Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Internet magazinul de mobilă Chisinau
Internet magazinul de mobilă Chisinau

Internet magazinul de mobilă

Pentru fiecare din noi, casa este principala zonă de confort unde ne grăbim după sfârșitul zilei de muncă dificile. Acasă, suntem doriți de comunicarea cu cei apropiați și desigur de odihnă, înconjurați de prieteni și oameni dragi. Un interior al apartamentului mobilat corect îmbunătățește atmosfera, și armonia în familie, încărcând-o cu energie pozitivă și plăcută. Uneori ritmul rapid al vieții și rutina zilnică nu ne permite să luăm întotdeauna o abordare responsabilă în ceea ce privește schimbarea aspectului locuinței. Drept urmare, deseori procurăm mobila în grabă, pe care o găsim în primul magazin de mobilă online disponibil din Moldova, uitând de acele calități importante pe care ar trebui să le aibă o canapea, un dulap sau un pat bun. Deci, ceea ce ne rămâne este doar să ne mirăm de ce mobilierul se uzează rapid, își pierde aspectul, sau se deteriorează.

Ce sfaturi ne dau profesioniștii:

Pentru a vă amenaja casa într-un mod deosebit și cu un confort maxim, ar trebui să țineți cont de recomandările designerilor profesioniști, iată și unele dintre ele:

Nuanțele culorilor. Criteriul de bază în proiectarea oricărei camere, deoarece modul de percepere a culorilor variază de la o persoană la alta. De exemplu, culoarea albastră are un efect echivalent unui energizant asupra copiilor, aceasta le trezește pofta de joc și acțiune, iar pentru persoanele în vârstă, dimpotrivă, este o culoare calmantă și relaxantă. 

Mobila. Alegerea ei depinde în primul rând de tipul camerei.

  • Camera pentru copii. Felul în care este amenajată această cameră ar trebui să stimuleze copilul pentru studii, precum și în manifestarea independenței și responsabilității lui. Nu ar trebui să împărțiți camera în zone pentru jocuri, studiu și odihnă, pentru a nu opri dorința lui pentru învățare. Amplasarea corectă a mobilierului presupune patul, măsuța pentru computer și dulapul, amenajate unul lângă celălalt. Acest lucru va crea confort maxim și va oferi și spațiu pentru jocuri. Mobilierul trebuie să aibă o construcție simplă și să fie lipsit de colțuri ascuțite.

 

  • Dormitorul. Această cameră este concepută pentru relaxare, deci nu trebuie să o încărcăm cu obiecte inutile. Patul este elementul principal, care trebuie să fie confortabil, să nu scârțâie și să aibă o carcasă durabilă. În ceea ce privește noptierele, dulapul, comoda, depinde de mărimea camerei și de preferințele proprietarilor.

 

  • Sufrageria. Orice magazin online de mobilă din Chișinău oferă o gamă variată de mobilier pentru sufragerii. De regulă, sufrageria este compusă dintr-o canapea, un suport TV, câteva fotolii și o bibliotecă- pentru amatorii de cărți, dar în această cameră principalul lucru nu este doar numărul de elemente, ci percepția externă a designului și a gustului rafinat al proprietarului, precum și confortul propriu-zis.
  • Holul. Atunci când îl amenajați, compactitatea și funcționalitatea sunt criteriile-cheie de care ar trebui să vă conduceți, prin urmare, atunci când procurați mobilierul pentru această cameră, vă puteți limita la o oglindă, un suport pentru pantofi și un dulap. Într-un astfel de hol, va fi confortabil să circulați, și să vă scoateți comod hainele. Iar pentru a vă face plăcut și procesul de încălțare, ar trebui să căutați un mic otoman sau o bancă în magazinul nostru de mobilă online din Moldova.

 

După cum observați, procesul de îmbunătățire a locuinței este unul destul de important, unde fiecare detaliu contează, dar totodată este și interesant să aplici fantezia pentru un răsfăț complet chiar și în domeniul dat.