Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila la comandă  MD
Mobila la comandă MD

Mobila la comandă MD

Fiecare om dorește să-și creeze casa nu doar confortabilă și frumoasă, dar și unică de felul său, Fiecare locuință are propriul său suflet, caracter, stil, pe care mulți o poți spune despre stăpîn, și de asemenea accentuiază stilul său. Designul creat, gama de culori aleasă, și desigur interierul subliniază gusturile, preferințele și statutul proprietarului casei. Mobila MD la comandă va ajuta la creare unui interior unic al oricărei camera, iar pentru camerele cu dimensiuni și forme nestandarte este cea mai ideală variantă

. Dacă în urmă cu cîțiva ani mobile la comandă era un lucru de lux care nu îți puteai permite, acum datorită tehnologiilor inovatoare de astăzi au redus semnificativ costul producției -  practice toată lumea își poate permite să comande mobilier pentru un proiect unic, în timp ce nu este deloc costisitor.

 Avantajele unei comenzi individuale

Efectuând o comandă individual de mobilier obțineți exact ceea ce ați dorit. În aceste elemente de interior veți putea realiza stilul Dumneavoastră dorit, produsele se vor încadra în mod armonios în camera. Plus la toate dacă veți comanda la noi vă vom oferi posibilitatea de a folosi rațional întreaga zonă utilă, veți putea să amenajați armonios fiecare colț al camerii, în orice design, precum că veți putea crea confort și în  camerele cu forme geometrice și nestandarte, aceasta fiind o soluție ideală pentru încăperile mici, în care este cel mai greu de ales ceva ideal din produsele standarte. Dumneavoastă sunteți cei care alegeți modulele fucționale și umplerea interioară pentru cufere, holuri, etc -  mobilierul va fi cel mai convenabil pentru Dumneavoastră, produsele nu colectează praf în depozite în așteptarea cumpărătorului, deoarece condițiile de păstrare produselor finisate nu sunt întotdeauna ideale, alegerea independent a materialelor originale, a accesoriilor,a altor echipamente puteți avea încredere totală în calitatea și durabilitatea acestora.

Ce putem oferi noi

Există o opinie sau o părere mai bine zis  conform căreia mobila Chișinău la comandă este de doua ori mai scumpă decît cea finisată și expusă în vînzare și necesită așteptare care se poate întinde de luni de zile. Am dori să vă contrazicem. Poate că acest lucru este greu de crezut încă fabricarea mobilei MD la comandă este mai ieftină decît cea gata făcută. Deoarece Dumneavoastră faceți ceea ce vă place și în dependență de posibilitățile financiare. 

Noi vă oferim

  • Abordare individual și atitudine atentă la toate dorințele și cerințele Dumneavoatră
  • Proiectantul va dezvolta un proiect individual țînînd cont de dorințele Dumneavoastră, și vă va ajuta să alegeți culorile și nuanțele potrivite.
  • Numai după ce Dumneavostra abordați schița primită, începem crearea.
  • Mobila este fabricată foarte rapid, în funcție de complexitatea și numărul de module, perioada de producție va fi de la cinci zile.
  • Livrarea produselor finisate este gratuită( prin Chișinău) desigur dacă doriți puteți utiliza servicile asablorilor profisioniști al mobilei din Chișinău.
  • Fabricăm orice tip de mobile, pentru orice tip de spațiu, casă, apartament, birou, comerț, și organizații publice
  • Caluculul se face în mod convenabil pentru Dumneavoastră.

Mobila la comandă MD  -  este o lucrare de calitate, design elegant, durabilitate și fiabilitate.

Arama R va face mobile pentru Dumneavoastră care vă satisfice pe deplin gustul și nevoile Dumneavoastă după propriul stil, caracter și efort.