Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILĂ MOALE ÎN MOLDOVA
MOBILĂ MOALE ÎN MOLDOVA

MOBILĂ MOALE ÎN MOLDOVA

Un instrument universal, capabil să confere confort oricărei camere, este, indiscutabil, mobilierul moale sau cel tapițat. Cu ajutorul acestuia, se poate organiza un loc comod și confortabil pentru odihnă și somn nu numai pentru familie, ci și pentru oaspeți.

Mobila moale în Moldova este vândută astăzi în diferite configurații, care pot decora nu doar salonul, dormitorul și camera pentru copii, ci chiar și antreul.

Canapele

Canapeaua este considerată ca fiind cea mai preferată subspecie a mobilierului moale. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece formele acestui tip de mobilier mereu au impresionat prin diversitatea și originalitatea lor din ce în ce mai mult. Aici nu este vorba numai despre cunoscutele canapele pliabile standard și canapele de tip carte, ci și sistemele modulare care au apărut și care sunt atât de convenabil de combinat datorită elementelor separate.

Fotolii

Setul tradițional de canapele cu două fotolii a încetat de mult timp să mai fie un standard în designul spațial. În ziua de astăzi, fotoliul este un tip de mobilier separat și integral. Un fotoliu poate completa cu ușurință interiorul oricărei camere: birou, bucătărie, salon sau cameră pentru copii. Fotoliile pliante și fotoliile de tip carte sunt indispensabile ca loc de dormit. Aceste opțiuni de mobilier economisesc spațiu în cameră fără o compromitere a gradului de confort.

Otomani și pufuri

Deși otomanul îndeplinește funcțiile unei canapele obișnuite, totuși, vizual, aspectul său este cu mult mai puțin masiv. Datorită absenței unei cotiere, această piesă se transformă cu ușurință într-o canapea dublă. Otomanul este excelent pentru dormitoare și camere pentru copii, deoarece ocupă un spațiu minim.

Pufurile devin din ce în ce mai populare. Datorită dimensiunilor reduse și capacității de a rezista la sarcini înalte, ele pot înlocui cu ușurință scaunele și fotoliile obișnuite.

Dacă ați luat decizia să cumpărați un fotoliu nou, o canapea sau să amenajați un apartament nou – veniți la noi! La noi, cu siguranță, veți găsi o variantă potrivită. Pentru amatorii ideilor exclusiviste, vom selecta sau confecționa mobilier de elită, de marcă. De asemenea, vă putem oferi opțiuni bugetare. Designerii noștri vă vor ajuta să vă creați viitorul mobilier, ținând cont de toate detaliile până la cele mai mici. În calitate de producător de mobilă moale în Moldova, vă garantăm că la fabricarea produselor noastre sunt folosite numai materiale ecologice de înaltă calitate. Mai multe informații utile despre modelele concrete pot fi găsite în catalogul nostru, prezentat online pe acest site. Mobilierul pe care îl producem este mobilierul creat pentru a dărui confort. Vă va servi mulți ani și va încânta mai mult decât o singură generație.