Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Particularitățile mobilei de calitate în Moldova
Particularitățile mobilei de calitate în Moldova

Particularitățile mobilei de calitate în Moldova

În zilele noastre, dezvoltarea tehnologiilor moderne este într-o continuă ascensiune. Mobilierul nu este o excepție! Varietatea tipurilor și modelelor de mobilier este uimitoare: o gamă largă de nuanțe a tapițeriei, fațadelor și a furniturii. Un sortiment bogat îl puteți găsi în magazinul nostru online de mobilă în Moldova. Iată și câteva particularități importante care dau dovadă de o mobilă calitativă:

Cusături complexe 

Există trei tipuri de cusături utilizate la fabricarea mobilierului moale: simplă, dublă și dublă-invizibilă. Cea mai fiabilă opțiune este cusătura dublă. Marginea exterioară trebuie să fie prelucrată în mod obligatoriu- la piesele de mobilă din piele, acest segment necesită să fie prelucrat cu vopsea. În dependență de complexitatea cusăturii, variază și prețul mobilei.

Husele

Un mare avantaj pentru orice mobilier îl reprezintă husele, acestea rezolvă toate problemele legate de curățare. Este foarte convenabilă procurarea seturilor de huse și schimbarea acestora în funcție de sezon. 

Modul de fixare a pieselor

Modul de fixare a componentelor mobilierului influențează direct asupra duratei de utilizare a acestuia. Un mobilier calitativ este executat manual, de către profesioniști adevărați. Unele tipuri de fixare servesc și ca elemente decorative.

Prelucrarea suprafețelor

Acordați o atenție deosebită modului în care este prelucrat lemnul, deseori cu scopul economisirii, consumătorii aleg variantele ieftine de mobilier, iar apoi sunt nevoiți să recurgă la cheltuieli duble pentru reparația mobilierului existent, sau procurarea modelelor noi și mai calitative.

Mânerele și furnitura

Încercați să faceți manipulări cu mânerele mobilierului - acestea trebuie să fie suficient de comode în utilizarea ulterioară. Deja de o bună vreme, în multe modele mânerele sunt adesea absente - ușile se deschid dintr-o simplă apăsare pe suprafață, varianta pentru care veți opta depinde doar de preferințele dumneavoastră.

Cum alegem mobila în Moldova?

  • Alegeți categoria de preț convenabilă pentru dvs. Nu este exclus că și unele modele mai puțin costisitoare pot fi de calitate înaltă, consultanții noștri vă vor ajuta oricând veți avea nevoie de un sfat;
  • Stabiliți design-ul mobilei. Un mobilier stilat decorează orice apartament, iar variantele moderne nu sunt simplu în trend, dar se deosebesc și cu o funcționalitate sporită.
  • Culoarea mobilei o alegeți în funcție de preferințele dvs. Dar țineți cont de faptul că nuanțele întunecate pot îngusta vizual camera.
  • Comoditatea și funcționalitatea sunt principalele criterii pe care nu trebuie să le ignorați. Luați în considerație toate preferințele și așteptările dumneavoastră la mobila care urmează sa fie exploatată zilnic.

Dacă nu ați decis ce mobilier doriți să achiziționați, gândiți-vă la cel modular, este un adevărat hit în timpurile noastre. În orice moment când sunteți dispuși unor schimbări, puteți face următoarele:

  • Schimbarea amplasării pieselor pentru a crea o altă imagine în cameră;
  • Înlocuirea unui singur element, ci nu a setului în întregime.

Mobilierul moale de asemenea surprinde cu varietatea sa, atât în ceea ce privește prețul, cât și funcționalitatea. Pentru o cameră de dimensiuni mici este recomandat să vă alegeți cu o canapea cu sertare pentru păstrarea lenjeriei de corp. Un colțar sau o canapea prelucrată cu un strat protector se vor potrivi de minune în bucătărie. Alegeți cu precauție și tapițeria, acesta poate fi din: Jacquard, catifea, sau velur. Un aspect deosebit îl au canapelele executate din piele.