Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

DULAPURI-CUPE LA COMANDĂ , ÎN CHIȘINĂU
DULAPURI-CUPE LA COMANDĂ , ÎN CHIȘINĂU

DULAPURI-CUPE LA COMANDĂ , ÎN CHIȘINĂU

Dacă, la elaborarea designului unei camere sau al unui apartament, a apărut, mai întâi de toate, întrebarea despre caracterul practic și comoditate,

atunci varianta cea mai potrivită pentru a respecta aceste criterii, va fi utilizarea unui dulap-cupe. Dulapurile-cupe (tot ele dulapurile cu uși glisante) nu sunt prezente de mult timp pe piața mobilei, dar deja au reușit să capete cea mai bună faimă. În primul rând, dulapurile-cupe înseamnă compactitate și volum.

Principalul avantaj al dulapurilor-cupe este, bineînțeles, mecanismul lor culisant, care câștigat aprecierea proprietarilor de coridoare înguste, pereți sau colțuri numeroși în apartament sau casă. Plus la aceasta, chiar și cei care nu s-au confruntat niciodată cu aceasta problema și locuința lor le permite instalarea de mobilier de gabarite mai mari, uneori optează anume pentru dulapuri-cupe doar datorită aspectului lor modern și estetic. Oricare ar fi spațiile, se pot realiza dulapuri-cupe la comandă, urmând cele mai rafinate și sofisticate fantezii.

 Compania ARAMA R oferă o gamă variată de materiale din care vor fi confecționate dulapurile-cupe. În dependență de dimensiune, nivelul de completare și calitatea materialelor, va oscila și prețul final al produsului.

Opțiunile ieftine de dulapuri-cupe pot fi executate la comandă din plăci aglomerate mai accesibile. Opțiunile mai scumpe și mai exclusiviste vor fi confecționate din furnitură de elită și lemn masiv, fiind decorate cu vitralii, oglinzi și iluminat etc.

Compania ARAMA R vă oferă posibilitatea de a face comandă de dulapuri-cupe în Chișinău la preturi destul de accesibile, ținând cont de necesitățile pe care le aveți. Dulapurile pot fi atât încorporate, cât și dulapuri-corp.

Dulapurile încorporate vor fi potrivite pentru persoanele cu zone dificile în apartament sau cu coridoare înguste. Specificul acestui tip de dulapuri-cupe ține de confecționarea lor de cele mai dese ori din pereți posteriori și laterali. O construcție de acest tip presupune o fixare rigidă la locul de instalare: pe pereți, pe tavan și pe podea. Principalul avantaj, atunci când faceți comanda de un dulap-cupe de tip încorporat, este faptul că acesta poate fi montat în orice zone incomode. Din această categorie pot face nivelurile-mansardă, nișele, deschizăturile, tavanele proeminente. De regulă, la comandarea unui dulap-cupe pentru astfel de zone, se aleg modele cu oglinzi, astfel extinzându-se vizual spațiul. Totodată, deseori sunt alese modele cu iluminare de fundal sau cu ornamente din sticlă de diferite culori.

Deosebirea fundamentală a unui dulap-corp: configurația și unele particularități de montare. Configurația acestui tip de dulapuri include un capac, un soclu și pereți laterali. De la dulapurile obișnuite cele de acest tip se deosebesc anume prin ușile glisante, care se deschid și, respectiv, se închid în același plan.

Atunci când camera în care este instalat dulapul-cupe o permite, configurația mai poate include un antresol, panouri false și cornișe decorative.

Specificul acestor dulapuri este că, atunci când planificați interiorul, puteți modela individual un loc pentru orice tip de îmbrăcăminte, în funcție de preferințele pe care le aveți. În astfel de cazuri, dotarea dulapului dvs. se va efectua după principiul modular.

Compania noastră Vă oferă posibilitatea de a Vă amenaja și modela dulapul, ținând seama de cele mai subtile dorințe și fantezii. Spațiul dulapului poate fi dotat cu: agățătoare într-un singur sau chiar două niveluri; rafturi pentru haine din structuri-cadru (care pot fi asortate și pentru pantofi sau coifură); coșuri mobile (rotative sau retractabile).

Un avantaj non-neglijabil al acestor module este faptul că, la dorință, li se poate schimba amplasarea în interiorul structurii. Acest lucru se poate realiza prin mutarea coșurilor, rafturilor sau consolelor în orice loc dorit.

Comandând un dulap-cupe în firma ARAMA R, aveți ocazia să vă faceți stăpâni deplini asupra spațiului deținut.