Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

SCAUNE ÎN CHIȘINĂU
SCAUNE ÎN CHIȘINĂU

SCAUNE ÎN CHIȘINĂU

Pentru majoritatea dintre noi scaunul, ca piesă de mobilier, este privit ca ceva prozaic. Aşa de parcă ar fi un obiect aparte, care nu joacă un rol prea important în interior. Cu toate acestea, scaunele sunt o ajustare excelentă pentru ansamblul general din mediul oricărei încăperi.

Pornind de la acest considerent, alegând scaune în Chișinău, este important să le alegem corect, pentru a putea şedea comod şi confortabil pe ele, iar durata lor de exploatare să nu se limiteze la câțiva ani.

CE TIPURI DE SCAUNE EXISTĂ

Fiecare scaun îşi are propria destinaţie și propriile caracteristici. Astfel, ele pot fi:

  • Scaune pentru bucătărie. La fabricarea lor se foloseşte şi lemnul, şi plasticul, și metalul. Se va opta preponderent pentru scaune de bucătărie din materiale anti-murdărie, ușor de curățat. Culoarea, forma, gabaritele se vor alege ţinând cont de propriile preferinţe.
  • Scaune din lemn. Principalele materiale pentru fabricarea lor sunt stejarul și mesteacănul. De aceea, ele sunt caracterizate printr-o rezistență înaltă, nu se tem de umiditate și sunt ecologice. Astfel de scaune vor fi întotdeauna la modă, vor arăta excelent atât în interiorul unei case de țară, cât și într-un apartament.
  • Taburete. Este un fel de scaun, dar fără spetează. Utilizarea lor este comodă în camere mici, au greutate și gabarite mai mici. Taburetele pot fi confecţionate din lemn, metal sau plastic.
  •  Scaune metalice. Baza le este reprezentată printr-un cadru metalic dintr-un aliaj durabil, dar ușor, acoperit cu crom sau vopsea specială. Astfel de scaune se deosebesc prin eleganţă în design și rezistență sporită, iar ca greutate sunt chiar mai uşoare decât cele din lemn. Scaunele cu cadru metalic sunt ideale pentru crearea unui interior în stil hi-tech.
  • Scaune din plastic. Acestea nu se tem de ploaie și noroi, sunt ușoare și pot fi aranjate unul peste altul. Este un mobilier ieftin și practic, fiind de-a dreptul de neînlocuit pentru a fi folosit la vilă sau la o ieşire la iarbă verde.
  • Scaune pentru baruri. Pentru fabricarea acestui tip de scaune se folosește lemnul sau metalul cromat. Pentru confort, scaunele pentru baruri sunt dotate cu picioare și un mecanism de reglare a înălțimii. Pot fi cu sau fără spetează. Astfel de scaune vor crea o atmosferă de sărbătoare minunată, una care nu poate lipsi din niciun bar.
  • Scaune pentru computer (de birou). Acestea sunt responsabile pentru capacitatea de a lucra mult timp pe computer, fără careva complicații pentru spate. De regulă, acest tip de scaune au un mecanism de reglare a înălțimii și o curbură corectă a spetezei.

Compania ARAMA R propune scaune în Chișinău într-un sortiment variat și pentru toate gusturile. În catalogul prezentat pe site, veţi putea uşor lua cunoştinţă de caracteristicile mobilierului, iar fotografiile de înaltă calitate vă vor fi de ajutor în selectarea culorii şi designului.

Mobilierul nostru înseamnă un design perfect și prețuri rezonabile, fapt ce ne permite să lucrăm pe piață o perioadă îndelungată, oferind un nivel decent de servicii.