Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

CANAPELE COLȚARE Chisinau
CANAPELE COLȚARE Chisinau

CANAPELE COLȚARE – SIMBIOZĂ DE CONFORT ȘI FUNCȚIONALITATE

Dorința fiecărui om de a-și transforma casa într-un colț frumos și confortabil este explicabilă și lesne de înțeles.

Banii cheltuiți pentru reparație și achiziționarea de mobilier nou se vor recupera pe deplin, fie chiar și nu din aspect material, ci moral – printr-o rafală de emoții plăcute și o senzație inegalabilă de confort trăită în fiecare zi. Anume pentru confortul dumneavoastră, dragii noștri clienți, compania ARAMA a decis să pășească peste limitele de producție de mobilier de serie, oferindu-vă mobilier la comandă – în toată splendoarea și varietatea lui.

 În pofida faptului că mobilierul corp cuprinde un segment important al cotei de producție, mobila moale rămâne să fie solicitată și, asemeni mobilierului corp, este confecționată la comandă. Și dacă, anterior, se obișnuia a categorisi canapelele și fotoliile standard drept mobilă moale, în prezent gama de produse a crescut semnificativ. Canapele de forme non-standard, datorită designului stilat, au început să-și întreacă „concurenții de secole”, completând interioarele mai multor apartamente din Chișinău. Anume astfel și-a făcut apariția pe piață canapeaua colțar.

Elegant, original, confortabil din toate punctele de vedere, multifuncțional. Enumerarea avantajelor sale poate dura la nesfârșit, singurul neajuns fiind considerate doar gabaritele sale impunătoare, care, din păcate, nu se vor potrivi apartamentelor mici.

Procesul de producție al canapelelor colțare este unul destul de complex și necesitând mai multe etape. Se impune folosirea unei multitudini de materiale pentru a obține într-un final o canapea care să fie nu doar elegantă, ci și confortabilă.

În procesul de producție al canapelelor colțare se ține cont nu doar de caracteristicile structurale ale corpului uman, ci și de caracteristicile ortopedice ale materialelor. Astfel, pentru bază sunt folosite, de regulă, materialele dure și rigide, iar cele mai elastice și mai moi se folosesc ca umplutură. Deseori, pentru a crește elasticitatea suprafeței canapelei, de carcasa canapelei este atașată suplimentar spumă poliuretanică. Un alt avantaj care deosebește o canapea colțar de una obișnuită este unghiul de înclinare a spetezei, datorită căruia vă veți petrece timpul liber zilnic cu confort maxim.

În confecționarea unei canapele colțar se ia neapărat în considerare și eventuala sa destinație. Adesea, o canapea colțar este folosită în saloane spațioase, unde poți lua un moment de respiro și te poți relaxa după grijile cotidiene, ceea ce înseamnă că este nevoie, în primul rând, de un grad înalt de confort și delicatețe. Prin urmare, alegând un astfel de model de canapea, fiți atenți la numărul de perne și la elasticitatea acestora – cu cât sunt mai multe, cu atât odihna dumneavoastră va fi mai confortabilă.

De multe ori, pentru a mobila un salon, vor fi suficiente nu mai mult de patru piese mari de mobilier. Ne pricepem la stil și calitate, de aceea vă propunem spre atenție atât, separat, colțare de confort superior, cât și seturi finite pentru un salon sau dormitor.

Faceți un pas către confort și relaxare – procurați o canapea colțar de la ARAMA R!