Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILĂ PENTRU ANTREU FOTO
MOBILĂ PENTRU ANTREU FOTO

MOBILĂ PENTRU ANTREU FOTO

Primul lucru pe care îl văd oaspeții, atunci când intră în casa sau apartamentul dvs., este, bineînțeles, antreul. Prin urmare, mobilierul din acest spațiu al locuinței nu ar trebui să fie doar confortabil și practic, dar și să creeze o impresie plăcută și „să bucure ochii”.

Alegând mobilier pentru antreu, imagini relevante fiind prezentate într-un sortiment divers pe paginile catalogului nostru, trebuie să știți exact unde vă veți agăța îmbrăcămintea exterioară, unde veți pune pantofii și cum veți poziționa canapeaua sau puful pentru a sta comod atunci când schimbați încălțămintea.

Cum creăm un antreu perfect

De regulă, antreul este un spațiu de dimensiuni modeste, fără lumină naturală, deoarece în el lipsesc ferestrele. Multă lume aglomerează această cameră cu prea mult mobilier, făcând-o, astfel, și mai mică. Totuși, este recomandat ca un antreu să fie ocupat cu piese de mobilier doar în proporție de 35 la sută, astfel el nu va ajunge să fie strâmt sau gol. Mobilierul ar trebui să arate compact și să fie discret și funcțional.

Elementele principale ale unui antreu bun sunt:

  • Cuier deschis pentru îmbrăcămintea exterioară, pe care o purtați în prezent. Numărul de agățătoare ar trebui să depășească numărul de locatari de 1,5-2 ori. Astfel, veți putea agăța îmbrăcămintea exterioară a oaspeților veniți în vizită, dar și să agățați propriile haine sau jachete pe care le alternați.
  • Un raft pentru încălțăminte deschis. O astfel de piesă de mobilier este necesară pentru păstrarea pantofilor de exterior și de interior. O opțiune excelentă ar fi un suport cu o pantă, care este foarte binevenită pentru uscarea pantofilor umezi.
  • Comodă cu oglindă. În aceasta este bine să păstrați eșarfe, căciuli, mănuși și alte lucruri mici necesare.
  • Un dulap închis. Se va folosi pentru păstrarea hainelor exterioare și calde în extrasezon.
  • Loc unde vă puteți așeza și schimba încălțămintea. În acest caz, se poate folosi un puf, o canapea sau o sofa. Acest mobilier nu trebuie să fie prea voluminos, pentru a păstra efectul de compactitate în antreu.

Dacă gabaritele antreului dvs. nu oferă posibilitatea de a plasa toate elementele de mobilier enumerate, vă puteți descurca optând pentru un dulap încorporat. În acesta se va găsi loc pentru umerașe cu haine și numeroase rafturi pentru păstrarea căciulilor, eșarfelor și pantofilor. O ușă cu oglindă nu doar vă va permite să vă vedeți reflexia la toată înălțimea, ci va oferi iluzia vizuală de mai multă spațialitate. Rămâne doar să găsiți un loc pentru un puf sau o canapea mică.

Atunci când alegeți mobilier pentru antreu, este important să se țină cont de următoarele reguli: dacă spațiul antreului este mic, este mai potrivit să se aleagă mobilier din pin sau stejar în culori deschise, astfel de materiale nu vor îngreuna o încăpere și așa mică. Dacă încăperea este mare – alegeți mobilier din lemn de culoare închisă, acest lucru nu va crea o senzație de gol.

Dacă decideți să înnoiți mobilierul pentru antreu în Chișinău sau să achiziționați separat un puf nou sau comodă nouă, veți găsi fără îndoială o variantă potrivită la noi. Noi avem nu doar mobilier finit pentru antreu (foto pe site), dar și producem mobilier după proiecte individuale. Designerii noștri vă vor ajuta să vă transpuneți în realitate ideile și visele despre un antreu ideal. Perfectând o comandă la compania noastră, veți beneficia de un preț accesibil cu o calitate excelentă și în termene minimale.