Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

mobilă moale de la producĂtor, În chiŞinĂu,
mobilă moale de la producĂtor, În chiŞinĂu,

mobilă moale de la producĂtor, În chiŞinĂu, calitate ÎnaltĂ ORICÂND!

Oricare orăşean visează, probabil, să ajungă a avea un apartament confortabil, totuşi actuala realitate a vieţii noastre este de așa natură încât majoritatea absolută sunt nevoiţi să se înghesuie în apartamente de gabarite mici, de tip garsonieră.

Pentru a forma un interior confortabil chiar și în astfel de condiții, va fi nevoie de aplicarea la maximum a unor procedee de design bine cunoscute, capabile să extindă, vizual, spațiul unui apartament mic. În acelaşi timp, n-ar strica să faceţi rost de nişte mobilă moale compactă, prețurile pentru care, astăzi, sunt destul de accesibile în showroom-ul din Chișinău al companiei moldovenești "Arama R".

Este cunoscut faptul că cromatica luminoasă permite o mărire vizuală a spaţiului. Urmând această regulă, se vor selecta nu numai tapetele, pardoselile și tavanele, ci și se va cumpăra corect mobilă moale pentru o cameră mică. În unele cazuri, culorile închise vor fi evitate cu totul.

Un alt sfat ce ţine de design de la "Arama R" prevede folosirea activă a unor suprafețe capabile să reflecte la maximum lumina. Acestea pot fi suprafețe de tip oglindă şi  lucioase. De exemplu, prin montarea unui perete oglindit într-o cameră, veţi obţine o mărire vizuală dublă a spaţiului acesteia.

Cam acelaşi rezultat se poate obţine prin montarea tavanelor suspendate cu suprafață lucioasă.

În același timp, merită atenție organizarea corectă a iluminatului în cameră. Prezența unui număr mare de surse locale va evidenția elementele cheie ale interiorului camerei, inclusiv un element important, precum este mobila moale, catalogul și prețurile pentru care le puteți consulta în orice moment.

O altă problemă opusă ţine de faptul că, deseori, supraîncărcăm spațiul unui apartament de gabarite mici cu o mulțime de mobilier inutil, deoarece acesta din urmă absoarbe complet spațiul liber.

Este de dorit ca mobila moale pe care o aveţi să fie cât mai funcţională. Un exemplu excelent în acest sens este dulapul-cupeu. Combinația dintre dimensiunile mici și spațiul interior impresionant face ca această piesă de mobilier să fie indispensabilă anume în apartamentele mici. La fel, merită atenţie canapele-colțare, mobilierul modular, rafturile suspendate, mini-canapele pliabile. Este de dorit ca mobilierul moale de colţ pentru salonul dvs. să fie de la un producător de încredere și bine cunoscut.

Trendurile actuale în domeniul modelării interiorului unei încăperi indică faptul că, astăzi, este la mare căutare mobila moale compactă, care se deosebeşte avantajos de predecesorii săi voluminoși, încadrabilă în orice cameră de dimensiuni mici.

Aceleași canapele-colțare ocupă un spațiu puțin solicitat în viața de zi cu zi. Un avantaj al canapelelor-colţare "Arama R" este posibilitatea de a le  folosi nu numai conform destinației lor pe timp de zi, ci și în calitate de pat, noaptea. De multe ori, canapele-colțare sunt dotate suplimentar cu sertar pentru lenjerie, care înlocuiește comoda obișnuită, precum și cu un blat de masă care are funcţia de măsuță de cafea.

Puteți afla despre istoria apariției mobilei moi prin intermediul Wikipedia. Dacă sunteți interesaţi de un anumit tip de mobilă moale de la producătorul moldovenesc "Arama R", Vă invităm să observaţi astfel de parametri precum rezistența cadrului, calitatea tapițeriei și a căptuşelii, precum și calitatea generală de asamblare a mobilierului nostru. O opţiune sigură poate fi numită achiziționarea unei canapele cu huse detașabile, astfel, aveţi garanţia unui confort maxim nu numai în exploatare, ci și în îngrijire.