Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILIER PENTRU BAIE ÎN CHIȘINĂU
MOBILIER PENTRU BAIE ÎN CHIȘINĂU

MOBILIER PENTRU BAIE ÎN CHIȘINĂU

Interiorul unei băi moderne este determinat nu doar de instalațiile sanitare și de decorurile podelei și ale pereților. Pentru a crea o atmosferă agreabilă și confortabilă în acest spațiu, un rol destul de important îl joacă mobilierul de înaltă calitate.

Cumpărând mobilier pentru camera de baie în Chișinău, veți „determina stilul” băii dvs. și veți putea rezolva problema păstrării articolelor de toaletă.

 Mobilier pentru baie: comoditate și funcționalitate

Alegerea mobilierului depinde într-un mod direct de dimensiunile băii. Dacă zona este mare, puteți să vă „dați frâu liber” și să vă antrenați imaginația la maximum. Dar, dacă dimensiunile băii „setează” un anumit cadru, nu este acesta un motiv de supărare. Oferta noastră de mobilier este atât de variată încât fiecare poate alege modelul care îi place în funcție de gabarite sau poate plasa o comandă individuală.

Indiferent de suprafața băii, există un minim standard de mobilier care poate fi găsit în orice baie, fie că este o vilă luxoasă sau un apartament obișnuit de la oraș.

Dulap cu lavoar. Această opțiune de mobilier poate fi soclu, suspendată sau cu picioare. Prima opțiune este ușor de instalat și fără pretenții, dar nu va „tolera” prezența apei pe podea. Un dulap suspendat este o opțiune foarte practică și convenabilă, dar instalarea lui necesită anumite abilități și condiții. O opțiune universală este o chiuvetă cu dulap pe picioare – ideală în caz de încălzire prin pardoseală și locurile prin care trec țevile.

Rafturi sau dulapuri suspendate. O varietate de dulapuri, rafturi și tocuri nu vor fi niciodată de prisos în baie, deoarece în ele pot încăpea toate borcanele, tuburile și alte lucruri mici pe care le aveți. Dulapurile pot fi standard, unghiulare și orizontale. Mai există și dulapul cu oglindă pentru baie, avantajul acestuia este că poate înlocui cu ușurință oglinda de deasupra lavoarului, astfel economisind suplimentar spațiu în baie.

Oglindă. Este un element de mobilier nu mai puțin important. Aceasta trebuie să fie mare, frumoasă și funcțională. Fie că este vorba de un model cu raft și iluminat sau un dulap cu oglindă suspendat, dumneavoastră decideți.

Atunci când gândiți interiorul camerei de baie, este important să decideți asupra stilului în care va „trăi” această cameră. Dacă sunteți atras de suprafețele de marmură și oglinzile cu inserții sculptate, atunci stilul dvs. este cel clasic. Pentru cei care apreciază în mod special confortul și ambianța casnică, stilul country sau retro va fi cel ideal: mobilierul din ratan și răchită vă va „ademeni” în brațele sale.

Și, oricare ar fi stilul pe care îl alegeți, comandând mobilier pentru camera de baie  de la noi în Chișinău, veți beneficia de un design individual și calitate garantată. Specialiștii noștri vor da răspunsuri la toate întrebările și vă vor ajuta la întocmirea unui proiect de design atunci când comandați mobilă individual. Mobilierul achiziționat de la noi va conferi un aspect plăcut băii dvs. și vă va dărui o dispoziție bună în fiecare dimineață.