achiziționat ca model finit sau în elemente prefabricate.

Dulapul – ca element important al interiorului

Dulapurile pot reprezenta o construcție integrală, închisă sau doar pereți laterali. Poate fi un dulap-colțar, cu sau fără antresol, cu mai multe opțiuni de amplasare a rafturilor. Mai întâi de toate, dulapul trebuie să vă placă și să alcătuiască un tot întreg cu designul camerei.

De regulă, un dulap modern este realizat din PAL durabil, cu elemente de tip fagure din oțel. Un astfel de dulap este o structură integrală în orice combinație. Tot felul de polițe, sertare și coșuri vor fi amplasate cât mai convenabil. Numărul lor este și el important. În sertare, de exemplu, este comod de păstrat lenjeria de pat, polițele și coșurile pot fi adaptate pentru a fi folosite pentru diferite lucruri mici necesare.

De obicei, în dulap, sunt instalate bare transversale speciale pentru haine. Sunt comode modelele de dulapuri cu uși glisante și elemente detașabile. Atunci când se alege mobilierul, este important de verificat sistemul de montare al modelului. Cât privește designul, aici există opinii diferite. Cu cât camera arată mai organic, cu atât mai intens va fi accentul pe design. Deși există întotdeauna loc de căutări creative, combinând stiluri diferite într-o singură încăpere. Dulapurile se pot potrivi cu interiorul în funcție de tehnica de execuție. Dintre modelele moderne de la "ARAMA R" puteți alege dulapuri confecționate din lemn, sticlă, metal, cu sau fără oglinzi.

Un dulap este o piesă de mobilier cel mai intens folosită. Reieșind din acest considerent, alegerea lui trebuie abordată cu toată responsabilitatea.