Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobilă moale
Mobilă moale

Mobilă moale – de la ce pornim atunci când alegem?

În prezent, gama de mobilă moale este foarte bogată și diversă. Am putea presupune că nu există suficientă imaginație pentru a acoperi o atare varietate de canapele, fotolii, seturi de mobilier pentru fiecare tip de cameră, care se găsesc astăzi în mai multe magazine de mobilă. În majoritatea cazurilor, cumpărătorii sunt încurajați să cumpere mobilier de fabricație industrială, de mărci autohtone. Este mai dificil astăzi nu doar să găsești, ci să alegi mobilă moale dintr-o astfel de varietate.

Mobilă moale – de la ce pornim atunci când alegem?

Mobila moale într-o cameră este capabilă să transforme semnificativ întregul spațiu. Astăzi, în fiecare locuință există seturi de mobilier de acest tip. Interiorul cu mobilă moale în el trebuie să arate adecvat și proaspăt, astfel de mobilier arată confortabil și practic. Bineînțeles, toate aceste elemente îmbinate cu o selecție de mobilă moale de cea mai înaltă calitate. Orice interior ar trebui să arate decent cu un astfel de set. Garanția unei achiziții reușite a mobilierului există numai în cazul în care, la alegerea acestuia, se pornește de la parametrii camerei, spațiu și configurarea stilistică generală a încăperii pentru care se alege mobila moale.

De multe ori, expresia „mobilă moale” vine să-ți aducă în fața ochilor o imagine de mobilier clasic sub forma unui set cu o canapea, o pereche de fotolii și puf. Astăzi, pe lângă un astfel de set, puteți diversifica semnificativ interiorul sufrageriei. Canapeaua trebuie aleasă ținându-se cont de datele sale funcționale. În cazul în care canapeaua va fi folosită și ca loc de dormit suplimentar, atunci cu siguranță ar trebui să vă gândiți la varianta sa pliabilă.

În magazine, puteți alege canapele de diferite configurații, cu diferite opțiuni de pliere, convenabile pentru instalare în diferite încăperi. Mobila moale se alege în funcție de dimensiuni. Imensa varietate de canapele Arama R – de la cele mai compacte și modeste ca design până la masive, cu aspect solid – vă permite să mobilați orice apartament după propriul gust.

Atunci când alegeți piese de mobilier, merită să verificați mecanismele structurii pliabile, toate elementele de fixare, rezistența cadrului, calitatea materialelor, cusăturile și multe alte detalii mici care pot deteriora impresia privind calitatea produsului. Cadrul canapelei poate fi din metal sau din lemn, în al doilea caz, materialul trebuie să fie selectat din PAL rezistent (DVP).

Mobila moale trebuie să fie durabilă, ecologică, sigură, estetică, elegantă și multifuncțională. Primul lucru care îți atrage atenția când te uiți la o canapea moale este tapițeria. O mare importanță o are culoarea și calitatea țesăturii mobilierului. Materialul tapițeriei trebuie să fie practic, trainic, de înaltă calitate, cu rezistență bună la uzură.

V-am prezentat doar câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă orientați în diversitatea industriei mobilei. Ei bine, pentru o consultație mai detaliată vă invităm să vizitați showroom-ul de mobilă al companiei Arama R, unde consultanți experimentați vă vor putea demonstra calitatea și sortimentul de  produse, oferindu-vă răspunsuri la toate întrebările.